2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742014 بازدید | 44756 پست
دوستان به نظرتون میز تی وی قابل حذفه؟ خب چه عیب داره تی وی رو بزنیم به دیوار؟   تو فکرم تو سا ...

من خیلی وقته زدم به دیوار چون پسر بزرگم که کوچولو بود و دو سالش بود تلویزیون جهازم رو خراب کرد و مجبور شدیم تلویزیون جدید بخریم و از اون موقع چه زمانی که مستاجر بودیم و چه الان که خودمون خونه خریدیم روی دیوار نصبش کردیم اینجوری بهتره. میز تی وی هم دارم اما کهنه شده و احتمالش هست تا قبل از عید بذارمش خروجی و میز جدید هم نمیخرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگزما 😔

موقع شستشو حتما دستکش دستت کن برای زخماتم روغن کرچک بزن ببین چطور میشه 

کرم اوره ثمین هم شنیدم خیلی عالیه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مهمون مبخاست تو خونه سیگار بکشه ،راهنماییش کردم به تراس، بعد رفتنشون دیدم پرده تراس چند جاش با آتیش ...

🫤🫤🫤چقدر ادم عوضی بوده ببخشیدا مشخصه لج کرده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی های امروزم همه مانتوهایی که قبلا استفاده میکردم رو دادم مامانم بده به نیازمند 

یسری بلوز نو داشتم که سایزم نمیشه دادم بده به کسی که نیاز داره

دوتا گلدون گل داشتم که متاسفانه داخل خونع که بود پژمرده شده بود دادم مادرم ببره پیش گلاش بهش برسه

یسری بطری و دستمال خراب داشتم ریختم رف

رها ز هرچه هست و نیست🤍🍂
مهمون مبخاست تو خونه سیگار بکشه ،راهنماییش کردم به تراس، بعد رفتنشون دیدم پرده تراس چند جاش با آتیش ...

چه بیشعور بوده نمیدونم تو هم عین منی یا نه ...من یه چیزی خراب شه یجوری میشم 

جمعه بود و کل خونه تمیز و پاک شد💫

راه پله و بالکن شسته و پاک شدن💫

گل پتوسمو از خاک دراودم گزاشتم تو گلدون تو اب،گلدونش رفت خروجی💫

چرخ خیاطی هم پاک شد💫(چندبار استفاده کرده بودم پاک نکرده بودم)

سه تا باطری،و جای قرانم میزارم خروجی💫(جای قران بزرگه و سخت میشه از کشو برداشت)

امروز دیدم یکی از شیشه های حبوباتم ترک برداشته،بزارمش خروجی؟یا منتظر بمونم خودش بشکنه(ب نظر خودم باید بزارم خروجی چون خطرناکه خودش بشکنه خورده شیشه بریزه رو زمین و ..ولی چون دوسشون دارم دلم نمیاد بزارم خروجی😬😂

سلام به دوستای مینی مالیست

چقد تاپیک جلو رفته.

شادی جان به نظر من پارچه هارو هیچکدومشو نگه ندار.

۲۰ سال دیگه انقدر جنسای بهتر میاد انقدر مد تغییر میکنه دیگه اون زمان کسی به پارچه های حالا علاقه ای نداره.

مادربزرگم ی پارچه از کربلا اورده بود خییییییلی سال پیش

مامانم ن دوختش نه ب کسی داد.الان پارچه به هیچ دردی نمیخوره.

سبک پارچه جنسش، طرحش به اون زمان میخورده ن به حالا

الان مونده رو دست مامانم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خداروشکر من همچنان نه ورودی دارم نه خروجی.

دوست دارم برای خرید عید جایی نریم تا یه موقع وسوسه نشیم. هزینه ای که هر سال بابت لباس و این چیزا میدیم دوست دارم خرج پوست و سلامتیم بکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام ....

خداروشکر من این چند روز فقط خروجی داشتم 

دوتا چمدون بزرگ داشتم لباس های نو و تقریبا نو مال زمان لاغری ۵۳کیلو تا ۶۰ کیلو ......

وزن الانم ۸۷به امید لاغری نگه داشته بودم و از دل نمیومدم رد کنم  

خلاصه ناامید شدم از لاغر شدن  و پیرو تاپیک بین دختر خشکلا تخس کردم

❤️
خانما ترمز فرش دارم چکارشون کنم حدود یه سالی میشه تو کشو بوده بندازم بره به نظرتون 

عزیزم من سالی دو بار خونه تکونی اساسی میکنم. فرشارو جمع میکنم. ترمز فرشای قدیمی رو میکنم (چون بیشتر از ۶ ماه دیگه استحکام قبل رو ندارن). جارو و طی میکشم بعد ترمز جدید میچسبونم و فرشارو پهن میکنم. حالا اگه شما کلا کف خونت جوری هست که فرش لیز نمیخوره و دیگه احتیاجی نداری میتونی بدی به کسی که خونش سرامیک هست.

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.