2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

دوتا پلاستیک زباله پر وسیله گذاشتم ک دوستم ببره به هرکی ک نیاز داره بده

خداروشکر اومد برد

الانم  دوتا وسیله برقی  گذاشتم کنار بدم ی خانم نیازمندی ک کسب و کار راه بندازه

ی جعبه موز پر از کتاب ک ببرم بدم پدرم ببره برام بفروشه🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عـــــــه چه جالبحتما پیگیری میکنم

عکسش تو دیجیکالا هست نوشته پنکه همراه usb_c من خواستم عکسشو بفرستم ولی نمیاد😓

خب ادامه پاکسازی رو تو همین پست مینویسم 

یخچال تمیز و پاکسازی شد

خروجی 

یکم ابغوره که کپک زده بود

دوتا بطری ابلیمو داشتیم یکی کردم و بطریش رفت خروجی

کشمش پلویی و گل محمدی و یکم کشک خشک به ظرف انتقال دادم 

کشمش خوراکی هم همه رو دم هاشو چیدم و ریختم تو ظرف تا سریع تر خورده بشه

یکم بادمجون و هویج و سرکه قدیمی داریم فردا باهاشون ترشی درست میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستای مینیمالم😍💜

امروز خونه بازبینی و مرتب شد✨

اتاق هارو جارو زدم و قفس عروس هلندی رو شستم همراه همه ی وسایل های داخل قفس...!🧹

لباس های روی رخت رو تا کردم و سرجاشون گذاشتم!

مابقیه لباسای کثیف تو سبد رخت چرکارو ریختم تو ماشین تا پر بشه بعد بشورم🧺

سینک و گاز تمیز شد و کانترا دستمال کشیده شد🫧

آشپزخونه ام قسمت سرامیکش نیاز به جارو داشت که با جارو های شاخه ای به جای جارو برقی اینکارو کردم👌🏻

یکی از پیراهنای همسرم براش تنگ شده و جنسشم طوریه که هرموقع میپوشه توش عرق میکنه امروز خروجی گذاشته شد!

محافظ دور قفس هم چون دیگه پاره شده بود و آشغالای تو قفس رو نگه نمیداشت و عملا هیچ کاربردی نداشت درش آوردم و خروجی گذاشتم تا جدید بگیریم!

همه ی جورابای همسرمو چک کردم و ۲تا از جورابا دیگه قابل استفاده نبود و خروجی گذاشتم!

الان از لحاظ وسایل؛ لوازم خونه، لباس، آرایشی بهداشتی کاملا مینیمال ام و هرچیز اضافی تو خونه باشه که نیازی بهش نباشه سریعا خروجی میزارم👌🏻(چه برای خودم چه برای همسرجان)

لباس(مانتو،شومیز،شلوار،کیف و کفش):

به اندازه ای که استاندارد خودم باشه تایین کردم و خرید متفرقه نکردم و نمیکنم🥰

مانتو👚: ۳تا مجلسی در طرح و رنگای مختلف، ۳تا بیرونی

شومیز:۶ تا شومیز بیرونی که یک دونش تا اواخر تابستون خروجی میشه،۴ تا برای تو خونه مواقعی که مهمون بیاد پوشیده میشه، یک وست، یک پیراهن بلند، ۲ تا مانتو که فعلا ی مقدار تنگ شده برام اما بزودی اندازه ام میشه، یک لباس مجلسی، یک چادر عربی برای زیارت، ۴تا شومیز مجلسی

لباس های پاییز و زمستون🧥:

یک شنل، یک پالتو، یک کاپشن، یک کت،یک شکت

شلوار:👖

یک جین مشکی، یک پارچه ای مشکی، یک جین آبی، یک جین زغالی

کیف👜: 

یکدونه مشکی متوسط برای روزمره، یک مشکی بزرگ برای مهمونی، یک کیف زرد که چون نوعه برای استفاده ی مهمونی گذاشتم همراه با شال زردم، یک کیف طوسی سایز بزرگ که توش وسیله گذاشتم و بالای کمده بعد از اسباب کشی خروجی گذاشته میشه! یک کیف برای باشگاه و استخر و... ، یک کیف پول، یک کیف کارت

کفش👟: 

یک کفش مجلسی، یک بوت، یک کتونی روزمره، یک کتونی مجلسی، یک صندل، یک دمپایی، یک کالج که استفادم نمیشه و باید بزودی خروجی بزارم!

لوازم آرایشی بهداشتی💄:

یک کیف لوازم آرایش، یک آینه جیبی، یک اسفنج برای پاک کردن ماسک صورت، چند دونه لاک پاک‌کن، یک تراش، یک وازلین کوچولو، یک ریمل، یک خط چشم، یک فرمژه، یک عطر، یک برس مو، یک برس ابرو، یک کرم پودر که برای مهمونیای رسمی استفاده میکنم،۵ تا رژلب مدادی که همه رنگاشو دوسدارم و بهم میاد یکی رو استفاده میکنم بعد از تموم شدنش از اون یکی مدادا جایگزین میکنم...

یک ضدآفتاب، یک میسلارواتر، یک ژل شستشو، یک آبرسان، یک اکتیو نیاسینامید، یک تونر، یک کرم دور چشم، یک بسته پد یکبار مصرف برای پاک کردن آرایش، یک ماسک صورت، یک ماسک ذغال برای دونه های سرسیاه، یک براش برای زدن ماسک