2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745729 بازدید | 44830 پست
خیلی خوبه  نه دیگه من کاغذو میندازم توش فکر کن یکی هم برای اون اویزون کنم در کابینت 😄 اخه یک ...

منم برا نونا سطل گذاشتم😁 اما سطل  نون رو داخل کابینت میذارم

ایشالا خونه تکونی امسال یه قسمت خالی کنید سطل نون رو بزارید داخل

خودمم میخوام داخل کابینتا یه فضایی باز کنم،اون پلاستیک بازیافتی هارو بزارم داخل جلو چشم نباشه

آشپزخونه ام بزرگه ولی متاسفانه کابینتام کمه🤦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همه امور مرتبم .. حتی نحوه چینش پلی لیست موزیکام

که مثلاً اهنگ کوردی یه قسمت .. بین المللی .. پاپ

در این حد😂

بی نظمی تمرکزمو بهم میریزه .. به خاطر کنکورم فقط شاد دارم.. بنظرم برنامه های دیگه مثه اینستا .. تل .. اتلاف وقته

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

منم کماکان در حال تمیز کردن خونه هستم از لباس ها که گذشت و هر چی استفاده نمیکردم و دادم بره ولی لواز ...

من یه سری وسایل خونه رو دیوار فروختم. یه سری هم تو فامیل فروش رفت. هر چی واسه فروش هست بذار دم دست بعد بهشون اطلاع بده که اگه خاستن بیان ببینن. یه تعدادم فروش نرفت دادم به مامانم و خاهرام اونا استفاده میکنن. مطمئن باش هر چی تو این ۱۷ سال استفاده نشده از این به بعدم نمیشه. واسه اطمینان میتونی وسایل اضافه رو از کابینتا جمع کنی داخل کارتن بذار انباری بعد مثلا یه سال بهشون فرصت بده. اگه استفاده نشدن دیگه حتما ردشون کن

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
همسر من قبل ازدواج تنها زندگی میکرد خروجی های من تو دو ماهی که ازدواج کردم:  هر نوع وسیله اس ...

نمیدونم اون وسیله ها چیه،ولی تا وقتی کارت رو راه میندازه ازشون استفاده کن، زیاد سخت نگیر😉

دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

سلام عزیزم. کابینتهای من از همیناس. کابینتهای پایین کلا سفید اماکابینتهای بالا رو دورنگ زدیم. کابینتهای بالا دو تا ردیف داره ردیف پایینش قهوه ای طرح چوبیه ردیف بالا سفیده.دورنگ قشنگتره البته این چیزا سلیقه ای هستش. اینم بگم تمیز نگه داشتنش برای منی که بچه کوچیک دارم واقعا سخته

تو نت سرچ کن مدلای قشنگی داره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سه تا شلوارک وچند تا گپ نو و دو تا کاپشن تقریبا نو و چند تا کفش هم دادم به خواهرم. چن تا شال و روسری نو هم دادم به مامانم و زن داداشم.متاسفانه قبلا خیلی ولخرج بودم و انگار حتما باید خرید می کردم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
نمیدونم اون وسیله ها چیه،ولی تا وقتی کارت رو راه میندازه ازشون استفاده کن، زیاد سخت نگیر😉

ماکروفرش خیلی کهنه است. فعلا کارمو راه میندازه. متاسفانه وسایل کهنه خیلی اذیتم میکنه.

فرشاشم خیلی با کیفیت نیست و باید عوض بشه (البته سر فرصت).

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
عزیزم میشه بگی چند وقته کابینتهاتو داری؟میگن سفیدها بعد یه مدت زرد میشه درسته؟

از سال ۹۷ که این خونه رو گرفتیم دارم

نه زرد نشده. حتی کابینت بالای گازمم زرد نشده ماهی یه بار تمیز میکنم. کابینتهای من دستگیره نداره فشاریه واسه همون زودتر کثیف میشه. دستگیره حتما بذارین

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
از سال ۹۷ که این خونه رو گرفتیم دارم نه زرد نشده. حتی کابینت بالای گازمم زرد نشده ماهی یه بار تمیز ...

خیلی ممنونم که جواب دادی حالا که گفتی زرد نشده خیالمو راحت کردی لطف بزرگی کردی عزیزم ممنون

منم عاشق یکدست سفیدم ولی اطرافیانم میگن خونه بی روح میشه به نظرت فقط صفحه ها طوسی باشه خوب میشه یا ا ...

اگه منظورتون روی کابینت یا اوپنه خوب میشه ولی اینکه کلا دورنگ بزنین زیاد جالب نمیشه

نهال🌱