2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
البته متاسفانه من خیلی دور شدم از خدا و بابتش خیلیم ناراحتم ولی نمیدونم چکار کنم 😔همیشه به شادی جان ...

هروقت شروع کنی خدا ازت استقبال میکنه♥

همینکه برات محرم و نامحرمی مهمه یعنی هنوز راه داری

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

فعلا کتابها رو مرتب کردم فردا اساسی اتاقش رو تمیز میکنم دیگه برا امروز خسته م چون از صب سرپام تا حوزه امتحانی با دخترم رفتم و موندم تا بیاد بعدازظهر هم بردیم یه کم دور زدیم بعد اومدیم خونه برای پاکسازی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی آخر شب:دو تا از کش موهام که خیلی شل و ول شده بود🥴تو اینستا دیدم کش موها رو می‌جوشند دوباره مح ...

اگه کش مو پارچه ایه که میتونی پارچه اشو برش بدی و کش نو داخلش بندازی اما اگه کش خالیه که هیچی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی اجباری دیروز سگک کمربند همسرم که افتاد چاه توالت  باید جایگزین بشه ورودی هم ژل اسلایم دخترم و چاپستیک و اسپینر پسرم.دیروز رفتیم بازار مرزی استانمون چون کمی دوره معمولا سالی یبار بیشتر نمیریم خداروشکر هیچ ورودی برای خودم نداشتم برخلاف سال‌های گذشته که کلی لباس و دکور میگرفتم بعدش پشیمون میشدم وقبلا اگه میرفتم بیرون و چیزی نمی خریدم غم عالم می نشست توی قلبم اما دیروز خوشحال بودم چیز اضافی نخریدم به لطف اینجا.   

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
خروجی اجباری دیروز سگک کمربند همسرم که افتاد چاه توالت باید جایگزین بشه ورودی هم ژل اسلایم دخترم و ...

چاپ استیک:چوب غذاخوری چینی(پسرم علاقه داره)

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

دوست عزیز یا اتاق[فضای خیلی کوچیک]تو آشپزخونه که درب هم داره من اینجا لوازم نذری دادن،قالب هام،سبدهای پیک نیک یه سری وسیله برقی که استفاده نمی کنم وبا کمی خرت وپرت دیگه گذاشتم اینجا

شادی صدام کنید

دیروز رفتیم جمعه بازار و من اول از همه با خودم قرار گذاشتم که فقط چهارتا دستمال آشپزخونه بخرم و یه اسباب بازی کوکی برای دخترم (قبلی ها میرن خروجی)

ولی خب در آخر با یه اسباب بازی بزرگ و یه دست لباس بچگونه اومدیم خونه😁

دستمال آشپزخونه توی بازار گرونتر از نزدیک خونه بود و کیفیت جالبی هم نداشت برای همون نخریدم.

اسباب بازی رو به اجبار همسرم خریدیم وگرنه دخترم مشابهش رو داره. 

لباس هم که دخترم یه دست لازم داشت و چون دیدم قیمت و کیفیت لباسای اونجا مناسبه براش خریدم ولی متاسفانه براش خییلی بزرگ خریدم و امسال نمیتونه بپوشتش برا همین میخوام لباسشو بذارم کنار برای سال بعد.

چون خرید هام خارج از لیست بودن تصمیم گرفتم تا ماه بعد نه ورودی اسباب بازی داشته باشم نه لباس بچه.

نهال🌱

اون کاغذ آچهار یک رو سفیدها خیلی به درد من میخوره کدوم شهرین؟

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خروجی الانم😍😍😍😍😍

عکستون ریپلای نمیشه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

امروز طبق برنامه خونه کامل تمیز شد(جارو،تی،گردگیری،شستن لباسها،شستن سرویس ها،سینک،گاز،هود و...)✨👌🏻

×خروجی شلوار همسرم که کهنه شده

×اسباب بازی و پشه بند نوزادی دخترم که خراب شده

دوش گرفتم و بقیه روز برای خودمم😌😁

✅️امروز مادرم از سفر مشهد برگشتند قسمت همگی بشه

سوغاتی ها:

یه پاچین زیبا واندازه برای دخترم.

یه تی شرت اندازه وزیبا محرمی برای دخترم

یه تی شرت مردونه برای همسرم

یه لباس مشکی برای خودم عالیه چون خنک فقط شاااااید قدش کوتاه کنم[گفته بودم شومیز فعلی ام حریر ومناسب نیست]

یه تسبیح که لازم داشتم اگه یادتون باشه

یه ساااک خیلی خوشگل[کوله پشتی ام پاره شده بود کیف مشکی ام وسایل دخترم جا نمی شد]می تونم این ساک استفاده کنم

خلاصه که خریدهای مادر عالی

شادی صدام کنید
✅️امروز مادرم از سفر مشهد برگشتند قسمت همگی بشهسوغاتی ها:یه پاچین زیبا واندازه برای دخترم.یه تی شرت ...

مادرم انقدرهاشون برای همه بچه ها عالی بود که جای انتقادی باقی نذاشتند همشون کاربردی وزیبا وبا سلیقه

گاها می شد خریدی می کردند که مناسب نبود

برای خودشونم یه کیف وکفش خریدند که لازم داشتند

شادی صدام کنید