الان از لحاظ وسایل؛ لوازم خونه، لباس، آرایشی بهداشتی کاملا مینیمال ام و هرچیز اضافی تو خونه باشه که نیازی بهش نباشه سریعا خروجی میزارم👌🏻(چه برای خودم چه برای همسرجان)
لباس(مانتو،شومیز،شلوار،کیف و کفش):
به اندازه ای که استاندارد خودم باشه تایین کردم و خرید متفرقه نکردم و نمیکنم🥰
مانتو👚: ۳تا مجلسی در طرح و رنگای مختلف، ۳تا بیرونی
شومیز:۶ تا شومیز بیرونی که یک دونش تا اواخر تابستون خروجی میشه،۴ تا برای تو خونه مواقعی که مهمون بیاد پوشیده میشه، یک وست، یک پیراهن بلند، ۲ تا مانتو که فعلا ی مقدار تنگ شده برام اما بزودی اندازه ام میشه، یک لباس مجلسی، یک چادر عربی برای زیارت، ۴تا شومیز مجلسی
لباس های پاییز و زمستون🧥:
یک شنل، یک پالتو، یک کاپشن، یک کت،یک شکت
شلوار:👖
یک جین مشکی، یک پارچه ای مشکی، یک جین آبی، یک جین زغالی
کیف👜:
یکدونه مشکی متوسط برای روزمره، یک مشکی بزرگ برای مهمونی، یک کیف زرد که چون نوعه برای استفاده ی مهمونی گذاشتم همراه با شال زردم، یک کیف طوسی سایز بزرگ که توش وسیله گذاشتم و بالای کمده بعد از اسباب کشی خروجی گذاشته میشه! یک کیف برای باشگاه و استخر و... ، یک کیف پول، یک کیف کارت
کفش👟:
یک کفش مجلسی، یک بوت، یک کتونی روزمره، یک کتونی مجلسی، یک صندل، یک دمپایی، یک کالج که استفادم نمیشه و باید بزودی خروجی بزارم!
لوازم آرایشی بهداشتی💄:
یک کیف لوازم آرایش، یک آینه جیبی، یک اسفنج برای پاک کردن ماسک صورت، چند دونه لاک پاککن، یک تراش، یک وازلین کوچولو، یک ریمل، یک خط چشم، یک فرمژه، یک عطر، یک برس مو، یک برس ابرو، یک کرم پودر که برای مهمونیای رسمی استفاده میکنم،۵ تا رژلب مدادی که همه رنگاشو دوسدارم و بهم میاد یکی رو استفاده میکنم بعد از تموم شدنش از اون یکی مدادا جایگزین میکنم...
یک ضدآفتاب، یک میسلارواتر، یک ژل شستشو، یک آبرسان، یک اکتیو نیاسینامید، یک تونر، یک کرم دور چشم، یک بسته پد یکبار مصرف برای پاک کردن آرایش، یک ماسک صورت، یک ماسک ذغال برای دونه های سرسیاه، یک براش برای زدن ماسک