2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
به نظرم خودت با سلیقه خودت تسبیح بخر که دوسش داشته باشی  من سلیقه هیچکس پسندم نیست  این ...

تسبیح منم دقیقا همینه رنگ صورتیش😍 خیلی دوسش دارم

چند سال قبل تو اعتکاف دادمش به یه دختر خانمی که سر یه ماجرایی خیلی کمکم کرد(میخواستم حتما یه چیزی به عنوان تشکر بدم بهش ولی خب تو اون موقعیت جز تسبیح عزیزم چیز دیگه ای نداشتم) بعدش خیلی دنبال این مدل بودم یک سال بعد از مشهد دوباره عین همونو خریدم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز هر کس با توجه به سبک زندگی اش لوازم ووسایل داره ورودی خروجی های متفاوتی داره‌ شما مهمون چ ...

بله درسته می‌دونم که هرکسی باتوجه به سبک زندگیش خروجی داره مطلبی که بارها تو تاپیک گفته شده ،تعجب من بیشتر بابت این بودکه وسایلی که من فکر می کردم هرچقدر باشه مشکلی ندارن و انباشتگی محسوب نمیشه ولی خوب بقیه رو می بینم از اون کم دارن ،دیدمنم هم عوض میشه باعث میشه که تغییراتی داشته باشم مثال بزنم موقع جهاز مامان ام سماور می‌خاست بخرند من گفتم که نمی خواهم ولی ایشون گفتن نمیشه که نباشه همین باعث شد من هر سال فقط سماورم تمیز می کردم با خودم میگفتم کاش نمی خریدیم ولی برش نمی داشتم یا می گفتم اگه بفروشم ضرر می کنم و زحمت پدر و مادرم هدر می‌ره...تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم دیدم خیلی ها وسایلی که لازم ندارن می فروشند منم حالا جرات پیدا کردم بفروشم 

به قول یه بنده خدایی اون وسیله موقع خرید وظایفش خوشحالی من بوده و باعث شده من متوجه بشم که مادرم منو دوست داره و برام تلاش می کنه و حالا رسالتش انجام داده از اون وسیله میخام تشکر کنم وازش خداحافظی کنم

من هم مشابه شما فکر میکنم  بازیافتی و زباله رو خروجی نمیدونم چون بنظرم اینا قابل نگهداری نیستن ...

اره خدایی زباله باید انداخت دور دیگه .پس کجا بزاریم؟؟؟ مثلا فکر من راجب مینیمال اینه که وسایلی که سالم هستن اما استفاده نمیکنیم رو باید بزاریم خروجی . اما زباله فرق داره

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

سلام دوستای گلم✨

خروجی امروزم دمپایی حمام پسرکوچیکم بود جایگزینی براش نخریدم از دمپایی روفرشی که استفاده نمیکرد براش گذاشتم تو حمام. 

یه جفت جوراب خودم چون کشش شل شده بود رفت سطل آشغال، ورودی نداره چون دارم. 

مدتی بود کفش پیاده رویم تو پام لق میزد اینو واکس زدم گذاشتم برای مسافرت چون تو ماشین پاهام ورم میکنه کفشهای معمولم اندازم نیست و مجبورم سر پابندازم، این واسه اون مواقع عالیه. 

یه کفش پاشنه 1سانت داشتم تو خونه استفاده میکردم اینو گذاشتم برای پیاده رویم تا خروج بره و یه مناسب پیاده روی بخرم. 

فعلا برای روفرشی دمپایی دارم.پس ورودی تو این زمینه هم نیازی نیست. 

❌لایک❌
من از اول مینیمال بودم ولی نمیدونستم 😅 یادمه مجردیام خونه مامانم پاک سازی میکردم تا چند وقت هر چی گ ...

عهههه سلام 😍شمارو تو تاپیک ها یادمه... خیلی وقته نبودین خوشحال شدم پستتون و دیدم😘♥

امروز کشوی خودم و پاکسازی کردم🥳

خروجی

دو جفت گوشواره 

دوتا دستبند

سه تا دستبند پاره کردم مهره هاشو برداشتم استفاده میکنم

سنجاق بچگیم

یدونه گردنبند

تل مو

کلیپس مامانم که استفاده نمیکرد

برس خودم که پاره شد و خروجی اجباری🥹 فعلا جایگزین نمیشه یه شونه چوبی دارم ببینم میتونم با اون کار کنم یا نه 

برس مژه که برای روغن زدن به مژه هام استفاده میکردم(با انگشت راحت ترم😶😅) 

ظرف سایه چشم (فقط چندتا رنگ مونده بود که اونارو از قالب در اوردم و ظرفشو انداختم رفت) این خیلییییی انباشتگی داشت آخیییییش😌

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز باچندتاازدوستامون رفته بودیم چشم روشنی بچه یکی دیگه ازدوستان. یه چیزی پیش اومد که شاید به بحث ...

این خانوم خسیسه خیلیا این اخلاقو دارن 

اگه میخواست هدیه بیاره از بانک، عابر بانک، مغازه پول میگرفت، نه اصلا از وسایل خونه اش که نو بود میداد 

این میخواسته فقط پول بگیره و پس نده یا دیر پس بده 

البته این برداشت منه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنونم عزیزم🥰🥰

اگر تمایل داشتید از صفحه یرهشت شروع کنید تمرینات از اونجا شروع میشه 

یمقدار که بخونید دیگه گزارش نویسی ها شروع میشه و میتونید بیایید انتهای تاپیک چون تا همینجا گزارش نویسی هست 

برنامه روزانه تاپیک گزارش ورودی و خروجی هست و صحبت راجع به سبک زندگیمون و میزان لوازم شخصی 

ققنوس
این خانوم خسیسه خیلیا این اخلاقو دارن  اگه میخواست هدیه بیاره از بانک، عابر بانک، مغازه پول می ...

نه هایدی جان خسیس نیس ازاون بدخرج هاوبی برنامه های روزگاره.اصلاخسیس نیس. منم ازاین جهت صحبتشوکردم چون بشدت بی برنامه وبی نظمه

لطفالایک نکنین.