2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745379 بازدید | 44822 پست
ی عالمهههههه شارژرو‌سیم‌اینا واس کامپیوتر و لبتاب اینا واقعا نمیدونم چکنم....تو این ده سال ک نیاز نش ...

خب یکی یکی بررسی کن. مثلا تک تک شارژرا رو امتحان کن ببین سالمه یا نه. اگه قابل استفاده هست سیمشو بپیچ دورش که مرتب بشه. من خودم از اون سیمی که داخل ماسک هست استفاده میکنم. تو دوران کرونا همیشه سیم ماسک ها رو درمیاوردم واسه بستن شارژر یا سیم لوازم برقی. بعد اون سیمای بی مصرف رو رد کن بره. مثلا شارژری که گوشیش دیگه وجود نداره و به بقیه گوشی ها نمیخوره. بعد چنتا رو بذار دم دست بقیه رو داخل یه کارتن کوچولو نگه دار که هر موقع اونا خراب شدن دوباره بیاری دم دست.

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
وایی از خودم بدم اومده کاش چند سال قبل با این تایپک آشنا شده بودم چون پولامو صرف چیزای بیخودی خرج کر ...

اولش همه همین احساسو داریم. منم از اینکه میتونستم کلی پس انداز کنم ولی فقط ولخرجی کردم خیلی ناراحت میشم ولی الانم اصلا دیر نیست ناامید نباش 🥰

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان وقتتون بخیر امروز کمد دیواری که لباس های خودم و همسرم توش هست رو مرتب کردیم.  از ...

عزیزم کتاب کنکور ده سال پیش دیگه قطعا استفاده نمیشه. اگرم کسی بخاد تازه کنکور بده اونا به کارش نمیاد و باید جدید بخره. من خودم تمااام جزوه و کتابام رو جمع کردم و فروختم. یه جاهایی هست که کاغذ باطله رو کیلویی میخرن. من به یه کتابفروشی کیلویی فروختم.

سلام عزیزم ملافه و رو بالشتی گذاشتین خروجی یعتی چکارشون میکنید  کتاب ها رو چکار کنیم و خیلی چی ...

سلام عزیزم بزار من جوابتو نو بدم،چیزایی مثل کتاب رو یا اهدا میکنن به کسی یا میدن کتاب خونه یا اینکه به بازیافتی ها یا جاهایی که کتاب های قدیمی می‌خرن میفروشن،ملافه یا روبالشی خوب اگر قابل استفاده باشه ولی شما لازم ندارینشون مثلا میدونید کسی از اطرافیان لازمش میشه میدید به اون،یا اینکه من دیدم همینجا دوستان لباس یا ملافه هایی که کهنه هستن و قابلیت استفاده ندارن برش میزنن موقع تمیز کاری خونه یا راه پله استفاده میکنن و بعد میندازن سطل زباله

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوست گلم خانم ها جوابت خیلی عالی دادن.

من یه سری کتابها دادم به این وانتی ها که میان راستش پولشم نگرفتم چون مبلغی نمی شد.مجله های دوره دبیرستانم همون سال اول تو جریان اسباب کشی استفاده کردم.

روبالشی ها که دیروز گذاشتم کنار نو بود خوب می ذارم کنار سطل اون بنده خدایی که برداره حتما بالشتی داره که این بکشه روش ملحفه ها هم همین جور یه جای خونشون حالا هر خونه ای که دارن هستند استفاده می کنند.

یا میدم به اقوام اگه بدونم نیاز دارن نه اینکه اونجا هم انباشتگی ایجاد کنم.مثلا سه تا شال وروسری دیروز اگه بدم به مامانم اکنجا انباشتگی ایجاد میشه چون مورد استفاده مامان وابجیام نیست ولی اگه بذارم کنار سطل کسی بر می داره حالا یا می فروشه یا استفاده می کنه

شادی صدام کنید

یه دوستی اینجا هستند جمعه ها خونه تمیز می کنند با همسرشون منم قبلا این روش داشتم خوب بود مخصوصا چهارشنبه ها انجام می دادم که پنج شنبه جمعه با احتماد اومدن مهمون خیالم از جهت خونه راحت باشه.

ولی الان با دخترم امکان پذیر نیست.با اینحال امروز که خوش اخلاق بود کل خونه گردگیری،جارو زدم کانترهای آشپزخونه وقفسه های یخچال دستمال کشیدم.کموها وکشوها مرتبه.

اون روتین پاکسازی هفتگی ام دارم.لباس ها هم شسته وپهن شد فقط نذاشت حمام ودستشویی بشورم.

پ.ن من صبح خیلیی زود بیدار میشم.

شادی صدام کنید

یه سس شکلات که تاریخ اش گذشت وچندبار بیشتر استفاده نشد ویک دبه ترشی که خراب شده خروجی تا اینجای روز

دیروز آب پرتقال گرفتم وشب لبو پختم هر دو از کپک زدگی نجات دادم.

فریزرم در خلوت ترین حالت ممکنه.

در حال حاضر

مقداری گوشت قرمز ومرغ

سیر،کدو حلوایی،سبزی قرمه،پیاز داغ،آب قلم،شکر قهوه ای،خامه قنادی،هویج وقارچ 

از همشون کم ها زیاد نیستن

شادی صدام کنید
سلام عزیزم بزار من جوابتو نو بدم،چیزایی مثل کتاب رو یا اهدا میکنن به کسی یا میدن کتاب خونه یا اینکه ...

ممنون خوب اگه قابل استفاده باشه ولی اطرافیان کسی نباشه که لازم داشته باشه چکار کنیم

دوست گلم خانم ها جوابت خیلی عالی دادن. من یه سری کتابها دادم به این وانتی ها که میان راستش پولشم نگ ...

من تا حالا پارچه و لباس و... اینا کنار سطل زباله نذاشتم انگار یه جوری اسراف میدونستم ولی لازم هم نداشتم 

الان یه پتو یک نفره از زمان جهازم ملافه کشیده بودن دیدم ملافه ش پرز شده و مو جذب میکنه گفتم این رو با ز کنم ملافه نو بکشم ولی نمی دوستم این پارچه و ملافه های نو و یا استفاده شده رو چکار کنم 

دوست گلم خانم ها جوابت خیلی عالی دادن. من یه سری کتابها دادم به این وانتی ها که میان راستش پولشم نگ ...

در مورد شال و روسری هم همینطور پس بذارم همه رو کنار زباله ها 

یه عالمه روسری در حد نو هست که استفاده نمی کنم 

ولی دیروز بود رفتم داخل روسری فروشی چقدددددرم گرون بودن شال و روسری های معمولی 

ی عالمهههههه شارژرو‌سیم‌اینا واس کامپیوتر و لبتاب اینا واقعا نمیدونم چکنم....تو این ده سال ک نیاز نش ...

آره از اینا هم دارم که نمی دونم باید چکار کنم 

کلا وسیله ها رو نمی دونم چکار کنم 😄

وایی از خودم بدم اومده کاش چند سال قبل با این تایپک آشنا شده بودم چون پولامو صرف چیزای بیخودی خرج کر ...

توی چهل سالگی دیر شده؟

عزیزم تازه شروعش هست از این به بعد مهم تره 

توی این سن متوجه شدی پس انداز نیازه خیلی خوبه تا توی شصت سالگی متوجه بشی 

باز شصت سالگی هم بهتر از هشتاد سالگی هست 

هیچوقت دیر نیست

بعد هم چرا از خودت بدت بیاد هرچه کردی تمام شده رفته مهم اینه دیگه تکرار نشه

ققنوس