2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741181 بازدید | 44737 پست
هم دردم باهاتون. به شدت وسیله مزخرفیه اصلا کارایی هم نداره

من اگر خودم درامدی داشتم خیلی چیزا رو مطابق میلم تغییر میدادم.یکیش هود

ولی خب...

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی جدید :

یه استند موبایل

یه پایه دوربین

یه میکروفن بیسیم

یه گلس گوشی

یه کفشک موبایل برای پایه دوربین

ورودی های پسر مدرسه ایم

خروجی ها

یه گلس خرد شده گوشی

یه پایه شکسته دوربین

یه استند موبایل که دیگه عمر خودشو کرده بود

امروز برای خرید رفته بودیم یه پاساژ شیک،فقط و فقط چیزهایی که نیاز بود گرفتیم و بقیه ش به لذت بردن از دیدن اجناس پشت ویترین گذشت😇😇😇😇

❌لایک❌

چه تاپیک خوبی یافتممممم

ممنون میشم از تجربه های قشنگتون برام بگین ، چقد تغییر کردین تو این چند سال ک عضو تاپیک شدین؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
چه تاپیک خوبی یافتممممم ممنون میشم از تجربه های قشنگتون برام بگین ، چقد تغییر کردین تو این چند سال ...

سلام

من چون از کودکی مینیمالیست بودم خیلی نمیتونم از تغییرات خودم و زندگیم در طول آشنایی با اینجا بگم

ولی همینقدر بگم که اینجا چند آدم همفکر با خودم دارم که دغدغه های مغایر با خیلی از خانم ها داریم ، حالمون با داشته هامون خوبه و از فکر به خریدن و اضافه کردن لباس و لوازم و... رها هستیم

و در جامعه مصرف گرایی امروز ما تلاش میکنیم از داشته هامون لذت ببریم و پول و زمانمون رو در راستای اهداف و آرزوهامون قرار بدیم

ققنوس
نترس گلم ترسی نداره آروم آروم عزیزم شروع کن منم خودم ی نازک نارنجی بودم ولی دیدم حوصله ام خیلی سرمیر ...

خانمهایی که کار فنی بلدن یا رانندگی میکنن برام خیلی قابل احترامن ولی خودم هم کار فنی بلد نیستم هم از رانندگی و برق گرفتگی شدیدا وحشت دارم و محاله یه روزی من بتونم این دو تا کار رو انجام بدم 🙈

چه تاپیک خوبی یافتممممم ممنون میشم از تجربه های قشنگتون برام بگین ، چقد تغییر کردین تو این چند سال ...

من که کلا شدم یه ادم دیگه😅

قبلا هیچ چیزی رو دور نمینداختم می گفتم یه روزی شایددددد لازم بشه یا اگه مامانم و خواهرم لباسی یا وسیله ای رو نمی خواستند می گفتم حیفه بدید به من در حالی که فقط زحمت تمیز کردن و نگه داری اون لباس یا وسیله برام می موند و نمیتونستم ازش استفاده کنم ولی الان کاملا برعکس شدم هیچ وسیله ی اضافی نگه نمیدارم و واقعا خوشحالم و احساس سبکی میکنم و زحمتم هم خیلی کمتر شده دیگه برای وسیله و لباس اصافی و به درد نخور وقت و انرژی صرف نمی کنم و همه ی اینا و به اضافه کلی نقطه مهم و کاربردی از دوستان همین تاپیک یاد گرفتم و واقعا ممنونشونم😍😘

من از قبل این تاپیک مینیمال بودم ودر کنار نظم برام مهمه.

با وجود سالها مینیمال بودن بنا به دلایل زیر هنوز به ایده آلم نرسیدم

✅️همسرم ورودی دارن

✅️هدیه وسوغاتی

✅️وبه ندرت خیلی کم خرید اشتباه از جانب خودم‌

✅️جهیزیه

این که هنوز تو خونه ام خروجی دارم اگه جهیزیه وهمسرم حل شه دوتا مورد خرید اشتباه وسوغاتی وهدیه خوب همیشه هست ورودی/خروجی ها یه امر روتین وجزو جریان زندگی میشه.

شادی صدام کنید
خانمهایی که کار فنی بلدن یا رانندگی میکنن برام خیلی قابل احترامن ولی خودم هم کار فنی بلد نیستم هم از ...

منم مثل شمام ولی برای سال آینده جزء هدفهام گذاشتم گواهینامه گرفتن رو باید با ترسم مقابله کنم  

❤️

حضور ذهن دارید گفتم‌ پارچه های تو چمدون دادم چادر ودامن دوختن ؟امروز رفتم گرفتم چادر که کم اومده تیکه خورده برای قد منم کمی کوتاه وزیبا نیست.دامن که افتضاح شده.همون کار خودم درسته که می ذاشتم خروجی[حالا به شکل های مختلف خروجی]خط چشمم بنا به دلایلی مارک جدید گرفتم که حالت مویی نداره نوک اش مثل مداد من بلد نیستم خط چشم بکشم باهاش؟یعنی رفتم کیف پول بخرم مورد پسندم نبود فروشنده اشنای تعارف دار بود[فکر کردم شاگردشون هست خودشون حضور ندارن از شانس من اعضای خانواده شونم بودن]دیگه به اجبار خط چشم خریدم که لازم داشتم ولی مارک پاریس که من همیشه می خرم نداشت

شادی صدام کنید