2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737118 بازدید | 44691 پست

چند ماه پیش از این مدل ۶ تا، و ۶ تا هم سایز کوچیک برای ادویه و ...گرفتم. خیلی نظرات مثبت داشتند. 

فقط چند بار سرشون رو با دستمال نمدار پاک کردم. کم‌کم دارند زنگ میزنند. 🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ماه پیش از این مدل ۶ تا، و ۶ تا هم سایز کوچیک برای ادویه و ...گرفتم. خیلی نظرات مثبت داشتند. فقط ...

آخی چه حیف،خیلی خوشگلن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چند ماه پیش از این مدل ۶ تا، و ۶ تا هم سایز کوچیک برای ادویه و ...گرفتم. خیلی نظرات مثبت داشتند. فقط ...

من یکبار تو پیج لیلی دیلی دیدم شیشه های نوشیدنی رو یک شکل خریده بود درشون رو بالاک نقره ای رنگ زد و خیلی خوب شد،میخواید شما هم یه در رو امتحانی بالاک رنگ بزنید ببینید اگر خوب شد بقیه رو هم رنگ بزنید،احتمالا دیگه زنگ نزنن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شیشه هاشون هم نازکه خریدشون رو توصیه نمیکنم.

من بانکه شیشهدای داشتم چند سال قبل یکبار اومدم از یکیش حبوبات بر دارم تو دستم شکست و بند انگشتمو برید طوری که بند انگشتم آویزون شد،برای همین از شیشه خیلی میترسم بانکه های من شبیه بانکه لیلی هست ولی برای اون شیشه ای برایرمن پلاستیکی،دیگه شیشه ای نمیخرم 

مهمان هام رفتند پذیرایی خیلی شبیه به پذیرایی لیلی دیلی

با اینکه با شخصیت اش ارتباط نمی گیرم ولی خیلی چیزها ازش آموختم.تو گفتگوهام مینیمال بودم برای همین الان فکرم اروم

دخترم خوابید مدارک همسرم مرتب کردم خروجی خاصی نداشت.تو مرحله بعدی باید پیج ومهره وقطعه ها مرتب کنم.

چندتا فایل صوتی از گوشیم پاک کردم.

تو خونه هم امروز نوبت گردگیری وجارو زدن که انجام شد.

نماز قضا هم خوندم.

شادی صدام کنید
مهمان هام رفتند پذیرایی خیلی شبیه به پذیرایی لیلی دیلیبا اینکه با شخصیت اش ارتباط نمی گیرم ولی خیلی ...

شآدی جان به چه نکته جالبی اشاره کردید ، مینیمال بودن در گفتگو ، آفرین ، بهش فکر نکرده بودم

تابناک جان من از اینا گرفتم ولی نمیدونم کاربردین یا نه چون هنوز استفاده نکردم ولی مطمئنم چون باعث شلوغ دیده شدن کنار سماور میشه نمیتونم بیشتر از یه هفته تحملشون کنم و باید بزارم داخل کابینت 

در ضمن دوست خوبم اگه بیشتر مواقع ناخواسته با لایک کردنم باعث آزارت شدم ببخشید من چون امضاها رو اکثرا نمیخونم متوجه نشدم اینجا دوستان با لایک کردن توجه و علاقه به پستهای هم رو نشون میدن منم قصدم همین بود🙂

بانکه حبوباتم سه مدله . برا جهازم مارک لیمون بود که خیلی بدن ..یعنی خطوط خش نیفته روش و اصن دوستشون ...

منم دنبال مدل مناسب میگردم ولی هنوز پیدا نکردم

ولی در کل به نظر من بانکه حبوبات بهتره اول از همه شیشه ای باشه. چهارگوش باشه تا برداشتن و گذاشتنش راحت تر باشه. ارتفاعش خیلی زیاد نباشه تا بشه قشنگ داخلش رو شست. دربش هم پیچی باشه بهتره

برای من الان جار شیشه ای برند کاوه هستن و چهارگوش ولی ارتفاعشون یه کم زیاده. باریک و بلندن. حدود ۲۳ سانت. حجمشون هم ۹۰۰ گرمه.  دوس داشتم کوتاهتر  باشه و سطحش بزرگتر تا حجم بیشتری داخلش جا بشه