2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745445 بازدید | 44824 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی از خودم بدم اومده کاش چند سال قبل با این تایپک آشنا شده بودم چون پولامو صرف چیزای بیخودی خرج کردم اصلا پس انداز نکردم همش چیزای بیخودی خریدم که فقط خونمو شلوغ کردن الانم چهل سالمه دیگه دیر شده 

سلام دوستان وقتتون بخیر

امروز کمد دیواری که لباس های خودم و همسرم توش هست رو مرتب کردیم. 

از لباس های خودم یه تیشرت که هدیه بود و چند باری پوشیدم ولی رنگ و طرحش رو دوست نداشتم گذاشتم خروجی که شب برای مادرم بردم و خوشش اومد و گفت برای ورزش میپوشه.

همسرم ولی حدود پنج شش تا پیرهن خروجی داشت که حدودا ده سال پیش گرفته بود و خیلی پوشیده بود ولی چون همچنان قابل استفاده بودند بردم که مادرم به دست نیازمند که میشناسن برسونن. یه شلوار خونگی همسر هم رفت خروجی چون قابل استفاده نبود.

دو تا تاپ سفید و مشکی که خواهرم برای لباسی بهم داده بود رو شستم و پس دادم. خیلی وقت بود مونده بود و فراموش کرده بودم.

فردا میرم سراغ جاکفشی. چند جفت کفش قدیمی دارم که هنوز خوب و قابل استفاده هستن ولی چون دیگه از چشمم افتادن می‌خوام ببخشمشون چون چند سالی هست که استفاده نکردم.

خونه مادرم کتاب و جزوه های دانشگاهی زیاد دارم که قرار شد بزودی برم و خروجی ها رو مشخص کنم.

کتاب تست کنکور ارشد زیاد دارم که برای ده سال پیش هست نمی‌دونم چیکارشون کنم. اگه پیشنهادی دارید بفرمایید.

سلام به همگی 

من 6تا کارتن پر از  وسایلی که فعلا استفاده نمیکردم گذاشته بودم انباری

امروز درشون آوردم با آن هدف که در نهایت تعداد کارتن ها رو به دوتا برسونم😅

فعلا امروز تونستم وسایل و لباسای داخل کارتن ها رو یکم خلوت تر کنم و کلی لباس و کفش گذاشتم برا خروجی

فعلا کارتن ها رو گذاشتم گوشه اتاق که تا آخر هفته بعد دونه دونه تفکیک کنم و لباسا رو بذارم خروجی😇

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

بچه ها سلام 

من مدتيه درگير چيزهاى مختلفم كه زياد خوب نيستن

اينه كه كلا فعاليتم كم و انباشتگيم زياد شده 

خيلى به دعاى خيرتون احتياج دارم، لطفا اگر يادتون موند منو از دعاتون بهره مند كنيد💛 

ان شاءالله همه تون سلامت و شاد و با عزت باشيد🪴

اینطوری خیلی خوبه.  اما الان من یه احساسی پیدا کردم. کلا دوست ندارم وسیله ام زیاد باشه. نه دم ...

دوست گلم منم خیلی چیزی ندارم مثلا فکر کنی کلی لباس و کفش و شال دارم نه اصلا این طور نیست🤔

ولی همون تعداد کم رو متنوع استفاده میکنم که دلمو نزنه 

باور کن لباس دارم مال اول عروسیم کفش دارم بوت دارم مال ۲۰ ساله ببینی فکر میکنی تازه خریدم هر سال استفاده میکنم باز تمیزش میکنم میزارم کنار جتی مدلش هم قدیمی نشده چون ساده است😇

شما هم قدم اول زیاد نخر خریدی بهترین جنس و مارک رو بخر که زود از سکه نیفته  بعد همونا رو دوره ای استفاده کن 

لباسهای ساده و رنگهای کرم و طوسی و مشکی و سفید بخر کفش و کیف هم همینطور که با همه چی ست بشه👌

من برای بچه ها و همسرمم همین روش رو دارم همسرم خیلی چیز نگه داره هنوز کیف پول چرم نامزدیمون رو داره تازگی داد به پسرم باورت نمیشه آخ نگفته چون همون موقع که کیف پولا بود  هزار تومن ما اینو با یه کمربند خریدیم صد هزار تومن 

کلا کم بخر به جا و خوب بخر 😎

ظرف هم همینطور خیلی کم دارم ولی با همونا تنوع میدم مثلا یه کفگیر برنجی قدیمی دارم مال مادر بزرگ همسرم بوده میارم استفاده میکنم یه مدت جمعش میکنم بعد دوباره که میارم بچه ها و همسرم کلی ذوق میکنن انگار الان خریدم

دوستانی که کوچولو دارید برای اسباب بازی همین کار رو بکنید خیلی خوبه روحیه بچه ها عوض میشه 😊

موفق باشی گلم😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دوست گلم منم خیلی چیزی ندارم مثلا فکر کنی کلی لباس و کفش و شال دارم نه اصلا این طور نیست🤔 ولی همون ...

در تکنیل پست  قبلیم بگم وسایل خونه هم همینطور چند مدل خورد کن و آسیاب و فلان و بهمان اصلا فایده نداره

یه دستگاه جنس خوب و همه کاره بگیرید و دور و برتون شلوغ نکنید 🫤

یه فامیل نزدیک داریم هر چی تو خونه دیگران و تو بازار ببینه باید بخره بعد هم همرو کاور میکشه و میزاره تو کمد حیفش میاد استفاده کنه ظرف گرون خیلی گرون میخره بعد نمیاره استفاده کنه میگه ناقص میشه🙄

منم یه بار لجم گرفت بهش گفتم اگه قراره بخری نگاش کنی پس برو تو مغازه نگاش کن چرا پول بی زبونو میریزی دور😵‍💫

از خود ادم کسی مهمتر نیست که لایق استفاده از وسایل نو و خوب باشه بهش گفتم ببینم خودتم میتونی همون جور سالم و جوون نگه داری اگه این کار رو کردی میفهمم عاقلی

خلاصه عزیزان قدر عمر و سلامتیتون رو بدونید و از همون وسایل کم لذت ببرید خودتون رو درگیر چشم و هم چشمی و انباشتگی نکنید 👌😘

درود و مهر به همگی دوستانم که ازشون کلی چیز یاد گرفتم و میگیرم🙏🙏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
امروز پنج شنبه است نوبت کمد دیواری ها تا اینجا سه تا روبالشتی  و مقداری ملحفه گذاشتم خروجی

سلام عزیزم ملافه و رو بالشتی گذاشتین خروجی یعتی چکارشون میکنید 

کتاب ها رو چکار کنیم و خیلی چیزا رو من نمی دونم باید چکار کنم چون ملافه رو نه میشه انداخت بیرون نه کسی می‌خره 

دوستان 

خونه ما یه واحد آپارتمان که صفر  بود پارسال تابستون اومدیم اینجا دیوارا هنوز گچه و امسال کثیف شده 

چون لوازم خونه هست سخته رنگ کردن به نظرتون کاغذ دیواری از مد افتاده؟. شما ایده ای ندارین که به روز و با دوام  باشه و سریع انجام بشه و....