2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740475 بازدید | 44731 پست
من چند مورد از این پول قهوه ها تو زندگیم دارم شما هم اگه دارید بگید ایده بگیریم برای من: صحبت تلفنی ...

چیپس و پفک حذف کردم 

نوشابه رو حذف کردم 

چای رو کم کردم

عوضش اب زیاد میخورم

لوازم ارایش کمتری میخرم اما به جاش لوازم مراقبتی میخرم 

مرکز خرید کمتر میرم عوضش مکان هایی میرم که ارامشم و بیشتر میکنه 

اینا حسابه؟ 😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم خداقوت همگی❤️ خروجی امروزم: یه تیکه اسباب بازی دخترم که خراب کرده بود انداختم کیسه ...

این تفاله گیر و گفتید یاد حرکت مامانم افتادم که به نظرم حرکت مینیمالیه 

مامانم از این توری هایی که تو قوری میذارن خریده که چای و میریزن تو اون.... بعد که خواست خارجشون کنه با همون توری تو سطل اشغال خالی میکنه و بعد هم توری رو میشوره و دوباره استفاده میکنه 

اینجوری دیگه به اون تفاله گیر پلاستیکی یا استیل نیازی نیست (به نظرم تو سینک خیلی جا میگیره)  

دوستان برای نگهداری مدارک به نظرتون این زونکن ها مناسبه؟  شما مدارکتون رو تو چی ...

من دارم خیلی جا میگیره به نظرم اون پوشه ها بهتره ولی بازم راحتی خودتون نوع مدارکتون و در نظر بگیرید 

امروز قفسه کتابخونه ام و مرتب کردم 

خروجی

دوتا کتاب که هدیه میدم به دوستم

بقیه رو هم میخونم و اهدا میکنم 

فقط چهار پنج تا کتاب میمونه که همیشه استفاده میکنم کتاب رساله، ادعیه، اشعار حافظ، دوتا کتاب طب گیاهی

دقیقا منم از صحبت زیاد لذت نمیبرم. خیلی خیلی کم پیش میاد با کسی تماس بگیرم حتی خانواده خودم، بیشتر ت ...

نکته مهمی گفتید تماس هاتون ورودیه تا خروجی

این مورد از فردا باید جدی تر بررسی کنم.

دلم می خواد با حذف اضافه ها وقت مفید بیشتری داشته باشم

مثلا با حذف یه گفتگوی تلفنی یک تا دوساعته وقت بیشتری دارن تا با دخترم بازی کنم.

یا فردا اختصاص دادم به انجام کار مورد علاقه ام

شادی صدام کنید
همشون عالی بودن

باید عادت های خوب جایگزین عادت های بد بشه

عادت هایی که به ما ارامش میده رو نگه میداریم 

ایکاش یادمون بمونه اولویتمون ارامش خودمون باشه نه چیز دیگه 😁

این تفاله گیر و گفتید یاد حرکت مامانم افتادم که به نظرم حرکت مینیمالیه  مامانم از این توری های ...

منم از این تفاله گیرا خریدم داخل لوله قوری گذاشته میشه و هم مینیماله هم راحت در استفاده

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
این تفاله گیر و گفتید یاد حرکت مامانم افتادم که به نظرم حرکت مینیمالیه  مامانم از این توری های ...

آره عزیزم اینم ایده جالبیه ممنون که نظرتو گفتی🌹

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من دارم خیلی جا میگیره به نظرم اون پوشه ها بهتره ولی بازم راحتی خودتون نوع مدارکتون و در نظر بگیرید& ...

ممنون از نظرت عزیزم و همینطور @رسپینا92 عزیز

فعلا مدارکمو تو کلاسور گذاشتم چون کلاسورم کوچیکه گفتم شاید بهتر باشه زونکن بخرم مرتب تر بشه. ولی باز باید فکر کنم و از نزدیک برم ببینم مناسبه یا نه، که ورودی هیجانی و بی کاربردی نباشه