2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739654 بازدید | 44717 پست
برای دو نفر فک کنم کافیه  ما دو نفریم یخچالمون ۲۴ فوت هیمالیاس نصف بیشترش خالیه چه فریزر و چه ...

آره عزیزم. یخچال منم خلوته. من نمی‌دونم بعضی ها تو یخچال های به اون بزرگی چی نگه میدارن! 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هایدی جان به نظر من که میاد چون کتت ساده س و اسپرت هم میشه پوشید. (البته سلیقه ایه خودت بپوش برو جلو ...

ممنونم عزیزم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آره عزیزم. یخچال منم خلوته. من نمی‌دونم بعضی ها تو یخچال های به اون بزرگی چی نگه میدارن! 

چون متاسفانه خیلی محتکر شدیم. والا قدیما من بچه بودم یخچال خونمون ازین فیلکو قدیمی های سبز رنگ بود فک کنم ۱۲ تا ۱۴ فوت بودن. خانواده ها هم خیلی پرجمعیت تر  از الان بودن.

همون یخچال راحت مایحتاج یه خانواده ۸ نفره رو جواب میداد، الان هرخونه ای میری کمتر از دوقلو و ساید نیست. داخلش هم پررر. تعداد خانواده هم نهایتا ۴ نفر...

منم یخچالم بزرگه میگم کاش کوچیکتر خریده بودم

من ی ساید دارم ی یخچال فریزر بالا پایین من فریزرهام کاملا پر هستن چون با دوتا بچه هر هفته نمیتونم برم خرید لوبیا نخود سبز هم مصرفمون بالاست خشکبار و آجیل هم میزارم فریزر نون هم فریز میکنم چون شرایط خرید نان تازه رو ندارم همیشه 

نه ماه رمضونه دیر میخوابم 😂😂ساعت 7صبح خوابیدم 

حدس زدم😂 ولی من یکی ازاهدافم هست سحرخیزبشم ومداومت کنم مثلا همیشه ۵صب بیداربشم چ خوب میشه ولی بین ۱۰تا ۱۱صبح کمی بخوابم انقدانرژی میگیرم 

چون متاسفانه خیلی محتکر شدیم. والا قدیما من بچه بودم یخچال خونمون ازین فیلکو قدیمی های سبز رنگ بود ف ...

خب آخه اونموقع خانمهای خونه بیشتر وقتشون شاید وقف خونه و ... میشد

همه چی شاید میشد تازه باشه

مثلا همه کارای غذا همون روز و تازه انجام میشد و فرصتش هم شاید داشتن

فردا روز اول از سال جدید به امید خدا می تونیم این تاپیک قوی تر وهدفمندتر جلو ببریم وسطح تاپیک از گزا ...

چه فکر خوبی شادی جان👌🏻❤️

اگه بتونیم واژه ی مینیمال رو به تمام بخش زندگی(تغذیه ، استایل ، افکار و...) تعمیم بدیم عالی میشه☺️

ورودی یه کیف که مناسب مهمانی وبیرون.

تعداد کیف هام:

یه کوله پشتی،یه اداری،یه مجلسی،با کیف امروزکه خریدم دوتا بیرونی.

به همسرم گفته بودم بذر شاهی بخر سبز کنم الان می بینم سبزه خریده ورودی اش میشه یه ظرف سفالی سبزه که اصلا دیگه براش جا ندارم.

شادی صدام کنید
حدس زدم😂 ولی من یکی ازاهدافم هست سحرخیزبشم ومداومت کنم مثلا همیشه ۵صب بیداربشم چ خوب میشه ولی بین ۱ ...

سحرخیزی خیلی خوبه

متاسفانه من خیلی بدخوابم بعضی وقتا هیچ کاری نمیکنم ولی سه چهار ساعت طول میکشه تا خوابم ببره 

با این احوال نمیتونم همیشه سحر خیز باشم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خروجی من دوتا تافت مو تاریخ گذشته. یه شلوارو یه تیشرت و دوتا لباس زیر. چن تا کتاب رنگامیزی دخترم. لباس مجلسی قدیمی. کفش مجلسی قدیمی. و یه لابس کوتاه مجلسی دیگه. یه لامپ سوخته. جا لنزی.