2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740460 بازدید | 44731 پست
سماور مصرف دارید ؟ اگر خیلی اهل چایی نیستید سماور رو هم حذف کن و به کتری و قوری بسنده کنید

منم با نظرتون موافقم.

من سماور برای جهیزیه دارم ده سال استفاده نکردم 

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزارش آخر هفته؛ 

ورودی؛ مقداری دارو☹️ انشاالله بلا از همه دور باشه 

یه کیف و یه گلدون گل هدیه بودن. 

خروجی؛ یه کیف که از قسمت بندش خراب شده بود. 

یه اتفاق جالب که چند مرتبه برام میفته اینه که تا تصمیم میگیرم چیزی رو خروجی بذارم و جایگزین کنم بلافاصله برام هدیه یا سوغات میارن ☺️

این روزای جراحی بینی با توجه به سبک بودن خونه خیلی همه چیز خوب پیش رفت کلی وسیله که دخترم قراره فقط چند روز بازی کنه بندازه کنار ولی من نخریدم هم خونه سبک هم پولمون پس انداز میشه دخترم حتی یه عروسک بزرگ که تو خونه دخترای تمام اقوام هست نداره همه عروسک هاش هدیه است.حالا شاید بزرگ بشه بخواد ولی اگه با تفکر من وپدرش تربیت شه احتمالا به اندازه می خواد.هزینه می تونه صرف گردش وتفریح ومهارت اموزی بشه.

شادی صدام کنید
این روزای جراحی بینی با توجه به سبک بودن خونه خیلی همه چیز خوب پیش رفت کلی وسیله که دخترم قراره فقط ...

راستی تولد دخترم نزدیک با همسرم تصمیم گرفتیم چون دخترم درکی از جشن تولد نداره به جای جشن که کلی ورودی خواهد داشت بریمش بیرون یا حتی تو خونه کارایی بکنه که دوس داره

مثلا خانه کودک واین داستانا.اگه نظرم اشتباه بهم بگید.

تولد خودمم نزدیکه هر چقدر فکر می کنم می بینم چیزی نیاز ندارم که بخوام بخرم.ورودی کیک وبادکنک ام نمی خوام داشته باشم.شاید یه آیتم هایی دلم می خواد بخرم ولی استایلش کامل نیست.برای همین برنامه دیگه ای برای تولدم در نظر دارم

لباسای خونگی ومهمونی وبیرونی وکیف وکفش ام‌تکمیل دلم نی خواد استفاده کنم تک تک برن خروجی تا استایل های جدیدم حسابی پالایش کنم.

مثلا خیلی ناآگاهانه با اینکه اصلا این اخلاق نداشتم سه چهار جفت صندل وکفش یه دفعه نه ها در فواصل مختلف خریدم که کیفیت ندارن وشیک هم نیستن.در حالیکه بوت ام گرون خریدم فوق العاده راحت وشیک وب استایل رسمی وکژوال واسپرت ست

یا کفس مجلسی هام گرون وخیلی سال پیش خریدم زیاااااااادم‌پوشیدم ولی هنوز قابل استفاده است وزیبااست.

شادی صدام کنید
راستی تولد دخترم نزدیک با همسرم تصمیم گرفتیم چون دخترم درکی از جشن تولد نداره به جای جشن که کلی ورود ...

تو تولد های ما فقط پول میدن😶ولی من کادو دوست دارم مخصوصا برای بچه خیلی حس خوبی داره که هدیه بگیره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوتا عینک یخی ام ورودی جراحی بینی ام حالا تا بعدا ببینم چیکارش کنم  وبه چه دردی می خوره.

بذار فریزر یخ بزنه

برای ماساژ صورت، برای بعد از اصلاح عالیه، اگر دستت یا پات جایی ضربه خورد بذار روش تا درد و ورم کم بشه

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم