2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

سلام دوستای گلم وقتی میام تاپیک پست ها رو میخونم حالم عجیب خوب میشه🥰🌹🌹

خروجی :✔️ یه لباس مجلسی که چند روز پیش گفتم با مادر همسرم دوختیم😐 از همون اول هم از مدل و رنگ پارچه خوشم نمیومد ولی نمیدونم چه اصراری داشتم که پارچه رو استفاده کنم بالاخره لباسو گذاشتم کنار بدم به یه عزیزی که میدونم از این مدل لباس خوشش میاد ونیاز داره

✔️ دوتا سبد کوچیک پلاستیکی 

✔️ دوتا شاخه گل که دادم به یه دوستی (الان کلا ۶ شاخه گل دارم)

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال... مینیمال بودن و شیک بودن رو میشه در کنار هم داشت. اما مینیمال بودن یه جورایی به درآ ...

مینیمال بودن باعث میشه پول save کنیم

ولی باید پول رو به سمت درستی سوق بدیم یکی از سمت های درست، پس اندازه

وقتی من پس انداز لباسی داشته باشم روزی که نیاز به خرید دارم به پشتوانه پس اندازم میتونم کالای خوبی بخرم 

منظورم از خوب برند مطرح یا کالای لوکس نیست 

من خودم برند نمیپوشم و از تولید کننده های ایرانی خرید میکنم

ققنوس
هیدوا جان میشه یه عکس بهم نشون بدی اگه امکانش هست.چون من از خیاطی چیزی نمیدونم

مثه اینکه سایت مشکل داره و عکس نمیاد.

عکس رو گرفتم و توگوشیمه، هروقت سایت درست شد برات تو اسرع وقت عکسو میفرستم عزیزم 

❌لایک❌
بچه ها یه سوال... مینیمال بودن و شیک بودن رو میشه در کنار هم داشت. اما مینیمال بودن یه جورایی به درآ ...

مغایرتی نداره گلم 

من خودم مثلا یه کفش جنس خوب میخرم تا چندین سااااال ازش استفاده میکنم اصلانم آخ نمیگه 

حالا اگه جنس خوب نمیگرفتم از همون اول،حدودا ۶ ماه یه بار باید هزینه میکردم و اگه مقایسه کنیم اون مقدار سالی که من برای استفاده از کفش خوب گذاشتم میزان هزینه ای که برای کفشهای بی کیفیت دادم به مراتب بیشتر از کفشیه که هزینه بالایی برده 

به قول اون ضرب المثل معروف که میگه ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم !

یا مثلا مبل،یه بار یه هزینه بالایی میدی مبل با کیفیت میخری تا سالها ازش استفاده میکنی و ....

❌لایک❌
سلام دوستان منم میخوام یه گزارش بدم خدمتتون همسرم برای خید لباس عید مقداری پول به حسابم واریز کرد و ...

مبارکت باشه عزیزم 

ولی دیگه پول نقد پس انداز نکن 

۱۵۰تا ۲۰۰ هزار تومنم داری برو یه تکه کوچولو طلا بخر بذار کنار،اینجوری ارزش پولات لااقل حفظ میشه گلم 

❌لایک❌
خوب متوجه نشدم .مگه میشه پاچه ها از داخل برش نداشته باشه؟

اره گلم 

الان من جدیدا هرچی شلوار گرفتم گفتم شلواری بدید که برش کنار پا(از داخل)نداشته باشه و فقط برش فاق دارن 

خوبیش اینه به مرور زمان خشتک شلوار پاره نمیشه

❌لایک❌
چه جالب من فکر می‌کردم برعکسه ، چون برش ها جدا باشه انگار جا باز تر میشه و راحت تره

نه اتفاقا گلم 

دقیقا برعکسه 

اون دوخت کنار پا کم کم سوراخ هاش باعث پارگی های بیشتر و بیشتر میشه 

اگه دقت کرده باشی اولش سوراخ های ریزی ایجاد میشه و بعد کم کم بیشتر میشه

هرچیم دوخته بشه فایده نداره 

یعنی شلوار نوئه و هیچ مشکلی نداره ولی  خشتکش داغون شده و مجبوری بندازی دور

❌لایک❌
همین ایرانی اگه جنس خوب بخوای بخری ارزون نیست والا  من لباس خونگی ایرانی البته جنس خوب برای دخ ...

خیلیا فکر میکنن جنس خوب یعنی حتما برند باشه یا خارجی 

من تاکید دارم روی تولید ایرانی چون کار خوب بسیار دیدم بینشون

کت و شلوار ، شومیز ، شال و حتی لباس خونگی و لباس زیرم رو ایرانی میخرم و تلاش میکنم خریدای خوبی داشته باشم

کت و شلوار آخری که گرفتم ۲میلیون و خورده ای شد .می‌تونستم از ترکیه یک مارک معمولی بگیرم با نصف قیمت ولی اینکارو نمیکنم

کالای خوب و باکیفیت هنرمندان ایرانی رو میخرم با افتخار

ققنوس
من خیلی به زباله ها فکر میکنم.چه تو خونه چه بیرون.هیچ اشغالی نمیندازم زمین اگر برای گردش بریم بیرون ...

واقعا از استارتر عزیز ممنونم که بهمون نشون داد خانم های این مدلی که دغدغه های این مدلی دارن هم هستند

واقعا خوشحالم که می بینم هنوز کسانی هستند که محیط زیست و زمین قشنگ مون براشون مهمه و حس نمی کنم که تنهام

البته شماها از من خیلی بهترید😍🌿🌍