2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740472 بازدید | 44731 پست
ممنون از نظرت عزیزم و همینطور @رسپینا92 عزیز  فعلا مدارکمو تو کلاسور گذاش ...

آخه مدارک همه یک سایز نیست

همه اش برگه a4 نیست

مثلا من تو پوشه مدارکم به جز مدارک تحصیلی و گواهی نامه ها و... ، شناسنامه و عکس پرسنلی و پوکه سیمکارت و چند تا برگه سایزa5  هم هست

که خب تو کاور سایز a4 همه اش جا نمیشه یا نامرتب میشه.

و یه چیز دیگه این که این زونکن ها برا تعداد زیادی برگه ظرفیت داره، ولی مدارک هر چقدم زیاد باشه یه زونکن براش بزرگه و جای زیادی میگیره

اینا دلایل من بود برا استفاده از پوشه دکمه دار😄

در راستای بحث مدارک😁

ما چهار تا پوشه داریم:

🔴قرمز مدارک همسرم

🟠نارنجی مدارک خودم 

🟣بنفش مدارک دخترم

🟢سبز ضمانت نامه،گارانتی،دفترچه راهنما و فاکتور خرید لوازم خونگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه شیشه کوچیک ادویه شکست وخروجی شد.

منم مدارک ام تو پوشه دکمه دار می ذارم وگذاشتمشون تو یه کیف کم هم هستند شامل مدارک تحصیلی مدارک دوره درمان نازایی ام فاکتورهای طلا مدارک شناسایی وواکسن دخترم  ومقداری قبض وبرگه و پاکت پول.

شادی صدام کنید
منم از این تفاله گیرا خریدم داخل لوله قوری گذاشته میشه و هم مینیماله هم راحت در استفاده

خب موقع خالی کردن تفاله ها با این راحتید؟ مامان من از این استفاده میکنه👇🏻

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنون از نظرت عزیزم و همینطور @رسپینا92 عزیز  فعلا مدارکمو تو کلاسور گذاش ...

اگه مدارکت به صورت تک برگ مهمه، زونکن خوبه اما اگه مثل ما مدارکت بسته بندیه پوشه خوبه. مدارک ما شامل شناسنامه ها، دفترچه بیمه قدیمی😑، سند خونه، مدارک بانکیه

سلام من ظروف دم دستیم ارکوپال سفید ایرانی هست مدتیه لک زرد روش افتاده تو وایتکس گذاشتم لکه ها نرفت چ ...

خمیر دندون 

یا

مخلوط جوش شیرین و سرکه

اینا رو امتحان کن انشاالله جواب میده 

مارتین جان یه چیزی هست به اسم کلبروک این سرچ کنید یا تو لوازم اتحریر ها ببینید برگ برگ شفاف هم هست تو هر برگه می تونید مدارک اون قراربدین وموقع جستجو راحت پیدا کنید‌

شادی صدام کنید
در راستای بحث مدارک😁 ما چهار تا پوشه داریم: 🔴قرمز مدارک همسرم 🟠نارنجی مدارک خودم   ...

منم پوشه هام اینجوریه که 

هرچی که مربوط به ماشین هست ی پوشه 

آپارتمان یه پوشه حالا هرچی مربوط به اون اپارتمانه اعم از سند ..اجاره نامه اش قبضاش..‌پایان کار 

مدارک تحصیلی من یه پوشه 

مدارک تحصیلی همسرم یه پوشه 

مدارک بچه ها هرکدام یه  پوشه 

مدارک هویتی هممون تو یه  پوشه سایز ملخی ..

صبا هستم 
منم پوشه هام اینجوریه که   هرچی که مربوط به ماشین هست ی پوشه  آپارتمان یه پوشه حالا ...

رو همشون هم گوشه سمت راست پایین با یه برچسب بزرگ نوشتم مربوط ب چیه و روش چسبوندم

صبا هستم 

اینا بعد یه مدت زرد میشن؟؟...آخه تو محیط کارم ازینا استفاده میکنم شایدم چون اونجا دیر شسته میشه زرد میشه

صبا هستم 

مامانم اینارو برا صاف کردن شیر استفاده می‌کنه و میگ بهتر از الک و صافی هست ..شیر بصورت کیلویی که میخره برا اون 

صبا هستم 

اره یه اب بگیرین روش کامل تمیز میشه و کار کردن باهاش خیلی راحته

من از این تفاله گیر های مادر شمام داشتم ولی عمر مفیدش کمه و ظاهر قوریو یکم زشت میکنه ولی اون تفاله گیر اصلا مشخص نیست چون کامل توی لوله قوری میره و مشخص نیست

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
یکی از چیزهایی که باعث میشه من جایی مثل فروشگاهای بزرگ یا بازارهایی که برام تازگی دارن خرید های هیجا ...

سلام هیدوای عزیز، میشه بگین چه طور پیش رفتین؟منم خیلی از این محبت‌های بی جا میکنم