2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740139 بازدید | 44731 پست
خوبه شما مریضی و انقد کار کردی ☺️☺️ماشاالله بلا بدور باشه

سلامت باشی عزیزم،همسرم خیلی کمک میکنه ولی ریزه کاری هارو بلد نیست،منم مجبور شدم،یعنی یخچال فاجعه بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ظرفهایی که موقع مریضی م برام فامیل غذا آورده بودن همه رو از خونه گذاشتم ماشین که هر وقت دیدیمشون بدی ...

عزیزم خوشحالم که حالتون بهتره💫خدا بهتون سلامتی بده

واقعا وقتی حال خانوم خونه خوب نباشه هیچی سرجاش نیست حال عیشکی خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه از بچه گیم در حال دور ریختن وسایل اضافی هستم. الانم که چند ساله ازدواج کردم همینه. همیشه یه پلاستیک تو کمد میزارم دیگه در طول هفته هرچی بهنظر اضافه باشه از لباس گرفته تا حتی مهر و تسبیح اضافی ،رو میزارم داخل نایلون . پر که شد میدم نیازمند. ازین طرف من حذف میکنم ازون طرف همسرم مدام ورودی داره. کلی وسایل اضافه داره از چندسال پیش . هی میاره میگه اینو یه جا بزار. 😵

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

فقط به سوال خانمایی که میگن مثلا دو دست لباس خونگی داریم برای بچه یا خودمون،واقعا کم نمیارید؟ الان مثلا پسرم ۴ساله شه از صب سه بار عوض کردم یه بار بستنی مالید یه بار رفت تو ایوون خاک مالید. کلا در طول روز مدام عوض میکنم. یا خودتون مثلا دو دست دارید تکراری نمیشه هرروز تو یه لباس؟؟ من برای پسرم حداقل باید ده دوازده بلوز شلوار داشته باشم . واقعا زود زود کثیف میکنه

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

سلام 

خروجی ها،دوتا جوراب خودم ،یک شال ،یک شلوارک ،دوتا لباس زیر،

یک کت زمستونی همسرم ،یک کاپشن خودم،یک مانتو ،یک پیراهن همسرم ،دوتا دبه ماست ،۴،۵تا شیشه مربا وکلی کاغذ ،فعلاتاهمینجا 

سلام خانما وقتتون بخیر

از کشوی دخترم یه تیشرت که نمیپوشید و کیفیتشو از دست داده بود خروجی شد

از کشوی پسرم هم یک بولیز و دو تا زیر دکمه شدن خروجی

کشوی خودم هم یک پیراهن و شورتک که زمان داده بودم برای استفاده کردن یا خروجشون دارم استفاده میکنم

دیروز هم ورودی سفره و متر(برای خریدهای اینترنتی نیاز داشتم).

چندین بار تا مرحله ثبت سفارش لباس برای بچه ها رفتم اما به خودم تشر زدم و نخریدم (خیلی سخته) 

چون با دخترم قرار گذاشتیم تکلیف لباسهایی که دارن مشخص شه بعد ورودی جدید داشته باشیم ( اگر قابل استفاده هست لباساشون که هیچ اگر کهنه شده که خروجی و اگر در حد وسط هست  به مرحله خروجی برسونیم )

اینطوری کشو لباساشون به یه نظمی میرسه

یادم رفت یه سرخ کن قدیمی هم داشتم گذاشتم کنار بدم به بازیافتی،هم سالمه هم در حد نو هست ولی دیگه استف ...

سرخکن من هم همین مارک بود ولی آکبند ۱۲ سال تو کارتن آکبند بود بلاخره پارسال تو دیوار ۱۵۰۰ فروختم💃🏼😌

سرخکن من هم همین مارک بود ولی آکبند ۱۲ سال تو کارتن آکبند بود بلاخره پارسال تو دیوار ۱۵۰۰ فروختم💃🏼 ...

چه خوب،خدارو شکر که خوب فروختی من ۵۰۰ گذاشتم هنوز کسی نخواسته 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چه خوب،خدارو شکر که خوب فروختی من ۵۰۰ گذاشتم هنوز کسی نخواسته 

من چند بار اگهی کردم تا فروش رفت اخه نو بود دلم نمیومد همین طوری بزارم خروجی هنوز هم خیلی وسیله دارم از جهیزیم  که آکبند تو کارتن هست و لازم ندارم ولی فروش نمیره 

سرویس چینی۱۲ نفره که اصلا از کارتن بازش نکردم تو کمد دیواری گذاشتم 

فرش ۹ متری نو که رول شده گوشه اتاقه 

کلی ظروف خورده ریز 

میوه خوری پایه دار و زیرخاکی که خیلی گرون خریدم ولی همش نو تو کمد و کابینت مونده استفاده نمیکنم 😐😖

من چند بار اگهی کردم تا فروش رفت اخه نو بود دلم نمیومد همین طوری بزارم خروجی هنوز هم خیلی وسیله دارم ...

منم دوبار آگهی کردم،چند وقت دیگه باید جا به جا بشم کلی وسیله دارم برای فروش ولی فعلا فقط ساعتو فروختم،انشاالله وسایل شما هم خیلی خوب فروش بره

سلام امروز میز تی وی و کشوی جا کفشی رو پاکسازی کردم

خروجی 

سه تا کارت ویزیت

یه قوطی کوچیک که توش بست سیم و باتری میذاشتم ولی قدش بلند بود و به کشو گیر میکرد /جایگزین یه قوطی کوچیک تر

رم دوربین 

یدونه شال که دوستش نداشتم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را