2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741367 بازدید | 44743 پست

سلام خروجی های چن روز اخیر من 

کلی کتاب قصه و برگه و دفتر نقاشی و برگه آزمایش قدیمی. آنتن خراب. کلی سی دی فیلم قدیمی. تکع پارچه های اضافی خیاطی. کیف از مد افتاده. یه ساک بزرگ، لباس از مد افتاده یا کوچیک شده. چمدون شکسته. دوتا سطل بلااستفاده و رنگ و رو رفته. یه دمپایی که چن ساله نمیپوشیدمش و دوسش نداشتم. کلی لاک خراب. جعبه ی اتو مو. چن تا اسباب بازی و لباس هست که اینا رو میخوام یدم خواهرم. چادر بازی دختر م که دیگه کوچیک بود و بدرنگ شده بود. گیره مو کلی، که استفاده نمیشد. جعبه طلا که خالی بود جنسش بد بود. چن تا لوازم آرایشی تاریخ گذشته مثه سایه و رز و کرم. کمربندهایی که از مد افتاده. کلی مهره که فقط برام دردسر داشت. چن تا جوراب که تا ده سال دیگه هم نمیپوشیدمش. و یه شال که خسته شده بودم ازش. یه سینی بد رنگ با یه جا قاشق چنگالی که قدیمی بود. جا مسواکی بلااستفاده. جا روانویس که فقط جا گیر بود.. رنگ مو تاریخ گذشته.یه دسته گل قرمز که خسته شده بودم ازش.راستی دسته گل عروسیم هم بعد دوازده سال ازش دل کندم اما از چادر عروسیم نتونستم وبه خودم یه کم وقت دادم. تو این مدت دوتا از مانتو هامم به قیمت خیلی پایین فروختم. اینم از خروجی های من البته فک کنم بیشتر از ایناس اما ذهنم یاری نمیده و هنوز ادامه داره. همسرم میگه چه خبرته اینقدر میریزی بره تو بیشتر مواقع کاری نداره و مشکلی با این کارم نداره خدا رو شکر 

سلام خانما خدا قوت خسته نباشید بابت کارهای خونه تکونی 

ورودی چند وقت اخیر خرید یخچال فریزر بود که بعد از مدت ها انجام شد.خرید ضروری بود واقعا

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام من مدتهاست این تاپیکو دنبال میکنم ولی نمیدونستم فعاله😂😐

خب این هفته من باز از صفحه اول تا۹۰خوندم 

سه تا پلاستیک بزرگ لباس دادم بیرون 

سه تا پلاستیک زباله بازیافتی

یدونه پلاستیک زباله بزرگ لباس و ملحفه های بدرد نخور هم رفت بازیافت

خونه خیلی خلوت شده ،از هرچیزی ک خوشمون نمیومد دل کندیم بلاخره❤️

مبارکتون باشه❤️

ممنونم عزیزم💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔