2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740488 بازدید | 44731 پست
عزیزم سرخکن رو هم بزار دیوار برای فروش

گذاشتم متاسفانه مشتری نداره،چون سرخ کن بدون روغن اومده دیگه اینا خواهان نداره،قیمتشم خیلی کم گذاشتم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

منم بعد ۳۲ روز بعد از جراحی م امروز آروم آروم به همه جای خونه سر زدم چون همسرجان امروز خونه بود ازش کمک گرفتم چیدمان خونه رو بخاطر اینکه مبل رو تخت کرده بودم برگردوند سرجاش و حسابی جارو کشید .راه پله رو هم دستمال و جارو کشید .منم حین جارو کردن اون آروم آروم جاهایی که دستمال کشیدن نیاز داشت تمیز کردم.یه دستی به پارکینگ هم کشید خدا خیرش بده روح خونه تازه شد.

لحاف و تشکها که برا بیماریم استفاده شد همه رو برگردوند سرجاش سرفرصت که کامل خوب شدم میشورمشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما هر روز میخونمتون و از پست هاتون انگیزه و گاهی اوقات ایده میگیرم...بخاطر مشغله زیاد نمیتونم هر روز پست بذارم..تو این مدت یه شلوارک پاره شد رفت خروجی یه زیرپوش همسر هم همینطور.یه تاپ و یه تیشرت هم کهنه و لک شده بودن رفتن خروجی.کیف دستیم کهنه شده بود با کیفی که هدیه گرفتم جایگزین شد البته این کوچیکه سایزش نمیدونم بتونم استفاده کنم یا نه یه کالج خریدم قبلی رفت خروجی سه تا کتاب حوندم دو تاش امانت بود برگردوندم به صاحبش و یکیش هم الکترونیک بود تو گوشیم هست هنوز.یه بلوز داشتم نمیپوشیدم چون یقه داشت دادم به کسی استفاده کنه .یه گوشواره ظریف برای دخترم خریدم و دو جفت جوراب.شلوار جینم کهنه شده بود کوتاهش کردم بعنوان شلوارک تو خونه بپوشم خیلی قشنگ شد.

خدا هیچ خونه ای رو بی زن نکنه انشالله امروز که با راهنمایی من خونه تمیز شده حس زندگی توش جریان داره

الهی آمین. از این به بعد براتون سلامتی باشه ودل خوش. سایتون همیشه بالاسر زندگیتون و خانوادتون. 

سلام دخترا روزتون به خیر من بعد از چند روز مریضی برگشتم،البته کامل خوب نشدم،ولی بازم خدارو شکر،خروجی ...

خوبه شما مریضی و انقد کار کردی ☺️☺️ماشاالله بلا بدور باشه

صبا هستم 
منم بعد ۳۲ روز بعد از جراحی م امروز آروم آروم به همه جای خونه سر زدم چون همسرجان امروز خونه بود ازش ...

ان شاالله بلا دور باشه،قشنگ میفهمم حستونو،چند سال پیش من مجبور شدم به ثورت اورژانسی یه تخمدان و یه لوله رو بردارم،یکماه استراحت مطلق بودم،وقتی بعد از یکماه بلند شدم و همسرم رو راهنمایی کردم خونه رو حسابی مرتب کرد،یه جریان انرژی تو خونه بود که قشنگ حس میشد،امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید،دست همسرتون هم درد نکنه همکاری کرد باهاتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود