2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738771 بازدید | 44705 پست

دوستان بیاین به تاپیک عمق بیشتری بدیم.

خیلی سعی کنیم از خرید اشتباه جلوگیری کنیم.

من یه کش مو قرمز خریده بودم امروزم کلیپسم رنگ قرمز خریدم اومدم خونه‌متوجه شدم خوب باید رنگ دیگه ای انتخاب می کردم از جهت تنوع وست شدن با لباس ها

یا دوتا شومیز کرپ الیزه خریدم که تقریبا مدلشون مثل هم و یه جورایی خرید اشتباه.

یه شلوار بگ داشتم خوب بود مفید پوشیدم دوباره رفتم مثل ا ن خریدم فکر کردم بازم دوستش خواهم داشت ولی ندارم وخوب تکراریه در حالیکه می تونستم پلیسه بخرم که این روزا نده حالا یا شلوارش یا دامن اش

دو دست بلولز شلوار خریدم باید یه دست بلوز شلوار نی خریدم یه پیراهن نخی بلند

این ها اشتباهات من تا اینجا

شادی صدام کنید
تابستون که میشه تو کابینت های من مورچه می ره دیروز متاسفاته تو شیشه شوید هم رفته بود دور ریختم.به ن ...

اگه سبزی خشک و تو یخچال و محیط خنک نگه داری تازه تر میمونه و رنگشم عوض نمیشه سبز میمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بیاید بگید چن تا کفش و صندل دارید. خودم میگم یه دونه کفش مجلسی. سه تا اسپرت. سه تا صندل. یه ن ...

من قبلا بالای ۲۰ تا مانتو و شال داشتم بیشترشونم الکی نگه داشته بودم لباس خونگی هم که نگم😑

ولی الان فقط یه کت شلوار مجلسی و دو تا مانتو تابستونی دارم

دو تا شال

دو جفت کفش 

سه دست لباس خونگی

دو تا شومیز

سه تا کیف

سه تا شلوار بیرونی

خدا رو شکر الان کاملا راضیم از تعداد لباسام 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی هام✨

یه روسری (مادرشوهرم مچ دستش درد میکرد اونو بست به دستش و رفت) 

چنگال میوه خوری(دندونش کج شده بود) 

دوروز پیش یه بشقاب تو ظرفشویی خودبه خود شروع کرد به ترک خوردن و تا نصفه شکست بدون اینکه فشاری روش باشه یا اب داغ روش ریخته بشه و...! 

❌لایک❌
دوستان بیاین به تاپیک عمق بیشتری بدیم.خیلی سعی کنیم از خرید اشتباه جلوگیری کنیم.من یه کش مو قرمز خری ...

من خریداشتباهم این چند وقت دوتا مام بوده که بی کیفیتن

و یه جفت گلسر برای دخترم که کوچیکه براش

سایه ابرو هم چند وقت پیش خریدم که الان پشیمونم چون اهل ابرو کشیدن نیستم

بقیشم یادم بیاد میگم

نهال🌱

✅️امروز می خواستم مداد ابرو بخرم که خوشبختانه منصرف شدم

✅️ماسک مو گذاشتم ماه آینده بخرم

✅️دیروز که مهمون داشتم یه تل از دوتا تل هدیه دخترم دادم دختر دوستم [خودش خوشش اومد  وگفت خاله میدی به من]

شادی صدام کنید
دوستان بیاین به تاپیک عمق بیشتری بدیم.خیلی سعی کنیم از خرید اشتباه جلوگیری کنیم.من یه کش مو قرمز خری ...

سلام

بعد مدتها تونستم بیام سایت،دیروز همه گزارش هارو خوندم و تموم شد،امروز هم گفتم شرکت کنم تو بحث،ولی اسباب کشی دارم چند روز دیگه،شاید بازم نتونم بیام

خب منم بگم از شلوار جین که پارسال خریدم

من کلا یه بار تو بچگی شلوار جین پوشیده بودم،بعدش دیگه نخریده بودم،همیشه پارچه ای میخرم،۵ سال پیش کتان خریدم که راضی بودم ازش

ولی سال پیش رفتم برای تنوع چین گرفتم،تا حالا شاید فقط ۱ بار پوشیدم

من هروقت خواستم تغییری تو استایلم بدم،ناراضی بودم

تازگی از گزارش های ققنوس جان و چند نفر دیگه که گفتن همیشه یه مدل کفش میخرن،یه جنس خاصی میپوشن و .... یاد گرفتم منم باید همونطوری عمل کنم

،من به شلوار پارچه ای که راحته عادت کردم،با جنس شلوار جین نمیتونم کنار بیام،نمیدونم چرا خریدم

فعلا روم نمیشه بذارم خروجی،اگه تا اخر پاییز استفاده نشد میزارم خروجی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلامبعد مدتها تونستم بیام سایت،دیروز همه گزارش هارو خوندم و تموم شد،امروز هم گفتم شرکت کنم تو بحث،ول ...

کاش فرصت کنید و دوباره به ما سر بزنید 

شما یکی از افرادی بودید که گزارش هاتون منو به عضویت در نی نی سایت ترغیب کرد 

برای اینکه پستم مفید باشه اینم بنویسم 

در رابطه با لباس و کفش خیلی اینجا نوشتم و بنظرم یکی تکراری ترین صحبت های تاپیک راجع به تعداد لوازم بنده باشه 

کفش ها:

یک بوت

یک کفش پاشنه دار

یک کفش رسمی ( عکس دادم قبلا)

یک کتونی 

یک صندلی روفرشی

لباس بیرونی:

مانتو یک عدد که لباس فرم محل کارم هست ( استایل من نیست اجبارِ محل کارم هست)

کت و شلوار دو عدد مجلسی و مهمانی 

وست و شومیز یک عدد مهمانی دوستانه و دورهمی

عبا جهت شرکت در مراسمات مذهبی یک عدد

یک کت و شلوار هم برای استفاده روزمره دارم 

سه عدد روسری دو عدد شال

یک کت چرم و شلوار جین _ یک کت جین و شلوار جین ( لباس های فصول سرد سال)

کیف : یک عدد مجلسی ،یک عدد روزمره ، یک کیف کمی بزرگتر برای استخر و باشگاه و هرجایی که نیاز هست یک دست لباس اضافه همراهم باشه

لباس مجلسی ندارم چون سالهاست مجلسی نبوده هر زمان دعوت بشیم تهیه خواهم کرد

یک لباس مشکی مجلسی و پوشیده دارم .هدیه همسر از یکی از سفرهاشون هست جایی دعوت نشدیم که بپوشمش بسیار بهش علاقه دارم بنابراین نگه داشتم در مکان و زمان مناسب خودش پوشیده بشه

در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی:

ضدآفتاب ، سرمه، ریمل، تینت، بالم لب، ژل شستشوی صورت و یک رژ که فقط در مجلس استفاده میکنم 

لاک : یک عدد رنگ نود یک عدد زرشکی یک عدد برق ناخن که روی لاک ها میزنم جهت مقاومت بیشترشون

در زمینه ی محصولات بهداشتی در حال تحقیق هستم تا با توجه به بالارفتن سن محصولات مفید برای پوستم تهیه کنم و البته قبل خرید با پزشک مشورت خواهم کرد 

لباس منزل : دو دست تیشرت و شلوار ست ،یک تیشرت و شلوار مشکی

لباس زیر سه عدد بالاتنه چهار عدد پایین تنه

اکسسوری مو یک عدد کلیپس مشکی

ققنوس

یه تجربه بگم عزیزانی که مثل من دختر کوچیک دارید من خیلی مقاومت کردم یکسال براش گلسر نخریدم موهاشم کم بود ولی خیلی ها می گفتن برچسبی بخر که اونم نخریدم.امروز یه جفت براش خریدم حواسش باشه نمی ذاره بمونه ولی مشغول باشه یادش می ره دست نمی زنه

گیره اش ستاره صورتی جوری که خودمم می تونم استفاده کنم.

خواستم بگم گیره می خرید مدل ورنگی انتخاب کنید که خودتونم بتونید استفاده کنید یا رنگش با لباس هاتون ست باشه.

شادی صدام کنید

حدودا یه ماه قبل یه شومیز خریدم که وقتی اومدم خونه پوشیدم دیدم برشش اصلا خوب نبوده و قسمت حلقه آستین زیادی برش خورده طوری که دست که به طرف جلو یا بالا میبری آستین به شدت کشیده میشه 

{یه نقطه ضعف دارم اینه که من نمیتونم تو اتاق پرو لباس امتحان کنم کلا از جای تنگ و گرم به شدت بدم میاد دیگه مگر اینکه مجبور باشم} 

همین باعث شد که این خرید اشتباه رو داشته باشم 

با خیاطم صحبت کردم گفتن اگه آستین کوتاه بشه دیگه اون کشیدگی آستین اذیتت نمیکنه 

خلاصه که رو دلمه، میخوام بذارم خروجی 

❌لایک❌