2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742020 بازدید | 44756 پست
یعنی بندازم بیرون 

عزیزم اگر بیرون انداختن حس بدی بهت میده، بده به نیازمند. مثلا من خودم دوست ندارم بذارم بیرون. چون یه بار گذاشتم دیدم یه معتاد اونارو بهم ریخت و نصفشونو پخش کرد کنار سبد آشغالی و کثیف شدن. از اون به بعد قشنگ بسته بندی میکنم میدم به رفتگر محل. اینجوری خیالم راحتتره. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
پام رفت رو آیینه ام شکست اعصابم خرد شد چون دوستش داشتم ولی خوب خیلی هم کاربردی نبود چون همه جا دسترس ...

من از آینه کوچیک فقط وقتی میریم پیکنیک برای ضدآفتاب زدن استفاده میکنم. یکی از دوستان گفتن دوربین گوشی. اینبار استفاده میکنم اگه مشکلی نبود منم آینه رو رد میکنم

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جمعه بود و کل خونه تمیز و پاک شد💫 راه پله و بالکن شسته و پاک شدن💫 گل پتوسمو از خاک دراودم ...

برای باطری یه لایه فویل بذار تهش ببین کار میکنه یا نه

تو یه تاپیکی یه خانوم گفت که فویل و گذاشته پشت باتری نیم قلم استفاده کرده من هم گذاشتم انقدر قوی شده🙊ولی برای باطری قلمی امتحان نکردم 

اینجوری دیگه لازم نیست هزینه اضافه کنیم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خداروشکر من همچنان نه ورودی دارم نه خروجی. دوست دارم برای خرید عید جایی نریم تا یه موقع وسوسه نش ...

دقیقا دوست منم خرید عید داره گفت یه روز بیا بریم بازار خرید..... من فقط تو ذهنم این بود منکه ورودی ندارم برم اونجا فقط باید نگاه کنم و شاید هم وسوسه بشم😂

سلا خانومای عزیز.یه سوال دارم کاشیهای دستشویی که رد شلنگ روش افتاده و لک افتاده رو چطور پاک  کن ...

سرکه و جوش شیرین و ترکیب کن بزن روش بعد ده دقیقه سیم بکش 

اسپری سیف مخصوص سطوح هم خوبه فکر کنم

عزیزم من سالی دو بار خونه تکونی اساسی میکنم. فرشارو جمع میکنم. ترمز فرشای قدیمی رو میکنم (چون بیشتر ...

خونم سرامیک هست ولی از ترمز فرش استفاده‌ نمی کنم بیشتر از فرش مبل های خونه ما سر میخوره رو سرامیک و جابجا میشه

جمعه بود و کل خونه تمیز و پاک شد💫 راه پله و بالکن شسته و پاک شدن💫 گل پتوسمو از خاک دراودم ...

خواهر من یه ظرف خیلی زیبا داشت که اگر بگم عاشقش بود باز هم حق مطلب ادا نشده 

ترک خورد و با همون ترک نگهش داشت ( مینیمالیست هست و این کار عجیبه برای ما)

یکسال بعد تازه دیدم گذاشته خروجی

گفتم چیشد دل کندی ؟

گفت بودنش آزار دهنده بود . توی روز بارها چشمم بهش میخورد و از اینکه دوستش دارم و ترک خورده ناراحت میشدم 

یکسال حداقل روزی یکبار باعث آزار بود

و گذاشتم خروجی چون درسته دوستش داشتم ولی اذیت میشدم باهاش و حالا جز یکی دوبار یادش نیفتادم

ققنوس

فعلا ورودی و خروجی کنترل شده دارم 

من هرساله برای همسر و پسربزرگم( هم سایز هستند) جوراب جینی تهیه میکنم 

ورودی دیروز یک جین جوراب مردانه بود که خودشون از نظر رنگ بین خودشون تقسیم کردن تا اشتباه نکنن

از کشو هرکدوم هم یک جفت جوراب سوراخ شده رفت بیرون 

فعلا جوراب دارن و جوراب هایی که تازه خریداری شدن میذارم داخل کمد دیواری و هر وقت جوراب های دم دستشون سوراخ بشه جایگزین میکنم

برای پسر کوچیکتر هم سه جفت جوراب جدید گرفتیم 

سه جفت دم دست داشت یکیش سوراخ شد رفت خروجی ولی گفت فعلا با دوتا کارش راه میوفته 

پس سه جفت اونم رفت توی کمد

ققنوس

من از بچگی تا به حالا سعی کردم تعداد همه چیز روی عدد سه باشه 

سه دست لباس بیرونی 

سه دست منزل 

سه عدد لباس زیر و.....

ولی پسرا که بزرگتر شدن دارن تلاش میکنن همه چیز دوتا باشه و استدلال هاشون برای من خیلی جذابه

مانعشون نمیشم چون شاید مینیمالیست اونا دوتایی باشه ولی یکم برای خودم مقاومت میکنم😵‍💫

حس میکنم دو عدد از هرچیزی خیلی کمه و سه عدد کافیه

ققنوس