2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست
سلام خانمهای تهرانیِ عزیز  دوستان اگر بخواییم با مترو از حرم امام خمینی تا میدان کتاب  ب ...

عزیزم تو نت بزنید نقشه مترو میاد 

فکر کنم خط تجریش باید سوار بشید بعد تو ایستگاه میدون محمدیه خط عوض کنید به سمت خط میدان کتاب خط 7 میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یه مقدار گوجه از کباب و جوجه دیشب اضافه مونده بود پوستشو گرفتیم برا امروز املتش کردیم

گوجه ای که از جوجه و کباب باقی میمونه را پوست کَنید و با بادمجان کبابی میرزا قاسمی درست کنید بی نهایت خوشمزه میشه

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کل بالشت هاتون جند تاس یعنی هم برای خودتون هم مهمان

برای ما ۱۲عدد 

چهار عدد بالشت خودمون 

چهار عدد بالشت برای تکیه دادن روی و فیلم دیدن روی زمین استفاده میکنیم( پدر همسرم به هیچ عنوان روی مبل نمیشینن ایشون که باشن اکثر آقایان جمع به احترامشون زمین میشینن)

چهار عدد بالشت برای مهمان

ققنوس

امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی بود که انجام شد.

تا این لحظه ورودی خروجی خاصی نداشتم ولی برای تولید زباله غذاب وجدان دارم‌مثال انواع بسته بندی ها وبطری ها والی اخر

چه میشه کرد که روال زندگی امروز

من در مورد بالشت هام بارها هر عزیزی سوال کرده به احترامش جواب دادم چون شاید کامنت قبلی من ندیده باشه که نثلا چتدتا شال وروسری دارم چند جفت کفش دارم برای همین ممکن برای عزیران فعال تو تاپیک تکراری باشه که پوزش می خوام

✅️دوتا بالشت روی تخت برای خودم وهمسرم یه دونه برای دخترم

✅️دوتا بالشت لوله ای مخمل با رویه سفید که رسم بوده برای جهیزیه

✅️۴ تا بالشت کوچبک به عنواین مختلف برای دخترم

✅️۴ تا بالشت برای مهمان

✅️۳،۴ تا بالشت بلاتکلیف که به عنواین مختلف وارد خونه شده

شادی صدام کنید

4 تا   

دو تا رو تختمونه. دو تا هم اضافه است.

دوتا پتو مسافرتی وسه تا پتوگلبافت با ی لحاف هم دارم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

من مهمون از راه دور میاد واسم

ولی چون خونم کوچیکه 4 تا بالش مهمان

2 تا بالش مربع

2 تا بالش واسه خودمون +2تا کوسن

امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی بود که انجام شد. تا این لحظه ورودی خروجی خاصی نداشتم ولی برای تولید ز ...

بطری نوشابه و شیر را نگهدار، حبوبات را داخلش بریز

4 تا     دو تا رو تختمونه. دو تا هم اضافه است. دوتا پتو مسافرتی وسه تا پتوگلبافت با ی ل ...

مهمان شب خواب ندارید؟

الهام جان برای حبوبات بانکه پلاستیکی دارم وتقریبا کم می خریم.

✅️داشتم لباس اتو می کردم ،برای خونه مامانا رفتن پیک نیک بازار مطب دکتر پارک کلا این حور جاها یه مانتو وشلوار لنین ویه پیراهن بلند دارم که هر دو ورودی سال گذشته هستن.کیف یه استایل که‌برای خیلی سال پیش ولی کیف استایل دوم ورودی عید 

شادی صدام کنید
مهمان شب خواب ندارید؟ الهام جان برای حبوبات بانکه پلاستیکی دارم وتقریبا کم می خریم. ✅️داشتم ...

چقدر کم داشتن لذت بخش یه استایل که اتو نیاز نداره استایل دوم سریع اتو شد در نتیجه:لباسشویی خلوت بند رخت خلوت کمد خلوت زمان برای اتو کردن کوتاه کشو خلوت جا کفشی خلوت وخوته ای که با بچه کوچیک همیشه مرتبه.

شادی صدام کنید
مهمان شب خواب ندارید؟ الهام جان برای حبوبات بانکه پلاستیکی دارم وتقریبا کم می خریم. ✅️داشتم ...

نه عزیزم. کسی شب خونمون نمونده. تازه همینا هم به زور مامانم داده بهم  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique