2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738588 بازدید | 44699 پست

دوستان مرسی که نظر دادید،در مورد کلیپسها،همسرم گفت میتونی بزاری تو بازیافتیها چون قابلیت بازیافت داره،جورابها هم خواهرم گفت بده به من،چون هر روز پیاده روی میکنه خیلی زود جوراب پاره میکنه،میگفت جوراب‌های کهنه خودمم میزارم برای پیاده روی دو سه بار که میپوشم پاره میشه،اینگونه شد که تکلیفشون معلوم شد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

امروز ورودی و خروجی چند ملیونی هم داشتم،صبح همسرم اومد جارو بکشه جارو درجا سوخت،منم از وسایل برقی تعمیری شانس ندارم رفتم یه جارو برقی جدید خریدم،دخترم و خودم یه کوچولو پس انداز داشتیم که رفتم یه جفت گوشواره میخی طرح گوی بدون اجرت خریدم،و مقدار زیادی میوه و لوبیا سبز و باقالی و.... هم خریدم،حالا جاروبرقی سوخته رو میخوام بدم بازیافتی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا آرکوپال رو نمیپسندم با اینکه مادرم و دو خواهرم آرکوپال دارن اما هیچوقت نتونستم با این جنس ار ...

منم پسندم نیست مخصوصا برا مهمان 

چینی زرین خیلی شیکه و جنسشم عالیهمن برا روزمره که اتفاقا ماشینم می دارم  چینی زرین استفاده میکنمبهترین چینی مارک ایرانی هست خیلی هم سبکه .‌‌‌‌‌براهمه سلیقه ها هم داره ..مدرن پسند و کلاسیک پسند 

صبا هستم 

من برا جهازم طرح موناکو‌ زرینو گرفتم ده ساله آخ نگفته 

..فقطم تو ماشین شستمشون 

برا روزمره هم قبلاً اسپاتی  آبی داشتم دیگ تک و توکی مونده 

امسال شش نفره فرانسیس کرفتم

صبا هستم 
اره حتما اینارومیفروشم. فقط نظر خودمم اینه که چینی باارزش تره وبرای مهمون غریبه وپاگشایی ارکوپال نمی ...

من چینی نخریدم.فقط آرکوپال دوازده نفره خریدم. چینی خیلی سنگینه. من راحتی خودم برام مهم تره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
دوستان یه سوالم داشتم من دوتا کلیپس دارم که از هر کدوم دوتا دندونه شکسته ولی هنوز مو رو نگه میداره،ی ...

یخورده دیگه استفاده کن تا به قول دوستان حلال بشه🙊

جوراب و موقع هایی که میری خرید یا جایی که لازم نیست کفش در بیاری بپوش 

کلیپس و هم انقدر استفاده کن تا بشکنه 

البته اکه دوستشون نداری بذار خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
این جای خونمون رو دوست دارم قبلا زیر تلوزیونیمون چوب منبت کاری بود و جا کفشی هم قدیمی و خراب.   ...

مبارکه عزیزم چون صفحه رویی قهوه ای سوخته اس یخورده شلوغ دیده میشه  

من از اون سه تا گلدون کوچولو خیلیییییی خوشم اومد مبارکت باشه😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی 

5تا شلوارک نخی گلگلی

خروجی 

5تا شلوارک نخی گل گلی😁

یه بنده خدایی برام سوغات اورده بود 

منم از این مدل نمیپوشم 

همه رو گذاشتم برای کمکیم اونها چند تا خواهرن بین خودشون تقسیم میکنن

❌لایک❌
من برا جهازم طرح موناکو‌ زرینو گرفتم ده ساله آخ نگفته  ..فقطم تو ماشین شستمشون  برا روزم ...

من هم سرویس جهیزیه م چینی زرین هست البته که از جهیزیه بنده سالهای طولانی گذشته

مثل شما با ماشین میشورم و حتی خط و خش هم نیفتادن متاسفانه اسم مدل رو به خاطر ندارم 

تقریبا یکسال پیش بود که بدلیل زیاد شدن جمعیت خانواده به ظروف غذا خوری بیشتر احتیاج پیدا کردم و جهت تنوع طرح برلیانت کوئین رو تهیه کردم 

شاید از نظر خیلی ها باید طرحی مشابه سرویس خودم خریده میشد ولی من دوست داشتم تنوعی ایجاد بشه و از اینکه در یک مهمانی دو طرح سرویس غذاخوری چیده بشه اذیت نمیشم 

ققنوس
ورودی  5تا شلوارک نخی گلگلی خروجی  5تا شلوارک نخی گل گلی😁 یه بنده خدایی برام سو ...

چرا یه بنده خدا باید برای یه مینیمالیست پنج عدد شلوار سوغات بیاره😵‍💫🥴 اونم طرح گل گلی😆

ققنوس
زیباست  به نظرم اگر اون دوچرخه چوبی رو انتقال بدید به گوشه ی جا کفشی شلوغی بصری جلو تلویزیون ک ...

اره دقیقا همین طوره اما جا کفشی کنار در ورودی و تو راهرو حساب میشه میترسم دخترم تو رفت و امد بزنه بهش بیفته بشکنه.چون برا همسرم خیلی ارزش داره 

اره دقیقا همین طوره اما جا کفشی کنار در ورودی و تو راهرو حساب میشه میترسم دخترم تو رفت و امد بزنه به ...

ایده های ما در حد پیشنهاد هستند . میگیم که شاید برای صاحب عکس ایده ای باشن .وگرنه احتمالش هست من از منزلم عکس بدم و شما چندین شلوغی بصری بهم معرفی کنید یا در نظر شما انباشتگی داشته باشم

هرکس بهتر از سایرین به سبک زندگی خودش واقفه و هیچ کدوم  ما خودمون رو الگوی مینیمالیست نمی‌دونیم و نمی‌تونیم بدونیم

چون توی زندگیمون نظر همسر و فرزندان هم لحاظ کردیم 

ققنوس