2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان می خوام یه سوال بپرسم حالا نمی دونم پرسیدنش اصلا درست یانه؟ولی می خوام بدونم که ببینم چیکار کنم چون دخترم بچه اولم تجربه ای نداریم.

هفته پیش برای دخترم تی شرت وشورت خونگی خریدیم ۳۵۰ ولی یه جوری شده انگار دوماه شب وروزتنش بوده

یه تی شرت تک ولی تقریبا بیرونی هم براش گرفتم ۴۰۰ که دوبار پوشید یقه اش لک کرد.[از متطقه سطح بالا استان مون براش خرید کردیم]

بعد قبل از عید یه پیراهن استین دار براش از بازار روز براش خریدم ۶۰ هزارتومان تو این ۴ماه آخ نگفته انقدرم نرم ولطیفه

میشه راهنمایی کنید چه جوری وچه قیمت هایی برای دخترم خرید کنم

خودم حس می کنم باید ارزونتر براش بخرم چون تو سنی که می دکنید غذا خوردنش ریخت وپاش داره به پیش بندم اعتقادی نداره

شادی صدام کنید
دوستان می خوام یه سوال بپرسم حالا نمی دونم پرسیدنش اصلا درست یانه؟ولی می خوام بدونم که ببینم چیکار ک ...

بیرونی جنس خوب و قیمت مناسب میگرفتم . چون در حال رشد هستند و ممکنه چندبار بیشتر نپوشه ... بیشتر هم صبر میکردم اگر مناسبتی بود هزینه خرید میدادم. چون تا دوسالگی بچه مون رو زیاد بیرون نمی بردیم .

خونگی هم فقط جنس های نوزادی اسمشو یادم رفته ...و چند ست خونگی قیمت مناسب هم داشت که گاهی مهمان داشتیم می کردم تنش...

الان که ماشالله بزرگ شده. یک تی شرت رو تقریبا سه سال پوشیده و آخ نگفته فقط سایزش نمیشه وگرنه قابل پوشیدنه . پیراهن و لباس بیرونی هم جنس عالی میگیریم از خاله اش که خیالمون راحته 

سلام دوستای عزیز؛ 

خروجی های این چند روز؛ 

کارتون سشوار و اپیلیدی و اتو مو که بالاخره همسرم رضایت دادن بره خروجی (بخاطر گارنتی روی جعبه سال ها نگهشون داشته بود) 

یک لاک نارنجی که خواهرزاده م دوستش داشت، هدیه دادم بهش. 

سه تا دیوار کوب داشتم که روش گلدون پتوس گذاشته بودم، پتوس هامو یه جا کردم تو یه گلدون و گذاشتم نزدیک پنجره ی آشپزخونه، دیوار کوب ها رو برداشتم، فعلا خروجی نمی‌ذارم تا بعد درموردشون تصمیم بگیرم. 

الان توی خونه فقط همون پتوس ها که تو آبه دارم و چندتا گلدون دیگه که بزرگن و تو خاکن تو بالکنن. 

چندتا کارتون سایزهای کوچیک و پوشال داخلش که برای خریدهای اینترنتی این مدت بود گذاشتم تو سطل بازیافت و انباری رو جمع و جور کردم تا حدودی، فقط یه روز سرفرصت باید باهمسرم بریم کارتون های لوازم برقی و... مرتب رو هم بچینه. 

امروز نوبت شستشو بود که چیزی برای شستن ندارم.

همسرم سبوس برنج خریده گذاشتم جلو چشمم که با وعده غذایی بریزم تو ماست بخوریم.

بقیه اش دیگه کارای روتین خونه دارم انجام می دم.

دیروز وامروز غیبت نداشتم دلیل اش این کسی ندیدم تماس تلفنی ام نداشتم.

در مورد حریر که صحبت کردم یه بلوز حریر مشکی دارم که این چند روزپوشیدم مدلش قشنگه ولی به شدت توش گرمم می شد قبلا هم دوتا شومیز حریر داشتم که به دلیل تغییر سایز خروج گذاشتم ولی فقط قشنگ بودن بخصوص تو قسمت حلقه آستین ها راحت نبودم وجالب تا زمانی که اینجا نگفتم متوجه این موضوع نشده بودم باز می رفتم حریر می خریدم.

✅️جنس های خوب وبد در هر زمینه ای معرفی کنیم حتی اگه نظر شخصی ماست شاید تظر شخصی ما با نظر شخصی فرد دیگه ای یکسان باشه

✅️فکر کنم هیدوا جان از جنس نخ پنبه راضی بودن

شادی صدام کنید

مثلا در مورد جنس ارکوپال وچینی با ارکوپال راحتم چون سبک وطرح هاشم قشنگه وبا دوام.

چینی من‌ هم زرین وسبک هم هست طرح اشم فید با گل های نقره ای کمرنگ تو حاشیه ظرف ها ولی گذاشتم برای مهمان یا وقتایی سر ذوق باشم برای خودم میز بچینم استفاده می کنم.

ظروف غذا خوری دیگه ای نداشتم که بخوام مقایسه کنم

گل سرخی هام که اجبار مامان بود اونا هم سر ذوق باشم استفاده می کنم

شادی صدام کنید
دوستان می خوام یه سوال بپرسم حالا نمی دونم پرسیدنش اصلا درست یانه؟ولی می خوام بدونم که ببینم چیکار ک ...

پارچه تریکو نخ پنبه رو من خیلی قبول دارم . از نظر کیفیت و لطافت عالی هستن. 

هیچوقت با حریر ارتباط خوبی نگرفتم .پارچه های ریون و... که پلاستیک دارن رو هم نمیپسندم .

برای کت و شلوار و البسه بیرونی خودم فقط کرپ باربی،فاستونی و کرپ الیزه رو میپسندم برای لباس منزلی تریکو نخ پنبه 

طرح های زیبایی دارن برای دختر شما بنظرم خیلی جذاب خواهند بود

البته این ها سلیقه من و نظر شخصی بنده هستن

ققنوس

از نظر منم تابستون فقط جنس لباس باید نخی باشه. زمستون نخ پنبه نهایتا یه بافت ظریف. هر جنسی غیر این خرید داشتم خصوصا برای خونه خیلی سریع یا رفت خروجی یا عملا هیچ استفاده ای ازش نشد و افتاد یه گوشه. 

حریر و ساتن و پلاستیک هم توش راحت نبودم هم عرق  میکنم. 

نظر من اینکه جنس معمولی بخرید چون دخترت تو سن رشده لباس زیاد و با کیفیت معمولی میخواد بعد چند ماه که براش کوچیک شد لباسا میرن خروجی 

هزینه بیشتر یا کیفیت بهتر فقط باعث هدر رفتن پول میشه البته این نظر منه اگه مبلغش براتون مهم نیست میتونید با کیفیت بخرید که وقتی براش کوچیک شد بعدا اهدا کنید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز نوبت شستشو بود که چیزی برای شستن ندارم. همسرم سبوس برنج خریده گذاشتم جلو چشمم که با وعده غذای

تجربه من در رابطه با لباس 

شلواری که پاچه اش کش داره خوب نیست رو پا رد میندازه و خارش میاره

لباس زیر 6 تا کافیه

لباس زیر بالاتنه یدونه مشکی و سفید ضروریه

لباسای پلاستیکی نخرم چون باعث جوش میشن

موقع خرید لباس هم پارچه رو تو مشتتون بگیرید اگه چروک شد نخرید 

منم باید یه نکاتی رو در رابطه با لوازم خونه و جهیزیه یادداشت کنم که یادم نره 🤦🏻‍♀️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز نوبت شستشو بود که چیزی برای شستن ندارم. همسرم سبوس برنج خریده گذاشتم جلو چشمم که با وعده غذای ...

بله عزیزم 

من فقط از دوتا جنس نخی و نخ پنبه استفاده میکنم و کاملا راضیم 

جنس لباس وقتی از پلاستیک باشه باعث میشه زیاد گرمم بشه و کلافه بشم اون موقع هام زود از کوره در میرم😑😑😑

❌لایک❌

جنس لباس تو خونه ای هاشو ارزونتر بگیر عزیزم چون هم در حال رشد، هم بچه بزرگتر شده و انواع غذا ها رو دیگه میتونه بخوره و همون غذای سفره که مهمترینشه چون رب و زرچوبه داره فقط کافیه یه ذره به لباسش برسه دیگه به راحتی پاک نمیشه 

نمیتونی هم که مرتب بداری دهانش، یه دوره ایه که دلش میخواد خودش بخوره و ریخت و پاش کنه

تنها راهی که نه خودت حرص بخوری نه بچه، اینه که لباسش ارزونتر بگیری و یه روفرشی یا زیر سفره ای براش پهن کنی بداری خودش غداشو بخوره، اینجوری بهتر هم غذا میخوره

به نظرم دیگه پیشبند هم از خریدهاش حدف کن چون تو اون سن به بعد قائل به بستن پیشبند نیستن😍😁😍

❌لایک❌