2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741807 بازدید | 44750 پست
خواهر من یه ظرف خیلی زیبا داشت که اگر بگم عاشقش بود باز هم حق مطلب ادا نشده  ترک خورد و با همو ...

دقیقا الان از دیروز فکرم پیش ظرفمه،درحالی که جلوی چشم هم نیست ،،،امروز خالیش میکنم میزارم خروجی،چون اگه خودش بشکنه دردسر میشه ممکنه ب دست و پامون بخوره و زخم بشه

من از بچگی تا به حالا سعی کردم تعداد همه چیز روی عدد سه باشه  سه دست لباس بیرونی  سه دست ...

حق با شماست دو عدد از هر چیزی کمه بسته به موقعیت شاید کثیف باشه یا در دسترس نباشه یا جایی جا بذاریم.

منم الان سه دست لباس خونگی دارم  ترجیح ام همون سه یا اگه زیاد بشه ۴ تاست.

مثلا الان شال مهمونی وبیرونم سه دست.

مجلسی ام سه تاست.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با شماست دو عدد از هر چیزی کمه بسته به موقعیت شاید کثیف باشه یا در دسترس نباشه یا جایی جا بذاریم. ...

منم همه چیزم سه تا هست البته جز مجلسی ها

در حال حاضر هیچ لباس و کیف و کفش مجلسی ندارم

البته ما مدتهاست جشنی نداریم آخرین جشن قبل کرونا بوده

در ایام کرونا و بعد از اون هم عروس و داماد ها بدون عروسی رفتن سر خونه زندگی هاشون که یا هدیه رو کارت به کارت کردیم یا رفتیم منزل پدراشون تقدیم کردیم

ققنوس

سلام دوستای مینیمال گل گلاب 

امروز بعد مدت ها بالاخره یه تاپیک مفید تو پر بازدید دیدم که ایده های جالبی  گفته بودن . مخصوصا استفاده بهینه از وسایل 

گفتم بد نیست اینجا هم بگم بخونید چون میدونم خیلیا لیست پربازدید رو نگاه نمیکنن 

ایده جالب که تو خونه دیگران دیدین همچین عنوانی داشت 

خودمم کامل نخوندم

سلام دوستای مینیمال گل گلاب  امروز بعد مدت ها بالاخره یه تاپیک مفید تو پر بازدید دیدم که ایده ...

من کامل خوندم بیشترشون جالب نبود مثلا از قوطی جا مدادی و... درست کرده بودن این چیزا اولش خوبه بعدش دل ادم و میزنه و فقط جا میگیره 😅

وای یدونه کاربر یه کنده درخت و تزئین کرده بودن گذاشته بودن گوشه خونه و میگفت هر کی میاد خونمون از این ایده خوشش میاد بعد یکی دیگه اومد گفت والا هیچ قشنگی نداره😅😅😂😂خیلی باحال بود😅 از نظر منم فقط چند روز اول قشنگه بعدش فقط فضا رو اشغال میکنه🫤🤕

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

برام سواله اینکه یه عده هی میگن (دلمه هام خوشمزه اس هر کی میاد خونم میگه دلمه بذار، فلان غذام تو فامیل تکه و همه ازش تعریف میکنن، یا مثلا همین وسایل بازیافتی هر کی میاد خونمون جذبش میشه (در صورتی که قشنگ نیست)  ) چرا برای ماها ازاین چیزا پیش نمیاد انصافا؟ نه کسی از غذامون تعریف میکنه نه از وسایلامون😂😂😅

راستی برای هفت سین یه ایده به ذهنم رسید 

این ظرف های ژله که یکبار مصرفه و تو مغازه های تم تولد میفروشن اونا به نظرم قشنگ میشه برای هفت سین 

برام سواله اینکه یه عده هی میگن (دلمه هام خوشمزه اس هر کی میاد خونم میگه دلمه بذار، فلان غذام تو فام ...

باید عروس استان دیگه ای شده باشی😅

من عروس کرمانشاه شدم 

یسری غذاهاشون رو چون هیچ جا نخوردم وقتی تست میکنم میبینم غذای یکیشون از بقیه بهتره

مثلا زنعموی همسرم خورشت خلال میپزه هیچکس مثل اون نمیتونه بپزه

اونا هم آبگوشت منو دوست دارن

ققنوس
من کامل خوندم بیشترشون جالب نبود مثلا از قوطی جا مدادی و... درست کرده بودن این چیزا اولش خوبه بعدش د ...

منم با شما موافقم. اکثر اون وسایل رو من دور میریزم و واقعا با ذهن مینیمال همخوانی نداره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
باید عروس استان دیگه ای شده باشی😅 من عروس کرمانشاه شدم  یسری غذاهاشون رو چون هیچ جا نخوردم و ...

مجردم و تهران زندگی میکنم شاید اینجا براشون مهم نیست🤕😂

منم با شما موافقم. اکثر اون وسایل رو من دور میریزم و واقعا با ذهن مینیمال همخوانی نداره.

دقیقا مثلا قوطی ها تو ذهن مینیمال ها زباله محسوب میشه اصلا بازگشت به چرخه استفاده نداره 

مجردم و تهران زندگی میکنم شاید اینجا براشون مهم نیست🤕😂

خوب این صحبت ها یا برای متاهل ها صدق می‌کنه

یا افراد جدیدی وارد حیطه سفره تون بشن

چون واقعا دستپخت آدم ها متفاوت هست 

ما سه خواهر هستیم یکی از ما قیمه رو از همه بهتر میپزه اون یکی مرغ و اون یکی چلوگوشت

ولی تا وقتی خونه ی پدری بودیم متوجه نمی‌شدیم چون طعم غذا برامون عادی شده بود 

سالها گذشت طمع های جدید باعث شد بهترین رو پیدا کنیم

ققنوس

منم نپسندیدم 

اگر به بهترین شکل هم بازآفرینی بشه 

تو ذهن من ضایعات هست و باعث آزار 

ققنوس
خوب این صحبت ها یا برای متاهل ها صدق می‌کنه یا افراد جدیدی وارد حیطه سفره تون بشن چون واقعا دستپخت ...

نه کلی میگم حتی تو فامیل هم اینطور نیست 

نهایت تو حرفا بگن که قورمه یا قیمه خاله خوبه ولی دیکه هر بار نمیگن یا پشت سر نمیگن 

اینکه بگن خاله تو فامیل به قیمه معروفه اینجوری نیست

امیدوارم منظورم و متوجه شده باشید، حس میکنم بعضی ها کلا اغراق میکنن