2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740187 بازدید | 44731 پست
اینا بعد یه مدت زرد میشن؟؟...آخه تو محیط کارم ازینا استفاده میکنم شایدم چون اونجا دیر شسته میشه زرد ...

توریش زرد میشه  ولی هر چند وقت یکبار با وایتکس بشورید سفید میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یه اب بگیرین روش کامل تمیز میشه و کار کردن باهاش خیلی راحته من از این تفاله گیر های مادر شمام د ...

خب اونجوری یا باید زیرش سبد بذاری که تفاله هاش بریزه توش یا بریزه تو صافی داخل سینک 

من از این جهت گفتم این صافی خوبه چون دیگه سبد تفاله گیر و صافی داخل سینک نمیخواد و مستقیم داخل سطل زباله خالی میشه

من از فیل.تر چای استفاده میکنم

یک قاشق چای + طعم دهنده(گل محمدی،دارچین،هل یا ...)

میریزم و میزارم تو قوری

وااااقعا ازش راضیم

برند های مختلفی داره ، من از «چای سو» استفاده میکنم

سلام هیدوای عزیز، میشه بگین چه طور پیش رفتین؟منم خیلی از این محبت‌های بی جا میکنم 

سلام گلم

هرچیزی که بتونه بهم کمک کنه مثل کتاب پادکست مشاوره با متخصص یا هرکسی که تو این زمینه میتونست راهنماییم کنه.  

اساس مشکل محبت کردن زیادی من برمیگشت به دوران کودکیم اوایل فقط رنج میبردم بعد کم کم رسیدم به این نتیجه و رو خودم کار کردم 

❌لایک❌

امروز کشو دستمال ها و سفره ها رو تمیز کردم✨

محتویاتش:

∆دستمال های گردگیری،خشک‌کردن ظروف و ...

∆سفره ها(مهمان ۱۸ نفره،مهمان ۸ نفره،خودمون،یک بسته یکبار مصرف)

∆فیل.تر چای،پلاستیک فریزر،زیپ کیپ،فویل،کاغذ روغنی

∆زیر انداز پارچه ای،زیر سفره،نمگیر آشپزخونه،زیر قابلمه ای،دستگیره قابلمه،دستکش فر

اینا دسته بندی شدن و با توجه به محتویاتشون داخل سبد های نظم دهنده جدا جدا قرار گرفتن🧺

کشو خیلی بزرگه و بدون سبد زود بهم میریزه،ولی اینجوری برداشتن و گذاشتنشون خیلی راحت تره👌🏻

امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود که در توانم نبود انجام بدم.

یه کاسه شیشه ای شکل سیب دارم که خودم خریدم  انچنان بگم کاربردی ام نیست حالا نگه می دارم چون کاسه پلاستیکی دارم در اینده اون گذاشتم خروجی این جایگیزین می کنم.

یه ظرف پیرکس درب دار سایز کوچیک دارم اونم انچنان کاربردی نیست برام در حد ظرف هام بند باشه ماست خیاری سالاد شیرازی توش برای خودمون درست کنم

جفتش غیر ضروری

۶ تا کاسه شیشه ای یا چینی دم دست برای تمام موارد اعم از ابگوشت تا سالاد درست کردن مناسبه حالا میگم‌ شیشه ای یا چینی از جهت خوشگلی میگم وگرنه استیل بهتره.

البته بگما ۶ تا کاسه استیل ام دارم.

این زندگی ماست یه عالمه وسیله که من شادی در خدمت خودش گرفتن بازم ادم می ره بازار دلش می خواد مثلا الان خیلی دلم ظرف سبز می خواد.

شادی صدام کنید
به این سوی چراغ اگه بخری  می خرم😂

تازه فقط عکس های اینترنت نبوده

تا بازار هم رفتم لمسشون کردم🤌🏻🥺

از نزدیک خیلی خیلی با کیفیت و زیباتر بودن🥲

ولی یه سینی دم دستی خریدم ۸۰ تومن و دست از پا دراز تر،با دلی که تو فروشگاه جا مونده بود به سوی خانه برگشتم😂

سلام گلم هرچیزی که بتونه بهم کمک کنه مثل کتاب پادکست مشاوره با متخصص یا هرکسی که تو این زمینه میتون ...

مهمترین اصل درمان اینه که قبول کنی بیماری،من هنوز به اون مرحله نرسیدم که قبول کنم بیمارم ،فکر میکنم که باید به همه کمک کنم ،البته این فکر فی نفسه خوبه منتها من احساس میکنم گاهی زیاده روی می کنم

من از فیل.تر چای استفاده میکنم یک قاشق چای + طعم دهنده(گل محمدی،دارچین،هل یا ...) میریزم و میزارم ...

من الان تو نت دیدم واقعا جالب و کارامده😁

خروجی اجباری 

قیچی گلدوزیم شکست/یه قیچی ابرو اضافه داشتم که جایگزین شد

سلام من ظروف دم دستیم ارکوپال سفید ایرانی هست مدتیه لک زرد روش افتاده تو وایتکس گذاشتم لکه ها نرفت چ ...

عزیزم پودر ماشین اباسشووی با یکم سرکه بهم کن بکش بهش. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

تاپیک مفید و کاربردی که عاشقشم

خوشبختانه هر چندوقت یکبار به روز میشه😍

یکساله مانتو نخریدم چون کلی مانتو دارم که نپوشیدم و فقط خریدم رو هم تلنبار شده 

خداروشکر ورودی هارو کم کردم 

رو آوردم به خرید لباس های ساده که همیشه بشه استفاده کرد

ولی این ماه کلی کتاب ورودی داشتم 🥲

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.