2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736839 بازدید | 44690 پست
فکر کنم فقط منم که پاسماوری دوست ندارم😁برای اینده هم 4 تا از این بانکه ها خریدم برای چای و...

منم دوس ندارم. به نظرم حتی ازینا هم نخر 

برای حبوبات و سبزی خشک  و ادویه و... دو سایز یا نهایتا سه سایز بگیر که همه یک شکل و مرتب باشن تو کابینتت

اگر خیلی دوس داشتی رو کانتر چیزی بذاری یه دونه ظرف تکی خیلی خوشگل و شیک بخر مخصوص چای که کنار چایسازت بذاری. همین

تابناک جان من از اینا گرفتم ولی نمیدونم کاربردین یا نه چون هنوز استفاده نکردم ولی مطمئنم چون باعث شل ...

مبارکت باشه عزیزم. اتفاقاخیلی قشنگن منم رفتم قیمت گرفتم حدود1600تا1800بودن. تنهانکته منفیش همون شلوغ بودنشه که بنظرم یه استند جداگونه بایدگرفت براش تامرتب چیدشون. خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه میدونم دوستان محبت دارن.

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرف حبوبات من الان این شکلیه

فقط یه کم ارتفاعشون بلنده و تو بعضی کابینت ها اذیت کننده میشه یا شستن گوشه هاش سخته

ازون مدل کوتاهترش که برای دمنوش و..‌ استفاده میکنم خیلی راضیم و دوسشون دارم  

منم دوس ندارم. به نظرم حتی ازینا هم نخر برای حبوبات و سبزی خشک و ادویه و... دو سایز یا نهایتا سه سا ...

اتفاقا منم خیلی نمیپسندم اونروز که رفتم بازار مدلای مختلف زیادبود. یه مدل که خیلی خوشم اومد یه تیکه شیشه ای بادرب بامبو بود یه استند ساده هم برای زیرش داشت. ولی من گفتم کاش سرامیکی بود چون دوسندارم توش معلوم باشه یاوقتی نصفه میشن خیلی قشنگ نیستن. وبشدت هم نازک بودن. خلاصه اینکه من الان برای راحتیم میخوام بخرم. اینکه وقت اشوزی یاچای دم کردن مدام باید کشوی گاز روبازکنم نمک بردارم ببندمش بریزم توی غذا بازدوباره بازکنم زردچوبه بردارم بریزم دوباره ببندم، دراین حین هم پسرکوچیکم برسه ودست بکنه توشون وچندتاازبانکه هارودربیاره، کلافم میکنه. یه پاسماوری جمع وجور برام واجبه پس

لطفالایک نکنین. 
منم دوس ندارم. به نظرم حتی ازینا هم نخر برای حبوبات و سبزی خشک و ادویه و... دو سایز یا نهایتا سه سا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ان شاءالله برای خرید جهیزیه میام اینجا مشورت میگیرم ♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اتفاقا منم خیلی نمیپسندم اونروز که رفتم بازار مدلای مختلف زیادبود. یه مدل که خیلی خوشم اومد یه تیکه ...

درسته این مورد هم سلیقه ایه و هم بسته به نیاز هر خانواده و شرایط زندگی ها متفاوته

امیدوارم مدل موردنظرتو پیدا کنی عزیزم 💚

واقعا قدیمیها احتکارگرن...

امروز صبح گفتم رفتم خونه مادرم اینا، یواشکی همون اول ۲تا پلاستیک پر از خرت و پرت گذاشتم کوچه

پدرم رفت بیرون،برگشتی با خودش آورد به این بهانه که زباله گردها باز میکنن میریزن تو کوچه

برگشتنی گفتم اونا رو باخودم میبرم میدم جایی،عصبانی شد که نه🙄 می خوام توشو ببینم وسایل من نباشه😐

مامانم دیگه باهزارتا غر غر گفت ببر

از اونور داداشم اومد وای نه اینا چیه میبری،سریع نگاه کرد ۳تا وسیله برداشت که اینا رو قدیم من خریده بودم😐

صبح مامانم داشت تعریف میکرد که رفته  انباری پدرم دیده کتابهای کلاس اول ما پوسیده تو انباریه و هزاران خرت و پرت دیگه🤐

امروز جعبه ابزار رو چک کردم🛠️

همسرم خیلی به ابزار و پیچ و مهره علاقه نداره و ما تقریبا تا سال سوم زندگیمون حتی یه پیچ گوشتی هم نداشتیم😁🤦🏻‍♀️

یک روز که رفته بودیم بیرون یه ابزار فروشی دیدم و گفتم فقط اقلام ضروری رو تهیه کنیم👌🏻

چکش کوچیک

ست ۸ سایزی آچار

یک اره کوچیک

چسب برق

آچار فرانسه

انبر دست

متر

پونز

۴_۵ تا پیچ و میخ

۴_۵ تا رول پلاک

فازمتر

پیچ گوشتی بزرگ و کوچیک(دوسو و چهارسو)