2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742081 بازدید | 44756 پست
منم الان پسرام از خودم مینیمال تر هستن به من معترض هستن که لوازم زیاد دارم😅 و دو تا از هرچیزی کافی ...

ولی به نظر من دو تا از هر چیزی خیلی کمه. باید تند تند شست و شو و اتو انجام بشه تا وقتی مثلا یه شلوار کثیف شد فورا بتونی جایگزین کنی. بعضی وقتا شرایط ایجاب نمیکنه که آدم بتونه کاراشو روی برنامه انجام بده. الان خود من تو وضعی هستم که چهار روزه لباسای همسرمو گذاشتم رو دسته مبل که جلو چشمم باشه اتوشون کنم اما فرصت نمیکنم نه که تنبل باشما نه اما فرصت نمیشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اره دقیقا دخترم هر وقت نوبت تمیز کاری اتاقش میرسه با اینکه چهار سالشه ولی هر چیزی که ازش بترسه یا د ...

خدا حفظ اش کنه قند تو دلم آب شد.

کی بشه دخترم بزرگ شه بشیم دوتا مینیمال

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی به نظر من دو تا از هر چیزی خیلی کمه. باید تند تند شست و شو و اتو انجام بشه تا وقتی مثلا یه شلوار ...

من تقریبا از هرچیزی سه تا دارم ( لباس منزل ، لباس زیر، جوراب ، لباس مهمانی ) 

کیف و کفش دو تا دارم 

کت و شلوار سه تا دارم 

وست یکی عبا یکی 

از این تعداد راضی هستم و خوب میزان استفاده خانم ها از آقایون خیلی بیشتره

ققنوس

امروز یخچال رو صفرشویی کردم وتمام برچسب های اضافه اش کندم موتورشم دستمال کشیدم وجاروبرقی گرفتم انقدنو وقشنگ شده یخچالم 

کف آشپزخونه کامل شستم درزها رو دیوار پشت یخچال باکس یخچال همگی حسابی تروتمیزکردم 

تمام دستگیره های کابینت ها روبازکردم بشورم کارسختیه زیرشون تمیزنمیشن درست وحسابی بعداز تمیزکردن کابینت ها دستگیره ها رومیبندم 

من یا به جایی دست نمیزنم یا اساسی باید برق بزنه 

وهرچیزی نیازه خروج بره 

برای همین بخش به بخش رسیدگی میکنم به خونه  

ودوستان وقتی اساسی یکبار تمیزکنیم ونظم بدیم بشدت ماندگاره وسری های بعدبا ی دستمال نم دار وقت کوتاهی میگیره ازمون 

ولی مهم تراز هرچیز غصه لوازم نداشته رونخوریم که اصلا زندگی کوتاه ترازاین حرفاست که بااین افکاربگذره فقط بی فکرنباشیم مدیریت کنیم تا بتونیم تهیه اش کنیم 

وخرید هیجانی که بشدت ضررها بهمون میزنه روبازم  مدیریت کنیم

خروجی امروزم یه جفت کفش مجلسی که اصلا باهاشون راحت نبودم و حاصل خرید هیجانی بود فقط بخاطر مدلش خریده بودم😐خداروشکر که دیگه خریدای هیجانیم تقریبا به صفر رسیده

ورودی یه جفت کفش اسپرت که واقعا بهش نیاز داشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام خانمای خوشگل

وقت بخیر✋🏻😊

راستش امروز خیلی بدبیاری اوردم🤦🏻‍♀️

من فرش اشپزخونه رو شستع بودم (بااینکه کلا سه ماهه جهیزیه چیدم) و کل کارای اشپزخونه رو انجام داده بودم

امروز لوله اشپزخونه گرفت و کل کابینتم پر اب شد ولی خداروشکر زود فرشو جمع کردم و نذاشتم خیس بشه

ولی تا تعمیرش کنیم و کابینتو تمیز کنم کلی خسته شدم و دوباره کاری شد برام🥲🥲

خروجی:لوله قدیمی ظرفشویی😒

ورودی :لوله جدید🫣

رها ز هرچه هست و نیست🤍🍂
سلام خانمای خوشگل وقت بخیر✋🏻😊 راستش امروز خیلی بدبیاری اوردم🤦🏻‍♀️ من فرش اشپزخونه رو شستع بود ...

خسته نباشی عزیزم.گاهی اینجوری پیش میاد.

ورودی الان دوتا تل ویه گردنبند هدیه برای دخترم.

نگه می دارم باهاشون بازی کنه.

شادی صدام کنید