2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739019 بازدید | 44705 پست
«تو دلت نمیاد بپوشی، ولی من میپوشم...!!!» عجب درسی

اررره😄... گرون میخره و البته جنس عالی و سالهاست داره لباسهاش رو  ...

منم نیاز داشتم و جایی که هستیم قیمت اجناس الکی بالاست.... میگم بالا شما بخونید بااااااااالاااااااا😑

اگه میخوای شال یا روسری مخصوصا ساتن رو سرت لیز نخوره تنها راهش استفاده از هدبند هستشالبته پیدا بودن ...

هیدوا جان ، یه راه بهترش استفاده از تل هست ، بین دو لایه روسری یا شال قرار میگیره و همون جای اصلی تل روی سر . دیده هم نمیشه ولی دیگه روسری تکون نمیخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورتون طلق روسری هست یا تل که برای مو میزنیم؟

اول یه سمت روسری یا شال رو روی سر بندازید طوریکه بقیش روی صورتتون باشه ، بعد تل رو بذارید روی سر . بعد اون قسمت روسری که روی صورتتون بود برگردونید روی سر.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم

یه تاپیک هست صفحه اولش عکس های خوبی گذاشته ولی حیف دیگه ادامه نداده 

البته شاید بعضی ها دیده باشن 

سایت نمیگذاره لینک بذارم عنوان تاپیکش 

(راهکاری برای خانمهایی ک دوس دارن خونشون همیشه برق بزنه)

اول یه سمت روسری یا شال رو روی سر بندازید طوریکه بقیش روی صورتتون باشه ، بعد تل رو بذارید روی سر . ب ...

حتما باید امتحان کنم ببینم چطور وایمیسه ممنون

من همیشه از طلق استفاده میکنم 

اوایل اصلا نمیتونستم بذارمش 

حالا اصلا نمیتونم دیگه نذارمش😅

حتما باید امتحان کنم ببینم چطور وایمیسه ممنونمن همیشه از طلق استفاده میکنم اوایل اصلا نمیتونستم بذار ...

من طلق رو امتحان نکردم ولی تل خوبه ، البته من رو نمیگیرم ، برای رو گرفتن فکر کنم باید طلق استفاده کرد

میدونی با خودم میگم میشد به جای خرج این همه هزینه و سنگین کردن بار سفر یا کلا این رسم برداشته میشد ی ...

ایکاش رک بهشون میگفتید براتون سوغاتی نیارن یا اگه خیلی اصرار داشتن خودتون یه خوراکی یا چیزی که استفاده میکنید سفارش بدید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان مینیمالیست ِ بسیاااار عزیزممممممم

امروز پاکسازی محل کارم به اتمام رسید کلی خرت و پرت در اومد ، یه سریشو ریختم دور ، بقیشم گذاشتم اگه همکارا یا سرایدار خواستن بردارن اگه نه دور بریزن 

هیدوا جان ، یه راه بهترش استفاده از تل هست ، بین دو لایه روسری یا شال قرار میگیره و همون جای اصلی تل ...

اونو من برای وقتی روسری حریر سرم میکنم و ایستایی خوبی نداره استفاده میکنم گلم 

❌لایک❌