2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
آقایی را می شناختم که هر چیزی که مضر بود مثل الکل و سیگار و غذاهای مضر را استفاده می کرد و وقتی به ا ...

کل من علیها فان....هرچی دست ماست امانته ....ممنون بازم از این مطالب بزارین برامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم  ولی دیگه پول نقد پس انداز نکن  ۱۵۰تا ۲۰۰ هزار تومنم داری برو یه تکه ک ...

عزیزم مگه طلای دویست تومنی هم داریم؟اگه داریم منم دست بکار بشم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  
ممنونم خانما بله باید برم پیش مشاور با این چیزها مشکلم حل نمیشه. امیدوارم همیشه آرامش خاطر داشته با ...

سلام عزیزم من مشاوره میرم خیلی از مشکلات حال حاضرم ب خاطر گذشته و کودکیم هستش.

به خاطر سختی ها و موقعیت هایی ک توش بودم و رنج هایی که بچگی کشیدم خب اون زمان نتونستم احساسمو ابراز کنم

همه اینا مونده بود روز دلم دونه دونه تو جلسات مشاوره یادم اومد برای همشون گریه کردم خیلی حالم بهتر شد.

درسته گذشته رو نمیشه تغییر داد ولی میشه اثر بدش رو کم کرد مثلا با نوشتن یا گریه کردن.

نمیدونم مشکل شما چیه ولی حتنا حتما مشاوره برید

تو خانه بهداشت شهر یا روستان اگر بپرسید جلسات رایگان هستن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
روزتون بخیر باشه الهی دوستان چند روز پیش با یه خانمی آشنا شدم که از سبک زندگیش میگفت خیلی برام جالب ...

چه جالب حالا من مسافرت اصلا دوست ندارم خیلی کم میرم تفریح یک روزه دوست دارم اونم تو منطقه بکر خودمون چهارمحال و بختیاری هستم در عوض دوست ندارم اضافه چیزی داسته باشم ولییی وسایل نو و تمیز باشن 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
چه جالب حالا من مسافرت اصلا دوست ندارم خیلی کم میرم تفریح یک روزه دوست دارم اونم تو منطقه بکر خودمون ...

من عاشق سفرم ،هرچی پول دارم خرج سفر میکنم ،اگه خدا می‌خاست من یه جا ساکن باشم منو درخت می آفرید که نتونم تکون بخورم ،ریشه هامو تو خاک گره میزد،ولی دوتا پا بهم داد و گفت حرکت کن 

روزتون بخیر باشه الهی دوستان چند روز پیش با یه خانمی آشنا شدم که از سبک زندگیش میگفت خیلی برام جالب ...

من هم تقریبا هر آنچه در راستای مینیمالیست بودنم خرج نمیکنم رو خرج سفر کردم 

البته که اندک دارایی هم هست ولی خوب سفر رو بیشتر میپسندم

و اگر روزی بتونم پول مازادی داشته باشم برای خرید ماشین کمپر هزینه خواهم کرد

تقریبا همه ی اطرافیانم می‌دونن عاشق کمپر داشتن هستم اما در سنین بعد از بازنشستگی

من ۱۷_۱۸ سال پیش ازدواج کردم اما مثل این خانم که فرمودید لوازمم رو نگهداری نکردم 

تقریبا همه چیز عوض شده جز ویترینم که بسیار دوستش دارم و فکر نکنم هیچوقت جزو خروجی های من باشه

ققنوس