2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741137 بازدید | 44737 پست

سلام دخترهای مینیمال😍

این روزها ورودی زیاد داشتم ب خاطر عید ولی خب لازم بود

کت مجلسی

ست خونگی برای دخترم

شلوار جین  ۲ تا برای خودمو و دخترم 

شال 

دو تا کتونی برای خودمو و دخترم

جوراب

شومیز سفید 

خروجی:

سشوارم سوخت اجبار خروجی

سه راهی برق سوخت اجبارا خروجی

حوله پالتویی ام خراب شده بود  رفت خروجی از این حوله های یزدی جدید خریدم عااالیه.

مدل تن پوش هس ولی خیلی جمع و جور هس

آبگیری اش هم عاالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ورودی زیاد داشتیم مانتو ، شلوار ،شومیز و شال مجلسی که همگی مورد نیازم بودن و چندتا عروسی قبل ...

عزیزم اگه جوراب رو بخاطر کف پاتون تو خونه میپوشید این نوع جوراب روفرشی هم خیلی عالیه زیرش عین دمپایی میمونه و استحکامش خوبه به جای چند جفت جوراب یدونه از این بگیرید خیلی به صرفه تره 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خروجی های چن روز اخیر من  کلی کتاب قصه و برگه و دفتر نقاشی و برگه آزمایش قدیمی. آنتن خراب ...

ماشالاااا خونتون بعد این پاکسازی دیدنیه😍😍😍

عزیزم اگه جوراب رو بخاطر کف پاتون تو خونه میپوشید این نوع جوراب روفرشی هم خیلی عالیه زیرش عین دمپایی ...

من از اینا داشتم 

مرتب استفاده میکردم 

خیلیم شیک بود 

فقط ماهی یه بار ۲۰ روز یه بار دیگه از هم وامیرفت،از قبل پوشیدنم می دوختم یه دور،بازم پاره میشد 

الان یه جفت دارم فقط برای مهمونی زنانه استفاده میکنم،تقریبا ۲ماه میره

❌لایک❌
من از اینا داشتم  مرتب استفاده میکردم  خیلیم شیک بود  فقط ماهی یه بار ۲۰ روز یه با ...

پس فایده نداره من فکر میکردم خیلی عمر میکنه 🥲

پس فایده نداره من فکر میکردم خیلی عمر میکنه 🥲

نه گلم زیاد عمر نمیکنه 

ولی مشهد به نمونه پای همه خادمین زن حرم مطهر دیدم که کاملا چرمِ سبک و یکدست بود ازشون پرسیدم این پاپوشهاتون رو از کجا گرفتید،گفتن یکی از خدام برای همه میدوزه 

متاسفانه وقت نداشتم پیداشون کنم و یکی ازش بخرم (البته شایدم نمیفروختن و فقط مختص خودشون میدوختن)

در کل این نمونه پاپوش ها چون کفش بسته ست باعث میشه ترک پا کاملا خوب خوب بشه.فقط حیف که جنس بادوامش رو من نتونستم پیدا کنم

❌لایک❌
عزیزم اگه جوراب رو بخاطر کف پاتون تو خونه میپوشید این نوع جوراب روفرشی هم خیلی عالیه زیرش عین دمپایی ...

ممنون از نظرت گلم

بعد از حمام پاهامو تا قوزک چرب میکنم و جوراب ساقدار که روی پا و قوزک پام رو بگیره میپوشم

اینطوری بهتر 

نه گلم زیاد عمر نمیکنه  ولی مشهد به نمونه پای همه خادمین زن حرم مطهر دیدم که کاملا چرمِ سبک و ...

منم پای یکی از اقوام دیدم فکر میکردم خیلی بادوام باشه و جای جوراب و بگیره 🤕 حیفه پس

دوستان یه وقتایی یه چیزهایی تو خونه داریم که احتمال خراب شدنش میره یا اینکه میدونیم کسی نمیخوره (مثل شلغم،لبو،غذای گرمی که دست نخورده ست و زیاد اومده یا ...) اینها رو آماده کنید یا بپزید،شب اگه بیرون میرید بدید به بچه های کار یا پاکبانها،انقدر تو این هوای سرد خوشحال میشن 

تو خونه ما از این نباتهایی که چوب داره استفاده نمیشه ولی مرتب برامون سوغات میارن،گاهی یه فلاکس چایی درست میکنم آخر شب با همسر و کوچولوها که داریم دور میزنیم میریزیم تو لیوانهای کاغذی و میدیم دست پاکبانها یا بچه های کار یا زباله گردها....

سعی کنیم گاهیم اینجوری خروجی داشته باشیم که خدا هم بهمون نگاه کنه و خوشحال بشه ،میدونم همتون بلدید ولی محض یاداوری گفتم دوستای گلم❤️

❌لایک❌
نه گلم زیاد عمر نمیکنه  ولی مشهد به نمونه پای همه خادمین زن حرم مطهر دیدم که کاملا چرمِ سبک و ...

هیدواجان این یکدست چرمها هم توی بازارهای مشهد پیدامیشه دیدم فقط جاشو الان خاطرم نیست اتفاقا دخترعموی من چند سال پیش پاش بود چرم یکدست مشکی  حتی کفشم از همون جنس بود حتما پیدامیشه عزیز