2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738856 بازدید | 44705 پست
چندوقت پیش پسرکوچیکموبردیم دکتربراش سرم نوشت وچون یکسالشه نزدیم براش دیگه دیشب یکم حالش بدبود مجبورش ...

بلا به دور باشه عزیزم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
در مورد مهر و تسبیح و سجاده تعداد دقیقشون دستم نیست  خودم یک سجاده داشتم و جانماز که کادوی مدر ...

باید قلق طرف مقابل دستت باشه

مثلا مامان من جوریه که وسیله ای رو استفاده نمیکنه و یادش هم میره... فقط نگه میداره شاید روزی به کار آید!  

ولی بابام وسیله رو استفاده نمیکنه ولی یادش هم نمیره... طرز فکرش اینکه بعدا استفاده میشه

مثلا دوتا سجاده داریم که هدیه ازدواجشونه یکیشو مادر خودش داده یکیشو مادر زنش جفتشم نگه داشته... با یکیش خیلی نماز خونده با اون یکی خیلی کم خونده... 

به جز اینا یه سجاده دیگه داریم که از مکه رسیده، یکی دیگه از همون هم برای داداشمه، یکی دیگه از مشهده

خلاصه این همه سجاده داریم😑

جا نماز هم دوتا داریم یکی برای منه یکی برای مهمان 

یدونه جا نماز مسافرتی هم داریم

😮‍💨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث جانمازه ماهم خودمو همسرم هرکدوم یدونه سجاده سه تیکه بزرگا داریم. منم تسبیح مخصوص خودمو که پسرکوچ ...

خداروشکر که مهمون نماز خون دارید♥

واقعا یک نعمته 

هیدوا جان حرف ات من به فکر فرو برد البته از قبل تو ذهنم بود ولی به دلایلی ارجاع دادم به بعدها

دلم یه چادر با ریز می خواد ترجیحا سبز مفاتیح ام کهنه شده دلم یه مفاتیح تو می خواد تسبیح مهرم که ندارم.

چادر از چادرهای چمدون دوختم ولی خواهرم گفتن خیاط خیلی بد برش زده‌

به فکر افتادم‌سر صبر وحوصله ملزومات نماز خوندنم نو کنم اون جور که دلم می خواد قشنگ باشه سبز باشه

حالا هر وقت وروری داشتم اینجا عکس می ذارم نظر می پرسم

شادی صدام کنید
خداروشکر که مهمون نماز خون دارید♥ واقعا یک نعمته 

اره کلا اهل نمازیم خداروشکر. البته من خیلی تنبلی میکنم بخاطر بچه کوچیک. ولی خانوادهامون مقیدن. سمت شوهرم که همیشه توی خونه هم باشن جماعت میخونن

لطفالایک نکنین. 

یک سوال : بعضی از دوستان میان مینویسن مثلا بطری نوشابه رو گذاشتم خروجی یا ظرف شکسته ،جوراب پاره و چیزایی ازین دست. خب اینا مگه جزو زباله ها به حساب نمیان؟ خب خروجی نزاریم پس کجا بزاریم؟ به نظرم اینارو باید جزء زباله ها حساب کنیم و تو گزارش کار نیاریم. بازم نمیدونم شاید نظر من اشتباهه

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃
یک سوال : بعضی از دوستان میان مینویسن مثلا بطری نوشابه رو گذاشتم خروجی یا ظرف شکسته ،جوراب پاره و چی ...

خروجی به چند تا دسته تقسیم میشه 

بازیافت

زباله

هدیه به اطرافیان

بخشیدن به نیازمند

فروش 

و.... 

خروجی یعنی به هر نحوی که از خونه ما بیرون میرن 

متوجه شدم فکر میکردم زباله ها جزو خروجی به حساب نمیان ممنون

اخه خیلیا همین زباله رو هم بیرون نمیذارن... میگن تعمیر میکنیم یا چسب میزنیم یا یه روز به کار میاد و.... اما تا چند سال همونجوری میمونه! 

یک سوال : بعضی از دوستان میان مینویسن مثلا بطری نوشابه رو گذاشتم خروجی یا ظرف شکسته ،جوراب پاره و چی ...

من شخصی رو سراغ دارم که این چیزارو زباله به حساب نمیاره و همه رو نگه میداره. مگه اینکه یواشکی کسی بندازه دور‌ 

سلام قشنگا 

از جهتی ک کم کم میخام برم خونه جدید 

چندماهه پاکسازی و رفع انباشتگی رو شروع کردم 

اویل ک عکس دادم و کلی لباس و وسیله دادم بیرون و خیلی اسون بود 

ولی الان دیگه قسمتای سخت رسیدم😂ولی جالبه خیلی خوشم اومده خونم با وجود بچه تو ۲۰دقیقه کاملا مرتب میشه 

هفته ی پیش یه پلاستیک زباله پر،جعبه های کادویی و پول ریختم بیرون(فقط چندتا قشنگاشو نگه داشتم واسه هدیه)،یه جعبه بزرگ  بدلیجات ک دستگیره ش خراب بود و دلم نمیومد 

دیروز هم باز به پلاستیک دمکنی های خراب و دستمال اشپزخونه وشیشه ریختم بیرون 

کمدام خلوت ،کابینتام خلوت،فقط مونده یه اجیل خوری مارک رو بندازم دور ک همش دل دل میزنم با اینکه لب پر شده😐 دلم نمیاد و یدونه گلدون ک چندساله استفاده نکردم

یه سریاش جزء بازیافتی هاست 

یه سری ها زباله

... 

ولی من به شخصه دیدم تو خونه ای که در کمد زیر ظرفشویی شون که باز میکردی الکی الکی چند تا ظرف نوشابه گذاشته بودن، یا جورابهای پاره یا اونهایی که کشش شل شده از بین جورابها جدا نمیکنن بندازن دور... 

این نوع گزارش هم به نظرم لازمه 

یه وقتایی گزارش کاربرا رو که میخونم مقایسه میکنم ببینم من تو زندگیم آیا به اون وسیله نیاز دارم یا اینکه حواسم نباشه و دچار انباشت شده باشم و... 

❌لایک❌