2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز من دو تا درب جانمونی که چند ساله اصلن یه بارم استفاده نکردم سبد و ابکش رو برای کارهای دیگه گذاشتم دم دست استفاده میکنم یه کم هم خنزر پنزر گذاشتم بازیافتی یه شمع شکسته و یه لباس زیر

خانمای مینی‌مالیست بنظرتون میز نهار خوری بخرم؟

یا اینکه ۳ تا صندلی برای پای اوپن بگیرم فقط 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
خانمای مینی‌مالیست بنظرتون میز نهار خوری بخرم؟ یا اینکه ۳ تا صندلی برای پای اوپن بگیرم فقط 

میز ناهار خوری شش نفره بگیری عالیه

چون برای مهمونا با تعداد نفرات کم هم میتونی استفاده کنی

میز ساده باشه هیچوقت دلت رو نمیزنه و یه چیز عمری هست

ققنوس
میز ناهار خوری شش نفره بگیری عالیه چون برای مهمونا با تعداد نفرات کم هم میتونی استفاده کنی میز ساد ...

آخه آشپزخونه م زیاد بزرگ نیست میزش خیلی جا میگیره 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
فک نکنم کسی بخره سینی پیوتر و استکان و ظرف شکر و قاشق هاشون هست که استفاده نشده  ظروف پذیرایی ...

چرا نخرن؟دیوار بذارین مشتریش پیدا میشه.

کلا هرچی ک استفاده نمیشه و حالت دکوری داره از دور خارج بشه بهتره.

منم سرویس پذیرایی دارم خوشگلم هست ولی لبه هاش نامتعارفه.

شستنش سخته امکان شکستن و لب پریش زیاده تا حالا یک بار استفاده کردم.

نمیدونم بفروشم یا نه؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز

دوتا ماگ(یه بار دیگه گفتما 🤭🤭)

چدنای گازو با لوله باز کن شستم حسابی برق افتاد ،قوطی لوله باز کن رفت خروجی.دیگه هم نمیخرم تا زمانی ک نیاز بشه

برچسب انرژی بغل لباسشویی بود نصفشو کندم نصف دیگه ش موند الان میرم میکنم.

از بین شوینده هام سیف کرمی و سیف قرمز هم دیگه نمیخرم.

سیف قرمز تازگی تموم شد

سیف کرمی ی قوطی خیلی بزرگ داره حالا حالاها هستش.

ی قوطی شامپو

ی قوطی تاید

یکم اسباب بازی شکسته در حد یه مشت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ده سال قبل که بچه اولم به دنیا اومد، خیلی شیطون بود و مدام دهنش میخورد به لبه میز همیشه دهنش پرخون ب ...

منم چون بچه ام تلویزیون و هل میداد، به دیوار زدیمش. ولی میزش هنوز سرجاشه چون جایی برای پی اس نداریم. اگه پی اس نبود میز تلویزیون و خروج میدادم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خروجی امروز دوتا ماگ(یه بار دیگه گفتما 🤭🤭) چدنای گازو با لوله باز کن شستم حسابی برق افتاد ،قوطی ...

میگن لوله باز کن برای چدن ها خوب نیست 

درسته؟

شما از کی دارید با لوله باز کن چدن های گاز رو تمیز میکنید؟

❌لایک❌
خانمای مینی‌مالیست بنظرتون میز نهار خوری بخرم؟ یا اینکه ۳ تا صندلی برای پای اوپن بگیرم فقط 

همون 3 تا صندلی بگیری به نظر من کافیه الان من میز ناهار بزرگ دارم اصلن استفاده نمیشه برا مهمان هم استفاده نمیشه الان کلی جا گرفته اینشالله عید ردش میکنم بره یه جم و جور میخرم

خروجی امروز دوتا ماگ(یه بار دیگه گفتما 🤭🤭) چدنای گازو با لوله باز کن شستم حسابی برق افتاد ،قوطی ...

عزیزم برچسب ماشین رو به چ روشی جدا میکنید؟