2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
امروز سوغات از مشهد داشتیمدوتا بلوز بچگونه مشکی برای محرم با طرح گرگ!!! رفت خروجییه شلوارک زرد جنس پ ...

سوغاتی مشهد فقط زعفران همه پسند و پر کاربرد 

هربار هم دم کنند یاد ما میفتند

البته این نظر بنده ست چون هم خودم هم اطرافیان مصرفمون بالاست 

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی با خودم میگم میشد به جای خرج این همه هزینه و سنگین کردن بار سفر یا کلا این رسم برداشته میشد ی ...

درسته

و اینکه الان که مثل زمان قدیم نیست مسافرتا زود ب زوده 

وهرکسیم بخواد سوغات اون شهرو داشته باشه میتونه انلاین سفارش بده

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
سه کیلو ....یا خدا

کلا ما یه شیشه یک کیلویی زرشک داریم که دو سال یه بار تموم میشه 

اصولا چون طبعش سرده برامون خوب نیست 

فقط برای مهمونی و تنوع گاهی استفاده میکنم 

ایشون سالی دو سه بار اینجوری برام زرشک سوغات میارن 

منم هردفعه تقسیم میکنم و میدم به دیگران

❌لایک❌
سوغاتی مشهد فقط زعفران همه پسند و پر کاربرد هربار هم دم کنند یاد ما میفتندالبته این نظر بنده ست چون ...

بله دقیقا همینطوره 

ترجیح میدادم این هزینه سوغاتی که برای ما اوررن یه بسته زعفرون میاوردن چون مصرفمون خیلی زیاده 

❌لایک❌

مهم تر از خروجیا ورودیا هستش

مثلا اگه یه وسیله ب عنوان سوغاتی یا هدیه وارد خونتون میشه سریع واسش تصمیم بگیرین اگه دوسش دارین و براتون قابل استفاده و کاربردیه نگهش دارین ولی اگر نه بذارین جز فروشی ها یا اهدا کنین

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
امروز سوغات از مشهد داشتیمدوتا بلوز بچگونه مشکی برای محرم با طرح گرگ!!! رفت خروجییه شلوارک زرد جنس پ ...

واقعا حیف پول ، آخه چرا ؟

این جنس های بی کیفیت ِ اکثرا چینی ، تمام بازارها رو گرفته و متاسفانه تولید کنندگان داخلی رو ورشکست کرده 

مهم تر از خروجیا ورودیا هستشمثلا اگه یه وسیله ب عنوان سوغاتی یا هدیه وارد خونتون میشه سریع واسش تصمی ...

من که کلا جا ندارم ، هدیه بیارن اگه بخوام نگه دارم باید جاش یه وسیله بدم بره ، اگه نه میذارم انباری بعدا کادو میدم به کسی

مهم تر از خروجیا ورودیا هستشمثلا اگه یه وسیله ب عنوان سوغاتی یا هدیه وارد خونتون میشه سریع واسش تصمی ...

دقیقا من الان شدیدا دارم ورودی ها رو مدیریت میکنم. خرید غیرضروری بهیچ عنوان ندارم ، امسال هیچ لباس یا کیف و کفش و....نخریدم . تا اینایی که دارم بپوشم و از رده خارج بشن

دقیقا من الان شدیدا دارم ورودی ها رو مدیریت میکنم. خرید غیرضروری بهیچ عنوان ندارم ، امسال هیچ لباس ی ...

خیلی خوبه

من که کلا جا ندارم ، هدیه بیارن اگه بخوام نگه دارم باید جاش یه وسیله بدم بره ، اگه نه میذارم انباری ...

انباری هم سعی کن چندوقت یکبار بازبینی کنی که اونجام انباشتگی نشه😁

بچه ها بیاین تعداد وسایلاتونو بگین اگه دوست داشتین😁

مثلا چندتا کیف دارین؟چندتا شالو روسری؟وچند جفت کفش؟

بچه ها بیاین تعداد وسایلاتونو بگین اگه دوست داشتین😁مثلا چندتا کیف دارین؟چندتا شالو روسری؟وچند جفت ک ...

چندروز پیش درموردتعدادکیف وکفشهاصحبت کردیم. تعدادروسری هابخوام بگم. یدونه روسری مشکی برای محرم ومراسم عزا. یه شال وروسری زمستانی. یدونه شال پلیسه. سه تاشال نخی. سه تاروسری مجلسی. یدونه روسری ابریشم ژاکارد. امسال به احتمال زیاد شالپلیسه واون سه تای دم دستی میرن خروجی. چون من چادریم وبرای زیرچادرشال قشنگ نیست ایناروزودب زودمیپوشم تاکهنه شن وازاین ببعدروسری میخرم بیشتر. برای من فقط شال پلیسه مناسبه چون لیزنمیخوره. یدونم هدشال دارم که خریدهیجانی وعجولانه بود چون کوتاهه ونمیشه مدل دادبهش فعلاهمینجورمونده شایدبدمش دخترهمسایه. یدونه روسری نخی هم ورودی خواهم داشت. چون روسری هام همگی لیزن

لطفالایک نکنین.