سلام بعد از چند روز من گزارش کارهامو بدم😁
خب از خونه تکونی اتاق گفتم فقط کمد دیواری بزرگه مونده بود که غول مرحله آخر بود و چند شب پیش بدون هیچ برنامه قبلی کلشو ریختم بیرون و جارو و گردگیری کردم و دوباره چیدم خروجی خاصی هم نداشت فقط مرتب تر چیدمشون و کلییی جا اضافه اومد چون قبلا همینجوری همرو ریخته بودم رو هم الان تو کمد فقط یه مبل و میز عسلی بزرگمونه که تو هال جا نیست براشون متاسفانه(بازم از خریدای اشتباه جهیزیه) چند تا تیکه از سیسمونی دخترم که احتمالا دوباره لازمم میشن و دوتا چمدون یه بند رخت و میز اتو هم هست که کاربردی برام ندارن و تا عید میذارم خروجی
از آشپزخونه هم فقط کمد گاز مونده بود که دیروز تمیز و پاکسازی شد دوتا قابلمه رویی و سه تا آبکش رو گذاشتم کنار بعدا بیارم استفاده کنم چون فعلا دارم چند تا دیگه یه عالمه قاشق چنگال لنگ به لنگ هم گذاشتم خروجی و کمد کلی سبک شد
بالای کابینتارو هم همون دیشب تمیز کردم که خروجی نداشت
الان دیگه فقط دوتا ویترین تو هال مونده که تمیز کنم (خونه ما یه ویترین خودش داره و من موقع خرید جهیزیه چون هنوز خونمون مشخص نبود یه بوفه خودم خریده بودم)
یه تصمیمی هم که گرفتم اینه که بالای اون بوفه ای که مال خونمونه یه طبقه هست که جداشت و در نداره می خوام اون طبقه رو خالی کنم و توش کتابامو بچینم چون کتابام جا ندارن و بلاتکلیفن
یه تصمیم دیگه که گرفتم هم اینه که می خوام چند تا ظرف حبوبات بگیرم برای سبزی خشک ها و... که فعلا توی پلاستیکن