2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745770 بازدید | 44830 پست

الان یکم هوا سرده 

به محض گرم شدن هوا،یه مقدار موکت داریم که،باید همسرم برای جلو خروجی حیاط ببره،تا اونجا استفاده بشه (یه کناره عرض دومتر هم دارم که میندازم روش)

برای خوردن ناهار و شام و خوابیدن و نشستن دورهمی فضای خوبیه

❌لایک❌

سلام خانم های عزیز من خیلی وقته خواننده خاموش هستم واقعا از مطالب خوبتون کلی یاد گرفتم کاش خانم ها برنامه نظافت روزانه رو هم میگذاشتن تا ایده ای برای ما شاغلین باشه متشکرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم امروز یه بلوز دخترم که رنگ و روش رفته بود تبدیل شد به دستمال

ورودی یه پیراهن برای همسرم که نیاز داشت 

یه شلوار برای خودم که هدیه بود و مورد پسندمه

یه بلوز بافت همسرمم که کهنه شده رو گذاشتم کنار بشکافم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خیلی وقته ورودی نداشتم و نمیدونم بابت این موضوع خوشحال باشم یا ناراحت 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
چشم حتما😅 اینا 4 تا کشو دارن چیدنش راحته مثلا یکی مرغ و گوشت یه کشو سبزیجات و یکی حبوبات و یکی هم ...

عزیزم پس شاید من اشتباه متوجه شدم چون یخچال من کشو ندارد بالا فریزره، به سختی مرتب میشه

عزیزم پس شاید من اشتباه متوجه شدم چون یخچال من کشو ندارد بالا فریزره، به سختی مرتب میشه

عزیزم برای مرتب شدنش از سبدهای نظم دهنده استفاده کن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

من یه عادت دارم نمیدونم خوبه یانه ولی عادت کردم 

که همیشه یه پلاستیک دسته دار بزرگ به در کابینت اشپزخونه اویزونه و تمام مواد پلاستیکی کاغذی و قوطی رب و روغن وشامپو نوشابع .....هرچی قابل بازیافته میریزم توش حتی کاغذشکلات 

تو خیابونم باشم کاغذخوراکی میزارم توکیفم میارم خونه تو خیابون نمیندازم 

کسایی هم که میندازن توخیابون تعجب میکنم که چرا میندازن  روی زمین

خلاصه هر هفته یه نایلون بزرگ پر میشه چون بچه هام مدرسه این کاغذ دارن اوناهم میندازن توش

پر که شد میزارم توحیاط چند تا که شدن میبرم پای سطل زباله 

این دفعه چند وقت بود نداده بودم خیلی شد بالاخره دادم ببره دم سطل زباله بزاره تا زباله گردها بردارن وتو سطل نمیندازیم یا اونهایی که نون میخرن میدم همینجوری

به نظرم درست نیست تو زباله های خونه ریختنشون که کثیفم میشن

[QUOTE=326152663]من یه عادت دارم نمیدونم خوبه یانه ولی عادت کردم  که همیشه یه پلاستیک دسته دار بزرگ به در کابین ...[/QUOTEخیلیم عالی👌

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.