2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست
برای چربی چدن ی کم لوله باز کن تو هوای باز به چدن اسپری کن ی دو ساعت بمونه با آب گرم آبکشی کن قشنگ ت ...

یکبار اینو امتحان کردم ولی اونجور که باید متاسفانه تمیز نشد...ولی اینسری حتما مجدد امتحان میکنم با مدت زمان بیشتر!

مرسی از نظره ارزشمندت دوست خوبم💜

کشوی زیر گاز رو جای ادویه ها و چیدمانش رو تغییر دادم و همینطور کابینت زیر کشو رو که ظرفای حبوبات اونجا بود به فریزر انتقال دادم چون هوا گرمه فریزر جای امنی برای حبوبات و برنجه...

روی کانتر فقط چای ساز و یک استند دو طبقه ی شیک و ساده هست و هیچ چیز اضافی ندارم و دیروز جای استند رو تغییر دادم و خیلی فضا بهتر شد👌🏻

قبل این تغییر فضا یک استند دایره ای چوبی داشتم که روش دستمال لوله ای و قاشقای چوبی بود که اونو جمع کردم و تو کابینت گذاشتم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به لباس های همسر که گفته بودین منم بگم که همسرم از اول اینطوری بود که تا به لباس جدید نیاز نداشته باشه نمیخره...

یک جفت کفش کتونی، یک جفت کفش برای مهمونی، یک صندل

۵ تا پیراهن، ۳ تا تیشرت بیرونی، حدود ۸ تا تیشرت خونگی

۲ تا شلوار خونگی، ۳ تا شلوارک خونگی

۲تا شلوار بیرونی، یک دست کت و شلوار(برای عروسیمونه)، یک کت تک، یک پافر، یک کاپشن مهمونی، یک کاپشن بیرونی، یک هودی و یک شَکِت!

لباس های کار شامل شلوار و کفش و پیراهن هم جداس که تعداد اندکیه!

فقط باید قلقشون بیاد دستمون. همسرم با گفتن و صحبت  و... توجیه نمیشه، بامداومت من در پاکسازی گار ...

دقیقا همینطوره ، یکسری وسایلش هست که به هیچ وجه کنار نمی‌آد که بخواد ردشون کنه بره ، همه رو به عنوان یادگاری دوست داره نگه داره 

سلام امروز کابینت زیر سینک و پاکسازی کردم😓

خروجی 

یه عالمه نایلون

چند تا روزنامه

چند تا کارت ویزیت

یه لیف و کیسه کهنه

دوتا عینک شنا کهنه

مسواک کهنه

یدونه چسب مایع که تموم شد و بعدا جایگزین میشه

پنج تا تخم مرغ رنگی، دوتاشو هدیه میدم به بچها

سه تا مجسمه کوچیک 

دو کشو کمد پاکسازی شد🌟

خروجی 

چندتا بیگودی قدیمی مامانم

سری متمرکز کننده سشوار قدیمی

چندتا سوزن

یه کارتنِ جوراب هم گذاشتم کنار اگه استفاده نشد میذارم خروجی

60 صفحه اعلان نی نی سایت پاک شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

راجع به طلا بگم که من از پارسال شروع کردم به پس انداز و دیگه هر فرصتی گیر میارم به همسرم میگم یا طلا ی نو(در بعضی شرایط که خیلی کم پیش میاد) یا سکه پارسیان یا طلای مستعمل برام بخره که هم خوشحال میشم هم بعنوان پس‌انداز برای لحظه های شاد زندگیمون استفاده بشه...

خودمم هرچی عیدی و کادوی تولد و کار کردم و یا خونواده های به بهونه های مختلف زحمت کشیدن دادن رو جمع کردم یک پس انداز از نوع طلا درست کردم تا هر موقع طلا گرون شد از طلا فروش بگیرم!

در کل تا الان طلاهای پس اندازی؛ ۱۰ تا سکه ی پارسیان در وزن های مختلف، ۵ تا النگو و ۲ تا دستبند و یک پلاک کعبه بزرگ و یک پلاک کعبه ی کوچیک و یک پلاک چشم نظر و ۲ تا انگشتر دارم که به لطف خدا قراره بیشتررررر بشه🤲🏻

طلاهای روزانه که همیشه استفاده میکنم هم ایناس؛ یک گردنبند ظریف با پلاک ظریف،۲ تا دستبند مینیمال(از اینایی که جدیدا ترند شده بند بافت داره) یک انگشتر حلقه ام که مهمونیا دستم میکنم و همینطور همسرم یک حلقه دارن که مهمونیا استفاده میکنن و یک دستبند چرمی که روش زنجیر طلا کار شده!

از لحاظ تعداد ملزومات نماز هم باید بگم:

یک چادر مشکی عربی دارم که برای زیارت مشهد میرم استفاده میکنم، یک چادر عقدم هست که گذاشتم تو چمدون و استفاده نمیکنم، تو خونه فقط یک چادر نماز دارم که برای نماز خوندن استفاده میکنم! ۳ تا سجاده بزرگ و متوسط و کوچیک دارم که در هر ۳ تا سجاده، مهر و تسبیح گذاشته شده و یک قرآن کریم که برای عقد خریدیم استفاده میکنم و یک ارتباط با خدا همین!

یک پارچه چادری ام اضافه تو چمدون دارم که هر موقع این چادر قابل استفاده نبود اونو بدوزم...

چند ماه پیش اوایل پاکسازی خونه، ۳ یا ۵ تا پارچه چادری، مقداری مهر و تسبیح رو بردم خونه ی مامانم چون نیازی بهشون نداشتم گفتم به هرکی دوسدارن ببخشن یا استفاده کنن!

سلام قشنگا  از جهتی ک کم کم میخام برم خونه جدید  چندماهه پاکسازی و رفع انباشتگی رو شروع ...

اگه لبه اش خیلی عمق نداره و مشخص نیست با سمباده بکش روش نرم میشه 

دوستان کدوم نوع تسبیح؟

اینایی که گل داره به نظرم گلش بعد یه مدت خراب بشن و... این پلاک دار ها که اسم حضرت دارند قشنگن ولی نمیدونم پلاکشون سیاه میشه یا نه

در مورد ادویه ها من دوتا ادویه پر کاربرد دارم

✅️زیره دارچین 

دوتا سبزی خشک خیلی استفاده می کنم

✅️شوید نعنا

✅️هل برای کیک وشیرینی پزی استفاده دارم

به بقیه ادویه ها نیازی ندارم واگه تو حرفهام ادویه ای تو ورودی خروجی باشه به خاطر همسرم

شادی صدام کنید

من از اول مینیمال بودم ولی نمیدونستم 😅 یادمه مجردیام خونه مامانم پاک سازی میکردم تا چند وقت هر چی گم میشد دعوا من میکردن که حتما من انداختمش ..😂😂 

وقتی متاهل شدم این رویه ادامه دادم تا با اینجا اشنا شدم خونه زندگیم در بدترین حالت بهم ریختگی یه ساعته برق میفته انباشتگی ندارم دلبستگی به وسیله ندارم اگه کاربردی برام داشت نگهش میدارم نداشت و قابل استفاده بود میبخشمش به کسی ..

هر کسی اومده خونم تعریف کرده خونه انرژی مثبت خاصی داره خودم فک میکنم بخاطر عدم انباشتگی این انرژی جریان داره..ولی بر عکس من خواهرم هستش لباسای نوزادی بچه هجده سالشو هنوز همرو داره 😩 نی نی لالاش هنوز داره و ... تو خونش جا سوزن انداختن نیست گاهی میرم خونش به بهانه مرتب کردن کلی وسیله میندازم بره انقد زیاده اصلا متوجه نمیشه میدونم کارم درست نیست ولی دست خودم نیست 🥺

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

خروجی های من از وسایل مدرسه ی بچم 8 تا کتاب و دفتر جامدادی بطری آب سوراخ شده یه مقدار کارت بازی و خنزر پنزر کیفش رو هم میدم خیریه یک سینی و 6 تا لیوان ست هم نو و رومیزی نو مقداری لباس که از قبل جمع کردم میدم به خیریه

ققنوس جان میشه کامل توضیح بدین چجور نذریه اینی که گفتین؟ 

من نیت میکنم برای کاری و نذر ذکر صلوات برمیدارم با تسبیح حضرت ام البنین از لحظه نذرم یه میخ زدم رو به قبله تسبیح رو به اونجا آویزان میکنم تا روزی که حاجتم رو بگیرم تسبیح رو از روی میخ برمیدارم و ذکرم رو میگم 

این نذر توصیه شده کسی نیست و من درآوردی هست اما من اینجوری که هر روز چشمم به تسبیحم بیفته و به خدا یاداوریش کنم بهتر حاجت میگیرم

ققنوس
یکبار اینو امتحان کردم ولی اونجور که باید متاسفانه تمیز نشد...ولی اینسری حتما مجدد امتحان میکنم با م ...

من معمولای توی تراس توی یه تشت بزرگ پره اب داغ میکتم یه نصفه لوله بازمن میریزم وبعدچدنارومیزارم. یه شب تاصبح بمونه سریع پاک میشه

لطفالایک نکنین.