2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741979 بازدید | 44756 پست

سلام بعد از چند روز من گزارش کارهامو بدم😁

خب از خونه تکونی اتاق گفتم فقط کمد دیواری بزرگه مونده بود که غول مرحله آخر بود و چند شب پیش بدون هیچ برنامه قبلی کلشو ریختم بیرون و جارو و گردگیری کردم و دوباره چیدم خروجی خاصی هم نداشت فقط مرتب تر چیدمشون و کلییی جا اضافه اومد چون قبلا همینجوری همرو ریخته بودم رو هم الان تو کمد فقط یه مبل و میز عسلی بزرگمونه که تو هال جا نیست براشون متاسفانه(بازم از خریدای اشتباه جهیزیه) چند تا تیکه از سیسمونی دخترم که احتمالا دوباره لازمم میشن و دوتا چمدون یه بند رخت و میز اتو هم هست که کاربردی برام ندارن و تا عید میذارم خروجی

از آشپزخونه هم فقط کمد گاز مونده بود که دیروز تمیز و پاکسازی شد دوتا قابلمه رویی و سه تا آبکش رو گذاشتم کنار بعدا بیارم استفاده کنم چون فعلا دارم چند تا دیگه یه عالمه قاشق چنگال لنگ به لنگ هم گذاشتم خروجی و کمد کلی سبک شد

بالای کابینتارو هم همون دیشب تمیز کردم که خروجی نداشت 

الان دیگه فقط دوتا ویترین تو هال مونده که تمیز کنم (خونه ما یه ویترین خودش داره و من موقع خرید جهیزیه چون هنوز خونمون مشخص نبود یه بوفه خودم خریده بودم) 

یه تصمیمی هم که گرفتم اینه که بالای اون بوفه ای که مال خونمونه یه طبقه هست که جداشت و در نداره می خوام اون طبقه رو خالی کنم و توش کتابامو بچینم چون کتابام جا ندارن و بلاتکلیفن 

یه تصمیم دیگه که گرفتم هم اینه که می خوام چند تا ظرف حبوبات بگیرم برای سبزی خشک ها و... که فعلا توی پلاستیکن 

نهال🌱

آها این هفته سه تا ورودی هم داشتم

یه کمد برای دستشویی که دوسال بود می خواستم بخرمش و بلاخره خریدم

سه تا گلدون سرامیکی که به جاش کلی از گلدونای پلاستیکیمو گذاشتم خروجی

یدونه هم کفش برای دخترم که هدیه بود 

این اولین گزارش ورودیمه😁✨️

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

رفتم خونه خواهر داشت کابینت هاش مرتب می کرد دو سری ظرف شیشه ای ۶ تا کاسه سرامیکی و یکم خرت و پرت موفق شدم بزارم خروجی مثل چی بالا سرم  وایستاده بود 

خودمم بعد کلی کلنجار امروز سرویس خواب جدید خریدم چون قبلی فایلش شکسته و قابل تعمیر نیست 

سه تا رو تختی جدید خریدم چون دخترها از پتو استفاده می کردن الان گرمه اذیت می شدن 

یه میز نهارخوری کوچیک و جمع جور هم خریدم 

این ورودی این ماه هم چون کل حقوق خودم و شوهرم دادم رفت 

از فردا بیفتم تو کار خروجی

خروجی امروز من: 

دو تا ماژیک هایلایتر که تموم شدن🌱

یه گلسر که شکست🌱

سه تا رژ قدیمی که احساس کردم بوی بد میده و تقریبا اخراش بود🌱

یه بلوز بافت که گذاشتم کیسه تا چند تیکه شد بدم خیریه

سه تا لاک تقریبا خشک شده🌱

یه خط چشم و یه ریمل تموم شده🌱

دو تا برس ابرو که اضافه بود🌱

همه لوازم ارایشیم رو هم با پد الکی تمیز کردم 🌱

چن تا مداد ارایشی هم هست که زیاد استفاده نمیشه گذاشتم دم دست اگه تا اخر ماه استفاده نکنم بندازم دور🌱

در راستای مینیمال شدن سعی میکنم هر روز یه صفحه بنویسم، انگار ذهنم خالی میشه از هر چی فکره، دوست داشتین امتحان کنید، برای من که خیلی جواب داده🌱

امروز نوبت کشوی بابام بود که پاکسازی شد کلی کاغذ باطله و مدارک بیهوده و....  رفت خروجی😁 ه ...

افرین به گل دختر منظم منم از الان دارم رو مینیمال بودن دخترم کار میکنم البت فعلا کوچیکه 

افرین به گل دختر منظم منم از الان دارم رو مینیمال بودن دخترم کار میکنم البت فعلا کوچیکه 

ان شاءالله موفق باشید 😍

من پدر و مادرم به شدت ماکسیمال هستن  

پاکسازی هام مخفی و زورکیه😅😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز همسرم داوطلبانه دوتا از پیراهن هاشو داد که بذارم خروجی

تعجب کردم اصلا 🤔🤔🤔🤔 گذاشته بودم اتو کنم گفت این دوتا رواتو نزن نمیخامشون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
امروز همسرم داوطلبانه دوتا از پیراهن هاشو داد که بذارم خروجی تعجب کردم اصلا 🤔🤔🤔🤔 گذاشته بودم ات ...

کم کم عادت میکنی

وقتی توی حیطه مینیمالیست هستی بدون اینکه بخوای از لایف استایل خودت  برای کسی بگی روی اطرافیان تاثیر میذاری

نه فقط همسر که بچه ها هم مثل شما میشن 

ققنوس

❌خروجی یه کفش کوچیک دخترم و کفش کهنه خودم

❌شلوار بچگونه که هر کار کردم لکه اش پاک نشد

❌چندتا عروسک که دخترم ازشون میترسید گذاشتم بدم به کسی

❌دوتا قیف داشتم یکیشون دادم به مامانم

✅ورودی دوتا کفش جایگزین

✅یه دست لباس عید دخترم

با اینکه کل خونه تمیزه ولی حال و هوای تمیزکاری قبل عید رو خیلی دوست دارم و همچنان طبق برنامه هر روز یک قسمت رو پاکسازی و نظافت میکنم✨💛

کم کم عادت میکنی وقتی توی حیطه مینیمالیست هستی بدون اینکه بخوای از لایف استایل خودت  برای کسی ...

اره دقیقا

دخترم هر وقت نوبت تمیز کاری اتاقش میرسه با اینکه چهار سالشه ولی هر چیزی که ازش بترسه یا دوسش نداشته یا خراب باشه سریع میگه مامان اینکه به درد نمیخوره🤣بفروشیمش😳

میگم مامان همه چیزو که نمی‌توانیم بفروشیم

میگه پس بدیم به فلانی(بچه های که از خودش کوچیک تر هستن)

وقتی هم می‌خوام براش هدیه ای چیزی بخرم از خودش میپرسم چی دوست داری میگه اسباب بازی که زیاد دارم،لباسم دارم،یه جوراب صورتی بخر

یا یه گیره مو

یا خوراکی و شهربازی پیشنهاد میده

معمولا چیزهایی که پیشنهاد میده وسایل پر مصرف و پرکاربرد یا خوراکی هستن

یا یه مکان خاص مثل شهربازی و استخر

بچم از الان اینجوریه بزرگ بشه از خودم مینیمال تره🤦🏻‍♀️😂

اره دقیقا دخترم هر وقت نوبت تمیز کاری اتاقش میرسه با اینکه چهار سالشه ولی هر چیزی که ازش بترسه یا د ...

منم الان پسرام از خودم مینیمال تر هستن

به من معترض هستن که لوازم زیاد دارم😅 و دو تا از هرچیزی کافی هست 

دیگه آخرش پدرشون ختم جلسه رو اعلام کرد با این جمله که شما پسر هستید مامانتون دختر و به کار دخترا فضولی نکنید🥴

ققنوس