2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736841 بازدید | 44690 پست

خروجی امروز یک طبقه فلزی مخصوص کابینت

یک عطر که خرید هیجانی بود

یک دستبند مصنوعی

۳تا کتاب جیبی+۱جای چسب

مقداری سنجاق سر،کش مو،کرم هایی که تاریخ انقضاشون مشخص نبود+یک لیسک که ظاهرش بد شده بود،یک تلم شکست رفتن بازیافت

۴تا وسیله که دیگه برام کاربرد نداشت برگشت به صاحبش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پرده رو حذف میکنم و به جاش یه پرده ساده سفید میندازم 

خود کمده از همه بدتره😑😂هم جای بدیه هم رنگ و ظاهرش بده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مهتاب جان بهترین کار همینه ولی من خیلی تنبلیم میاد تند تند پیشبند ببندم یا دستکش دستم کنم این عادت خ ...

آخه مواد شوینده دست رو پیر میکنه عزیزم 

شما یه ماه دستکش بپوشید و شبها کرم دست بزنید ، بعد ببینید چقدر پوست دستتون تغییر میکنه 

این عکس و دیدم یاد یه کلیپ رفع انباشتگی افتادم که چند روز پیش دیدم 

یه خانومی اومد مثلا رفع انباشتگی کنه .... مشکل اینجا بود که خانم از مکان وسایلش خبر نداشت و قوه تصور هم نداشت سر همین همه وسایلشو از کمد دیواری و دراور و... ریخت رو تخت یعنی یه کوهی برای خودش ساخت!  بعدم خودش مونده بود که چجوری جمع کنه. اگه اشتباه نکنم از ساعت 8 صبح شروع کرد تا 10 شب (تخت دوبار پر شد) 

یه سری وسایلشو گذاشت برای فروش یه سری زباله یه سری هم هدیه به نیازمندا

ولی بازم کلی وسایل داشت که به خیال خودش مرتب شدن و رفع انباشتگی شد😶😅

یه چیز دیگه هم که تو اون کلیپ رو مخ من رفت وزن خانم و اقای بلاگر بود که بیش از حد بود.... ایکاش ادما به بدن خودشون هم احترام بذارن و چربی هاشون و مینیمال کنن😊

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قاب های روی دیوار. صندلی و کتاب های کنار کمد. سبد روی کمد. سه تا از گلدون ها. عروسک اویز روی در کمد.

سبد گوشه هم اضافیه

درواقع بهتره بگم فقط کمد رو نگه میداشتم و اباژور و تخت😁 

خیلی گل گلی و شلوغه هم روتختی و هم طرح روی کمد و طرح بالشت ها و پرده. کلا هیچ سنخیتی با هم ندارن و هرکی برا خودش یه سازی میزنه. درسته که رنگ ها قشنگن و به زندگی روح میدن ولی زیاده روی در استفاده از رنگ هم ممکنه نتیجه عکس بده 

راستی چند سال قبل از یک تکه طلای مادرمم خیلی خوشم میومد ،مامانم داده بودتش به من

واقعا استفادش نمیکردم و فقط زیبا بود

بهش پس دادم،کلی اصرار کرد که نگهش دار..گفتم نه وقتی استفاده نمیکنم دست خودت باشه بهتره

تصمیم دارم طلاهای ریزمو همه رو بفروشم،بجاش ربع یا نیم سکه بگیرم

الان خرج خاصی ندارم فقط برای رشد خودم چند جلسست که میرم مشاوره

چقد عالی عزیزمخوشم اومد حتما مهمون کم داری فامیلای ما چهل نفری هستن نمیتونم تو‌ظرف مینیمال شم ،چ‌کنم ...

سلام عزیزم ...والا راستشو بخوای از لحاظ استایل و تعداد لباسها هنوز به اون چیزی که خودم دلم میخواد نرسیدم .....خیلی جا داره ازشون کم کنم ...مثلا تعداد مانتوها و شومیزهام ۱۲تا هست .....اما شلوار کلا ۳تا دارم ...شال ۷تا ...کفش سه جفت ب اضافه ی یک جفت صندل .مقنعه یکی ...روسری صفر ....تاپ و اینا فکر کنم شش هفتا بشن ....ی کاپشن دارم ...یه بافت و تماممممم .......آها فقط از لحاظ کیف مینیمال مینیمالم 🤩🤩🤩✌️بچه ها من فقط یک کیف دارم ..حتی کیف پول هم ندارم 🤩🤩خیلی خوشحالم 

👩‍❤️‍👨

سلام دوستان عزیزم .امیدوارم که سلامت و خوش باشین ...کاش دخترم اجازه میداد و اینقدر بهونه ی بازی کردن رو نمی‌گرفت .کلا خیلی اینجا رو دوست دارم حس آرامش و امنیت بهم دست میده ...اینجا خیلیللللللی چیزا یاد گرفتم از تک تکتون تشکر میکنم .امیدوارم همه ی شما دوستان هم به اون چیزایی که دلتون میخواد برسین ........

👩‍❤️‍👨

بچه ها حالا خواستم راجبع لوازم آرایشی هام بگم ...ببینید چقدر مینی‌مال شدم ؟؟؟رژ لب هیچی صفر .....لاک اصلا ندارم صفر ....کرم پودر صفر هیچی ........فقط و فقط یک کرم آبرسان دارم و تمام 🤩🤩🤩🤣🤣✌️✌️✌️✌️الان فکر میکنین من واقعا تو بیابون گیر افتادم 😂😂نه بخدا اینجوری خیلی راحتم خیلی لذت میبرم .....همه ی لاکهامو دادم به خواهر زاده و برادر زاده هام .تمام اکسسوری هامو دادم بهشون ...انگشتر و دستبند و گل سرهای فانتزی و از شر همشون خلاص شدم ..خدایا شکرت که ب این درک رسیدم ...من اصلا ب اینا علاقه نداشتم نیاز نداشتم ...فقط چون میدیدم خانومای دیگه استفاده میکنن منم می‌خریدم اصلا بی فکر...وختی یاد گذشته میفتم و چقد از این اکسسوری ها و لاکها محافظت میکردم خراب نشن یا رنگشون عوض نشه حالم بهم میخوره ...میگم چرا وقت خودمو الکی گذاشتم برا یه مشت آهن زنگ زده 🙄🥴

👩‍❤️‍👨

بچه ها به جرات میتونم بگم همین الان اگه مثلا بخوایم جابجا شیم یا اسباب کشی داشته باشیم ب یه خونه ی جدید ..شاید باورتون نشه تو یه تایم دوساعته همه چی جمع و جور بشه ....از بس خونه رو خلوت کردم هرکی بیاد خونه ام برام گریهمیکنه 😂🤣🤣🤣🤣🤣میگه بنده خدا هیچی نداره ،،،شاید دلشون بسوزه برن هرکدوم یه وسیله برام بگیرن 😂😂😂😂😂😂

👩‍❤️‍👨