2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736982 بازدید | 44690 پست
یخچال این یکی دو روز خیلی بهم ریخته بود کم کم وسایل اش استفاده شد یه مقدار گیلاسم بود الان یاداوری ک ...

من نخود فرنگی رو داخل الویه میریزم و گاهی دارم مرغ پخته درست می کنم با فلفل دلمه ای و قارچ و هویج میریزم داخل مرغ بپزه تا آبش خشک شه،همراه غذا سرو میکنم

⬅️دوستای عزیزم من اگه در مورد بحثی تو گروه نظر نمیدم مثل همین لوستر دلیل اش این که تجربه ای ندارم به ...

ببین گاهی بچه ها فقط اسباب بازی نمیخوان... بچه من کوچیک بود بیشتر دوست داشت بازی های نامتعارف کنیم... ببخشید بین خودمون رمز خربازی گذاشته بودیم ... 😄... 

مثلا برعکس روی مبل قرار میگرفتیم... 

فقط با زبون ماست میخوردیم و کثیف کاری میکردیم...

الکی حرف میزدیم . نامفهوم و خودمون غش غش میخندیدیم ... 

یا با کارتونهایی مثل پیشونی سفید میرقصیدیم ... مثل خود شخصیت ها ... شعرها حفظمون بود.. 

رنگ انگشتی رو میدادم بهش ... میرفت داخل حمام ... در و دیوار شو نقاشی میکرد... اگر حمام لیز هست حتما چیزی پهن کن 

ماکارونی که نگم چه میکردیم باهاش... قیافه همسرم هنوز یادمه...

حالا کمی بزرگتر بشه راحت تر هستی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا تو یخچال دو سه روز میمونه بعد خراب میشه بریز داخل الویه خوشمزه میشه یا داخل خوراک مرغ.... اگه ...

کنسرو نخودفرنگی بمونه ...خالی میدم بخورن ...

دلال برای ماست و اسفناج هم عالی میشه... خارشو حتی داخل بادمجون شکم پر و این چیزا هم ریخته و امتحان کرده . خوششون اومده..  

دوتا ماگ نسبتا بزرگ درب دار داریم.. زمانی ذوقشون رو داشتیم و زیاد استفاده میکردیم. چندماهی هست که استفاده نکردیم. از کابینت خارج کرده بودم که بزارم کمد دیواری ... الان به ذهنم رسید که برای شکلات و اسمارتیز و این چیزا استفادشون کنم. چون بیرون از یخچال آب میشن..... پر کردم گذاشتم درب یخچال ... بامزه و جالب شد...

من دو ماهی هست لیست خرید نوشتم تا طبق اون خرید کنم و خرید احساسی نداشته باشم.

تو لیستم یه ست تیشرت و شلوارک نوشته بودم ولی چند روز پیش که کمدمو بازبینی میکردم دیدم ۵تا تیشرت دارم و همشون نو هستن و نیازی به تیشرت جدید نیس.این یه قلمو از لیستم حذف کردم.😌

ورودی:یه کیف روزمره 

دوتا لباس زیر پایین تنه 

یه نیم تنه

امروز خداروشکر گردنم بهتر شد و کارهای عقب افتاده ی این چند روز رو انجام دادم، حین تمیزکاری کمی خروجی داشتم؛ 

یک شال 

یک کفش 

ورق خالی قرص

از بین شال هایی که گذاشته بودم بالای کمددیواری چندتا رو آوردم دم دست برای تنوع. 

یکی از شال هامو گذاشتم کنار بدم مامانم (از این رنگ یکی دیگه دارم). 

💫خدایا! بابت نعمت سلامتی هزاران بار شکرت، بابت اینکه دیگه زیاده خواه نیستم و از داشته هام لذت میبرم هزاران بار شکرت. 

سلام دوستای خوبم😍پریشب مهمونام رفتن و خونه در فجیع ترین حالت ممکن بود منم چون دوست ندارم پیش مهمون ...

خداروشکر عزیزم 

فقط یه تجربه از خودم بگم ، منم بسته های نصفه قرص رو قیچی میکردم ، بعدا  حواسمو جمع کردم که ببینم سمتی نباشه که تاریخ انقضای قرص حک شده 

خواهران پتو هامو دادم خشکشویی برای اولین بار امروز آوردم خیلی بو شوینده میده  نمی‌دونم تمیز شستن یا نه به دلم نمیشینه. البته خیلی تمیز شدن.شما تو خونه میشپرین یا خشکشویی ؟

خواهران پتو هامو دادم خشکشویی برای اولین بار امروز آوردم خیلی بو شوینده میده نمی‌دونم تمیز شستن یا ...

خونه میشوریم... فقط لحاف میدم بیرون. اره تا مدتها بو میده ... 

پهن کنی افتاب بوشون کمتر میشه 

خواهران پتو هامو دادم خشکشویی برای اولین بار امروز آوردم خیلی بو شوینده میده نمی‌دونم تمیز شستن یا ...

منم با بوی خشکشویی خیلی مشکل دارم😣.تو آفتاب میذارم بوش کمتر میشه. 

کنسرو نخودفرنگی بمونه ...خالی میدم بخورن ...دلال برای ماست و اسفناج هم عالی میشه... خارشو حتی داخل ب ...

اسکرین گرفتم بعدا برای بورانی هم امتحان میکنم♥

امروز یکی از کابینت هارو تمیز و پاکسازی کردم 

خروجی 😌

8 تا ظرف سس مایونز

دو تا ظرف نگهدارنده

یک بطری شیشه ای

چندتا در ظرف یکبار مصرف که شکسته بود

یک بسته نمک ریختم تو ظرف و نایلونش رفت بازیافت

کشمش هایی که قبلا دمشونو چیدم رو خوردیم تموم شد /فعلا جایگزین نمیشه

یدونه لاک که فاسد شده

یه عالمه عکس و کلیپ و فیلم و... از لپ تاپ پاکسازی شد

چندتا سی دی