2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجایید  بیارم ۵ تومن هم ۵ تومن

تهران هم میخرن عزیزم 

همه طلافروشی ها سکه پارسیان میخرن اگر میخوای خیلی منصفانه بفروشی بازار ۱۵خرداد بهترین جا برای خرید و فروش طلاست

ققنوس
تهران هم میخرن عزیزم  همه طلافروشی ها سکه پارسیان میخرن اگر میخوای خیلی منصفانه بفروشی بازار ۱ ...

ققنوس عزیز من خیلی چیزها ازشما یادگرفتم تو این سایت  و بعد فومیو ساساکی مینیمال ترین فردیکه میشناسم شما هستید🤭

همه ما وسط خونه تکونی هستیم و رو مود رد کردن وسایل اضافه 

چه توصیه ای دارید برامون؟

کلا برای نزدیک شدن به زندگی مینیمال چیکار کنیم ؟

❌لایک❌
ققنوس عزیز من خیلی چیزها ازشما یادگرفتم تو این سایت  و بعد فومیو ساساکی مینیمال ترین فردیکه میش ...

در اینکه شما به بنده لطف داری شکی نیست

من برای خروجی گذاشتن فقط یک قانون دارم اونم دوست داشتنه

هرچیزی رو که دوست دارم نگه میدارم و اگر دوستش نداشتم می‌بخشم 

تا برسه به دست کسی که دوستش داشته باشه

شاید بنظرتون یکسری لوازم رو نشه دوست داشته باشیم ولی من حتی پیچ گوشتی ، انبردست و آچار فرانسه ای که داریم هم دوست دارم

اگر میبینی حس علاقه به وسیله های کاربردی مفید مثل ابزار نداری فوکوس رو تعداد و کاربرد 

مثلا دو عدد پیچ گوشتی مشابه هم نباشه یا دو تا آچار مشابه هم

چون اونا خونشون جای دیگه ست و اشتباها توسط شما خریده شدن

از لمس و دسته بندی غافل نشید 

اگر فرصت دارید هر وسیله رو اول لمس کنید تا حس تون رو بفهمید و اینکه اولویتتون خروج گذاشتن باشه نه جای‌گذاری کردن

یعنی هر وسیله ای رو لمس کردید از خودتون نپرسید کجا بذارم اول بپرسید دوستش دارم یا نه ؟ نیازش دارم یا نه ؟ 

اگر دوستش داشتی یا نیازت بود سوال بعدی میشه حالا کجا بذارم

برای دسته بندی هم هر وسیله ای رو با دسته های خودش بررسی کنید 

همه ی تیشرت ها رو باهم بررسی کنید همه ی نمکدون ها رو با هم بررسی کنید 

اینجوری خروج گذاشتن راحت تر خواهد بود

شرمنده طولانی شد ولی حتما حتما یک خیریه یا فرد نیازمند پیدا کنید بخشیدن باعث میشه زودتر از لوازممون دل بکنیم

ققنوس
در اینکه شما به بنده لطف داری شکی نیست من برای خروجی گذاشتن فقط یک قانون دارم اونم دوست داشتنه هرچ ...

مرسی از راهنماییتون

بنظر منم بخشیدن بهتر از فروش هست و انرژیش چندبرابره

نظرتون درمورد تعداد لباسها چیه

لباس خونگی ک گفتید دو سه دست بیشتر نگه نمیدارید ،درمورد مانتوی مجلسی و روزمره و کلا تعداد لباسها و کفش ها هم نظرتونو بگید صریحا،لطفا

❌لایک❌
مرسی از راهنماییتون بنظر منم بخشیدن بهتر از فروش هست و انرژیش چندبرابره نظرتون درمورد تعداد لبا ...

هرکس به فراخور سبک زندگیش ، مهمانی هاش و... لباس داره و من تعدادی که خودم دارم برای من به اندازه ست 

شاید اینجا بگم کسی بگه زیاده کسی بگه کمه ولی سالهاست  مینیمال بنده همین تعداده

لباس منزل :در حال حاضر دو دست بلوز و شلوار ست دارم یک شومیز ساده با شلوار مشکی 

لباس زیر : بالاتنه سه عدد پایین تنه چهار عدد( دو تا دیگه باید بخرم .پایین تنه همیشه شش عدد هست)

جوراب سه عدد

ساپورت :یک عدد مشکی ضخیم

لباس مهمانی :سه عدد شومیز یک دامن یک شلوار پاچه گشاد پارچه ای

لباس بیرون دم دستی:

یک کت و شلوار و یک عبا( اینا رو توی محل برم خرید می‌پوشم و لباسای پر مصرف روزانه هستن )

لباس بیرونی اصلی:

دو عدد کت و شلوار

یک وست و شومیز

کیف یک عدد کوچک یکی کمی بزرگتر ( برای استخر یا مسافت های که نیازه وسیله ای همراهم باشه)

یک کیف و شال هم تولدم هدیه گرفتم چون سلیقه م هست گذاشتم کنار انشاالله تو فرصت های بعدی مصرف بشن

کفش :

یک کفش رسمی کلاسیک 

یک کتونی

یک کفش مجلسی استیلتو

شال:

یک عدد مشکی یک عدد سبز  

روسری :

یک عدد سبز مخصوص عبا

تاپ ساده :

یک عدد مشکی 

یک کت و شلوار جین و یک کت چرم هم از همسر و پسر بزرگم هدیه گرفتم سلیقه م هستن ولی فعلا گذاشتم کنار اینایی که دارم از دور خارج بشن اونا رو مصرف میکنم

تقریبا همه رو نوشتم بازم اگر موردی بود متوجه شدید ننوشتم بفرمایید ،عرض میکنم خدمتتون

فقط لباس مجلسی ندارم چون چند سال هست مراسمی نداشتیم که نیاز به لباس مجلسی خاصی باشه بنابراین تهیه نکردم

امید به خدا اگر جشنی باشه اونم تهیه میکنم

ققنوس
هرکس به فراخور سبک زندگیش ، مهمانی هاش و... لباس داره و من تعدادی که خودم دارم برای من به اندازه ست& ...

یک لباس عربی هم همسرم از یکی از کشورهای عربی برام هدیه آوردن 

چون تماما سنگ دوزی و کار شده ست 

گذاشتم کنار که اگر جای مناسبی دعوت شدیم استفاده کنیم 

فعلا که مدتهاست قسمت نشده اما خروج نمیذارم چون هم دوستش دارم هم برای من بسیار ارزشمنده

این قوانینی که میگه یک لباس رو  یکسال نپوشیدی دیگه نمیپوشی رو قبول ندارم

ققنوس
سلام عزیزم من مشاوره میرم خیلی از مشکلات حال حاضرم ب خاطر گذشته و کودکیم هستش. به خاطر سختی ها و مو ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز🫂

دوشب پیش برای بار هزارم تو این ده سال فوران کردم و کلی حرف و گریه و باز اظهار پشیمانی همسرم

چیزی عوض نشد گذشته درست نمیشه اما خیلی سبک شدم انگار که چند وقت یکبار این زخم بالا میاد و دوباره برمیگرده به حالت التیام یافتش.

امیدوارم که شما و بقیه عزیزان همیشه سلامت و در آرامش خاطر باشید.

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز🫂 دوشب پیش برای بار هزارم تو این ده سال فوران کردم و کلی حرف ...

وقتی از گذشته پشیمون هستن،چرا خودتون رو اذیت میکنید؟

من خودم قبل ازدواج اشتباه هایی داشتم،که اصلا دوست نداشتم همسرم بدونه

نه من راجع به گذشته حرفی زدم و نه از گذشته همسرم چیزی میدونم

اگه یکی هم بگه همسرت قبل ازدواج فلان کار رو کرده،ناراحت نمیشم،چون به خودش مربوطه

من دوست داشتم با شخصی که الان هست ازدواج کنم،که کردم

خداروشکر همسرم مثل گذشته نشده

به الانش فکر کنید،بازم همون کارهای قبل رو انجام میده؟اگه نه که خدا بخشیده،شما هم ببخش

امیدوارم خدا بهتون  آرامش بده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستان،امروز آشپزخونه رو تمیز میکردم،یه قیچی مخصوص آشپزخونه بود سالها استفاده نکرده بودم رفت خروجی یه مقدار نی نوشیدنی رفت تو بازیافت ویه قیچی هم داشتم مخصوص پارچه که حین کار شکست و از رده خارج شد،یه حوله تن‌پوش دخترم کهنه شده بود برش زدم وگذاشتم تو کیسه مخصوص دستمالها،چون چند ماه دیگه جابجایی دارم برای تمیزکاری استفاده کنم،یه حوله تن پوش همسرم هم کلاهش پاره شده بود اونم از زیر بغل بریدم ولبه برش خورده رو دوختم و شستم وشد حوله مخصوص مهمان،از لیلی دیلی یاد گرفتم،دوتا حوله ها ورودی ندارن چون از قبل نفری یه حوله خریده بودم که هروقت اینا کهنه شد جایگزین داشته باشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی های امروزم چند تا تیکه از اسباب بازیهای پسرا که سالم و قابل استفاده بودن دادیم کمیته امداد تا برسونن دست کسی که بهش نیاز داره. پسرم خودش جدا کرد و گفت مامان شاید یه بچه ای اسباب بازی نداره بازی کنه بدیم اون با اینا بازی کنه خوشحال بشه

یه کاپشن پسر بزرگم و یه کاپشن پسر کوچیکم که براشون کوچیک شده بود اوناروهم دادم رفت

دو تا بلوز پسر بزرگمم براش کوچیک شده اما سالم و نو هست اونارو میذارم بین لباسایی که قراره بدم به کسی تا برسونه دست کسی که نیاز داره بهش

فعلا خرید عید نکردم نمیدونم فرصت بشه برم خرید یا نه ولی نفری یه دست لباس مهمونی برای پسرا لازم هست و همسرمم یه خرید کلی باید برای خودش بکنه من هنوز برای خودم تصمیم نگرفتم نمیدونم چیکار کنم بخرم یا پولشو نگه دارم بعد عید خرید کنم یا کلا با پولش یه چیز دیگه بخرم

خونه تکونی هم تازه شروع کردم. کنافو لوسترو ایوان و حیاطو پارکینگو نگه میدارم برای همسرم بقیش با منه حالا بیاین بگین چی برای خودت مونده😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...