2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736777 بازدید | 44690 پست
مادر من در منزل بیشتر تونیک و شلوار میپوشن سنشون بالاست و استایلشون شاید مورد پسند خیلیا نباشه ولی ا ...

روح پدرتون شاد باشه و خدا به مادرتون سلامتی و طول عمر بده واقعاااااا لذت بردم😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز دوم پاکسازی:

۱.جعبه شوکولات

۲ و ۳.لوله خالی دستمال توالت

۴.کمی نخود فرنگی و کدو مونده از پارسال تو فریزر🙈🙉🙊

۵.لیوان خالی نودل

۶.نایلون خالی سبزیجات فریزر

۷.چنگال نودل

۸.جعبه دستمال کاغذی 

۹.قوطی زیتون

۱۰.بلوز و شلوار فرم مهد بچم

۱۱.دو تا برس خراب

۱۲.لباس کهنه بچم

۱۳ تا ۱۹. هفت تا تکه اسباب بازی خراب و شکسته

۲۰ و ۲۱. دو تا ظرف پلاسکو

۲۲.کوسن

۲۳.یک لباس نخی کهنه که چیدم واسه قاب دستمال

۲۴.شیکر

۲۵.یه تکه ظرف یکبار مصرف

۲۶ و ۲۷. جعبه های خالی اسباب بازی

۲۸.قوطی خالی ذرت

۲۹.یک کیسه پارچه‌ای برنج که خروجی های  غیر بازیافتی رو گذاشتم توشون و گذاشتم تو ماشین که بذاریم بیرون کسی ببره

پ.ن: فردا و روزهای بعدی مجبورم هر دفعه یه جای خونه رو مرتب کنم که خروجی به دست بیارم و این یعنی توفیق اجباری😁

از آشپزخونه شروع خواهم کرد به سلامتی💪👩‍🍳

شب تون قشنگ🌹🌱🍀😚

اینو که باغ دارن و لباس کار احتیاجه رو درک میکنم ولی واقعا به نظرم سلیقه خانم یا آقای خونه هم خیلی ت ...

باتک تک حرفاتون موافقم. اون حوله ی روی لوله گازروهم مادرشوهرمینا دارن😂مثلا پدرخودمم باغ داره ولی یه حموم قدیمی دارن که الان شده انباری همیشه لباس کارهاشومیزاره اونجا بعدمیره دوش میگیره بعدش میاد خونه. اصلالیای کارتوی خونه ندارن ولی درعوض احتکار میکنه ولی نه اونجوری که بقیه هستن مثلا وقتی کابینت هاشونوعوض کردن، قدیمیا که فلزبودن رونزاشت بفروشیم همشونو کرد طبقه برای توی انباری وبابدنه ی گازکهنه یه جاکفشی مخصوص کفشای کارشون ووسایل کارشون درست کرد.کسیم جرات نداره سمت پیچ ومهره هاش بره چون اگه ده سال دیگه یه پیچی لازمش باشه وانداخته باشیمش دور قیامت میکنه😂

لطفالایک نکنین. 
مادر من در منزل بیشتر تونیک و شلوار میپوشن سنشون بالاست و استایلشون شاید مورد پسند خیلیا نباشه ولی ا ...

چقدر عالی و لذت بخش و دوست داشتنی 

میتونم بپرسم شما چقدر از مادرتون ایده گرفتین؟ 

تا ایده برا ما باشه

سلام ما دیروز رفتیم یه مرکز تجاری بزرگ،اگه دفعات قبل بود کلی خرید می کردم

اما دیروز ۲_۳تا خوراکی

و مقداری وسایل بهداشتی که لیست کرده بودم خریدم،تمام

تنگ ماهی عید و یک هندزفری که خراب بود رفت خروجی

یعنی عزیزم من الان هیچی قابلمه ندارم فقط یه قابلمه بزرگ چدن دارم برای دم دستی استیل بگیرم نمیچسبه دی ...

برای دم دستی و برنج پختن چدن راحت شسته میشه ولی برای خورشت و آش و... استیل عالیه. هم میشه قاشق کشید و هم با سیم ظرفشویی راحت شسته میشه. به قول دوستمون عمری هم هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام دوستان من یه ادم مصرف گرا هستم که به شدت به خرید علاقه دارم خونم 

شبیه سمساری شده 

کلی هم وسیله به درد نخور دارم بخوام بریزم بیرون باید کامیون بگیرم اینقدر که زیاده 

با تاپیک مدیریت هزینه ها یاد گرفتم ولع خریدم رو با خریدن طلا بخوابونم 

هرچی میخوام بخرم میگم پولشو میزارم برای طلا اینطکری خیلی خریدهای هیجانیم کم شده 

ولی این همه وسیله که دارم رو چه کار کنم 

میشه لطفا راهنماییم کنید 

از کجا شروع کنم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام دوستان من یه ادم مصرف گرا هستم که به شدت به خرید علاقه دارم خونم شبیه سمساری شده کلی هم وسیله ب ...

خوش اومدی به تاپیک ما💐 

عزیزم تاپیک که نمی تونی این همه صفحه بخونی هر روز به اینجا سر بزن با ما پیش بیا خود به خود می افتی روی روال پاکسازی فقط صبور باش کار یه روز دو روز نیست ما نزدیک دوساله اینجاییم

شادی صدام کنید
سلام دوستان من یه ادم مصرف گرا هستم که به شدت به خرید علاقه دارم خونم شبیه سمساری شده کلی هم وسیله ب ...

درکت میکنم.

منم یادمه سه سال پیش که با مینیمالیست آشنا شدم با اینکه مجرد بودم تا دو هفته روزی حداقل ی گونی خروجی داشتم.  

الان باید بگردم تا خروجی پیدا کنم. خونم انقدر خلوته در عرض یک ساعت خونه تکونی میشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
بله خودشه من کامل پیجشو نگاه نکردم ولی فکر کنم فقط برای تولید محتوا یک روز اومد رفع انباشتگی کرد و ک ...

نه عزیزم مینیمال نیست فقط همین کلیپش اینطوری بود یکی دو بار هم اتفاقی ویدیو تمیزکاریشو دیدم فقط