2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740218 بازدید | 44731 پست

تلوزیونم من خییییلی میترسم بزنیم دیوار.همش احساس میکنم الاناست ک بیوفته.

من حتی از ساعتم میترسم همش میگم نکنه بیوفته 

من از اون ادمام که فکر میکنن الان پنکه سقفی کنده میشه و میوفته سر ادما رو قطع میکنه😂😂😂

هنش احتمالات منفی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ویترینو که تابستون رد کردم رفت اما آشپزخونه یه ویترین رو اوپن داره که سه طبقه هست و شامل ظروف د ...

ظرفای دکوری رو بفروشید اگر امکانش هست.

ظرفای پذیرایی هم ی کابینت دیگه منتقل بشه بهتره.

چون فکر کنید اگر وسایل پذیرایی رو بچینید توی ویترین بعد وقتی مهمون اومد بردارین استفاده کنین جای خالی ویترین،خوب نیست.

اگر ویترین محکمه گل طبیعی بذارین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
وای اصلا نفهمید با این که جلو دید بودن کاش زودتر منهدم میکردم🤣🤣 انقد اون قسمت مرتب و خلوت شده ...

خب خداروشکر😅😅😅🤭🤭🤭

ینی ما خانما از دست اقایون از یه روشهایی استفاده میکنیم که میگی میخوایم ج ن ا ز ه رو گم گور کنیم🤣🤣🤣🤣

شبیه فیلما شده کارامون..پلاستیک سیاه...سناریو چیدن...فیلم بازی کردن برای عادی سازی😆😆😆😆

روزانه دوتا خروجی اجباری داریم تا پایان سال... 

امروز دوتا مداد چشم کوچیک شده که احتمالا فاسد هم شدند از وسایلم خارج شدند . و جایگزین ندارند . چون سه تا دیگه دارم 😑. که براساس قد گذاشتم رو دست  تا استفاده کنم. اول کوتاهتره 😆

ظرفای دکوری رو بفروشید اگر امکانش هست. ظرفای پذیرایی هم ی کابینت دیگه منتقل بشه بهتره. چون فکر کنی ...

فک نکنم کسی بخره سینی پیوتر و استکان و ظرف شکر و قاشق هاشون هست که استفاده نشده 

ظروف پذیرایی هم سالها که تو ویترین بودند و دقیقا به همین دلیل که جاشون خالی میمونه استفاده نشدن 

ویترین آشپزخونه از این مدلای در دار هست با شیشه قهوه ای که داخلش تو دید نیست

هوف 😵‍💫

ظرفای دکوری رو بفروشید اگر امکانش هست. ظرفای پذیرایی هم ی کابینت دیگه منتقل بشه بهتره. چون فکر کنی ...

یه ظرف میوه دارم که کادو گرفتم و موقع مهمان استفاده میکنم خیلی خوش دستر از ظرف پذیرایی خودمه بشقاب هم از بشقاب چینی استفاده کردم همیشه

به نظرم گل و گیاه هم به اندازه ش قشنگه من کلا ۴ تا گلدون داشتم (قبلا بیشتر بودن) یه پتوس. یه سا ...

آره دوستم منم باهات موافقم قبلا منم پنج تا مثلا حسن یوسف داشتم از یه مدل کاکتوس چند تا تو گلدونای مختلف😐 

تو این چند وقته خیلی از گلامو از حسن یوسف شمعدونی تا سانسوریا و...به اطرافیان که عاشق گلن هدیه دادم

الان پنج تا گلدون دارم واقعنم دوسشون دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.