2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740137 بازدید | 44731 پست
راستی تولد دخترم نزدیک با همسرم تصمیم گرفتیم چون دخترم درکی از جشن تولد نداره به جای جشن که کلی ورود ...

پیشاپیش تولد خودت و دخترتون مبارک 

برای تولد دخترتون من ایده شما رو پسندیدم خانه بازی ایده خوبی هست هزینه تولدش رو اگر من باشم ترجیح میدم تکه ای هرچند کوچک طلا تهیه کنم و روی جعبه ش هم بنویسم کادو تولد فلان سال تا بعدها دختر عزیزم هم از لذت هدیه بهره مند بشه هم از درایت پدر و مادرش خرسند و همان تکه طلا انشاالله در آینده کمک هزینه خرید ماشین یا کمک هزینه مخارج زندگی شخصی خودش باشه

ققنوس
تو تولد های ما فقط پول میدن😶ولی من کادو دوست دارم مخصوصا برای بچه خیلی حس خوبی داره که هدیه بگیره

راستش بیشتر هدیه هایی که دخترم تا امروز گرفته به دردش نخورده مثلا یه دست لبلس که با اینکه می دونم شخص با سواس زیاد این لباس خریده بود ولی بوی بدی می داد همانطوری گذاشتم خروجی یه ماگ که دخترم حداقل تا ابتدایی استفاده نمی کنه دو دست لباس که جنس شون اصلا خوب نبود دیگه به اجبار استفاده کردم ازشون والی آخر حرف امروز ودیروزم نیست زمان ما هم تولدها روز مادر وپدر وزن  وپاتختی وفلان و

فلان یه عالمه یا انبار می شد یا تو فامیل دست به دست می چرخید.به نظرم همون وجه نقد بهتره بخصوص که گرونیه ادم حیف اش میاد برای هزیته که برای کادو صرف شده

اون شادی باز کردن هدیه میشه با چیز دیگه ای جایگزین کرد.

راه دیکه اشم این مثلل عمه بچه من با من صمیمی از من سوال کنه بگه برای دخترت چی نیاز دارید یواشکی بخریم روز تولد هدیه بدیم تا اون حس شادی باز کردن کادو هم ماندگار شه.

تو دنیای به روزشده باید رفتارها هم به روز بشه ضمن اینکه ما دغدغه مخیط زیستی هم داریم.این همه پوشاک وچیزای دیگه که برای تولیدش  وبرای دفع اش منابع طبیعی استفاده میشن کی نی دونه اخر دنیا چه زمانیه باید به فکر ایندگان هم باشیم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی تولد دخترم نزدیک با همسرم تصمیم گرفتیم چون دخترم درکی از جشن تولد نداره به جای جشن که کلی ورود ...

تبریک میگم شادی جان 

بهترین ایده رو دادید 

به نظرم هزینه تمام ورودی های تولد خودت و گل دخترت رو دوتا تیکه طلا برای خودتون بگیرید و شام سه نفری برید رستوران  ♥

❌لایک❌

ممنونم بچه ها از تبریک هاتون

خانما بین میسلاواتر وژل شستشوی صورت کدوم قابل حذف؟

✅️یه تی شرت دخترم تبدیل شد به دستمال  آشپزخونه در حال حاضر فقط یه تی شرت داره 

✅️به لطف خدا شروع کردم به خوندن نماز قضای ۱۴۰۲ که بعد از زایمان دوماه خون ریزی داشتم الان دارم مال خردادماه می خونم.

✅️صلوات ام می فرستم

✅️امروز طبق برنامه نوبت گردگیری که خونه تمیزه انجام ندادم.یه کم این روزا احتیاط می کنم.ولی خونه جمع وجور کردم.

کمدها ظاهری مرتب کردم.یعنی چون وسایلم کمه خونه سریع مرتب میشه الانم دارم لوبیا سبز پاک می کنم سوپ می ذارم چون یه نقدار بال مرغ تو فریزر سوپ می پزم که اونا تموم شه.

ومرع بسته بندی می کنم

شادی صدام کنید

سلام بر همگی 

اخر هفته اتاق خودم و همسرم تمیز کردم خروجی یه تیشرت همسر و دو تا جوارب خودم  دو تا چادر گلدار خودم که دیگه قدیمی شدنه بودند ولی همه کشو ها و کمد ها رو مرتب و گردگیری کردم 

اتاق دختر ها رو نصف مرتب کردم تل مو  های که استفاده نمی شد رو گذاشتم خروجی 

از همه مهمتر اینکه مدرسه ها تعطیل شده و کلی دفتر و کتاب رفت خروجی 

ورودی امروز؛ یک شلوارک خواب و یک شلوار خونگی 

نخودفرنگی همسرم خرید که برامون زیاده مقداریشو میدم مادرم. 

خروجی؛ یک شلوارک و تیشرت، یک شلوار که سال ها برام کار کردن. 

دوتا سبد میوه که رفت تو بازیافتی ها. 

راستش بیشتر هدیه هایی که دخترم تا امروز گرفته به دردش نخورده مثلا یه دست لبلس که با اینکه می دونم شخ ...

پیشاپیش تولداتون مبارک باشه✨️

منم تولد خودم و دخترم همین چند وقت پیش بود که برای هیچکدوممون جشن نگرفتیم و فقط رفتیم آتلیه چون برای یکسالگیش دوست داشتم یه عکس قشنگ داشته باشه شما هم میتونید همین کارو انجام بدید چون بچه ها تو سن پایین فکر نکنم با خانه کودک مثلا بتونن ارتباط برقرار کنن میتونید برای سال های آینده ببریدش پارک یا خانه کودک 

در مورد کادو هم به جز یه دست لباس برای دخترم و یه کیف برای خودم ورودی دیگه ای نداشتم و بقیه کادوهای دخترم نقدی بودن که تبدیل شدن به یه سکه پارسیان✨️

کیف قبلی خودمم که بندش خراب شده بود رفت خروجی

نهال🌱

پیشاپیش تولداتون مبارک باشه✨️ منم تولد خودم و دخترم همین چند وقت پیش بود که برای هیچکدوممون جشن نگر ...

ممنونم از ایده تون تولد شما ودخترتونم مبارک

اتفاقا دخترم لباس نیاز داره گذاشتم برای همون تولدش بخریم

شادی صدام کنید
ممنونم بچه ها از تبریک هاتون خانما بین میسلاواتر وژل شستشوی صورت کدوم قابل حذف؟ ✅️یه تی ش ...

من میسلار رو حذف کردم البته چون آرایش نمیکنم 

ضدآفتاب میزنم و تینت 

تو محصولات بهداشتی تونر ، ژل شستشو و آبرسان دارم 

ققنوس

سلام خانمهای تهرانیِ عزیز 

دوستان اگر بخواییم با مترو از حرم امام خمینی تا میدان کتاب 

بریم باید از چه خطها و مسیرهایی بریم (مقصد اصلی من سعادت آباد هست ) 

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید 🙏🌹

عذر میخوام که بی ربط به موضوع تاپیک پیام گذاشتم ،ولی از اونجا که خواننده ی همیشگی این تاپیک بودم ،گفتم شاید دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن  🌹🌹

سلام دوستان،خروجی های امروز من: دوتا روان نویس،یه خودکار،یه هایلایتر که تموم شدن،مقداری کاغذ باطله،یه لباس زیر مردانه،یه تیوپ کرم که تموم شد،بطری خالی روغن،قوطی گوش پاکن،شیشه خالی رب و زیتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دیشب یه پیراهن راحتی برای مادرهمسرم گرفتم

امروز که بهشون دادم وگفتم مادر جان خواهشا خودتون استفاده کنید و به کسی ندید!(اصولا مادر همسرم کادویی که بگیرن اگه نیاز نداشته باشن میبخشن به خواهرشوهرهام یا جاریام)  

بعد با خودم فکر کردم این چه حرفی بود زدم این چه توقعی بود؟! 

دقیقا ما خودمون وقتی کسی هدیه ای بهمون میده دلمون نمیخواد همش ازمون بپرسن چرا نمیپوشی چرا دادی به کسی دیگه و.... 

تلنگر#  

❌لایک❌
راستش بیشتر هدیه هایی که دخترم تا امروز گرفته به دردش نخورده مثلا یه دست لبلس که با اینکه می دونم شخ ...

طرز فکر قشنگیه👏🏻♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را