2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743272 بازدید | 44777 پست
سلام ب مینیمالیستاس عزیز ..کیف میکنم میخونم پیاماتونو...خانوما من الان ده ساله بخارشور دارم ولی استف ...

من دارم 

۶ماهی یه بار استفاده میکنم 

راستش خرید هیجانی همسرجان بود دیگه نتونستم رد کنم 

اگه به خودم بود اصلا نمیخریدم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز تخت و جابجا کردم زیرش و تمیزش کردم و دکور و عوض کردم 

زیاد خرت و پرت زیر تخت نبود فقط اینه شمعدون عروسیم و چمدان قاشق و گذاشتم. بازم یه کیس کامپیوتر دیگه زیر تخت یافت شد و یه کیبورد😐 دو تا کیس هم که تو اتاق داریم یه کشو بزرگ پر از سیم و قطعات کامپیوتر اینم از دردسرهای مهندس کامپیوتر بودن همسر. هرچی هم میگم اینا رو رد کن گوش نمیده. هیچ وقتم ندیدم استفاده کنه فقط عشقش اینه بخره😐

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خروجی شد حجم بسیار زیادی پلاستیک خوشگل جینگول

چندتا کاور پتو که اکثرش پاره بود یا زیپش خراب بود

یه ریسه گل مصنوعی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بسلامتی😀 من صندلی های میز ناخارخوریم یکم کهنه شده بود،دیدم اگ ۴تا صندلی بخرم کم کم باید یه۷تومنی ه ...

چقدرم  خوب کاری کردی مگه حتماباید خریده بشه اینکارشماعالی بوده سلیقه داشتی مبارک 

بسلامتی😀 من صندلی های میز ناخارخوریم یکم کهنه شده بود،دیدم اگ ۴تا صندلی بخرم کم کم باید یه۷تومنی ه ...

چه خوووب خیلی خوبه ک خودتون تونستین تغییر ایجاد کنین و از هزینه اضافی هم جلوگیری کردین

چقدرم  خوب کاری کردی مگه حتماباید خریده بشه اینکارشماعالی بوده سلیقه داشتی مبارک

قربونت ممنونم😍🥹

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چه خوووب خیلی خوبه ک خودتون تونستین تغییر ایجاد کنین و از هزینه اضافی هم جلوگیری کردین

😍😅مرسی گلم درکل همه ی کارامو خودم میکنم از دوختن دستگیره دمکنی و 😀خیلیم از این کارا خوشم میاد و حس خوب میگیرم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠