2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735028 بازدید | 44645 پست
من خریدهایی که واقعا لازم دارم میذارم تو سفر میخرم اینجوری یه خریدی هم تو سفر کردم و به دلم نمیمونه ...

راستش منم قبلا همین فکر رو میکردم

ولی اون سفر قشم با اون همه خرید برام یه تجربه خوبی داشت و با یه موضوع مهم آشنا شدم

خلاصه اش این که ترجیحم اینه از فروشنده های شهر خودم حمایت کنم حتی شده با کمی اختلاف قیمت، هر چند الان اکثر خریدام اینترنتی شده ولی دیگه تو سفر خرید نمیکنم

بحثش یکم طولانیه و برمیگرده به همون سبک زندگی پایدار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا حرف مردم چیه؟ اولین درس مینیمالیست شدن اینه که حرف مردم برات مهم باشه😄

خیلی سعی میکنم مهم نباشه ولی متاسفانه زود رنجم 

تو پست قبلیم نوشتم که یکی از فامیلهامون تو روم گفت که مگه پالتو نداری تو این هوای سرد ؟منم نتونستم توضیح بدم که دارم ولی با چادر بد میشه

بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین یا حتی چیزی ...

من شلوار لی میخواستم حوصله نداشتم اولین مغازه میخواستم بخرم اونم اصلا سایز من چیز خوبی نداشت جز شلوار بگ...منم اصلا تو استایلم نیس این شلوار و هرگز نمیپوشم. یه ساعت بعد خرید پشیمون شدم. اومدم تنگش کنم دیدم یکی از پاچه هاش تاب داره و چون گشاد بوده مشخص نبوده ولی تنگش کنم خیلی خیلی افتضاح میشه. هیچی دیگه افتاده گوشه کمد بی هیچ استفاده ای‌.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
راستش منم قبلا همین فکر رو میکردم ولی اون سفر قشم با اون همه خرید برام یه تجربه خوبی داشت و با یه م ...

ما سالی یه سفر بیشتر نمیریم بقیه خریدامون همچنان تو شهر خودمونه من خودم ساکن قشمم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من الان یه مدته همش در حال پاکسازی خونه هستم دخترم خیلی شلخته است دیروز دیدم خودش به صورت کاملا خو ...

چه عالی😍

پسر منم هر چی میگفتم گوش نمیکرد ولی تازگی ها خودش اتاقشو مرتب میکنه چند تا وسیله از وسایل خودش و دفتر وخودکار تموم شده میاره میگه مامان برات خروجی پیدا کردم خوشحالت کنم😅😂😂😂

اینجا راجب تعداد مانتو و پالتو صحبت شد

کم کم داشتم عذاب وجدان میگرفتم که یهو به خودم اومدم😂

تعداد لباس بیرونی خیلی بستگی به این داره که تو چه منطقه ای زندگی میکنیم

مثلا جنوبیا اصلا شاید پالتو نیازشون نباشه و با یه مانتو پاییزی کارشون راه بیفته

یا کساییکه تو نیمه شمالی یا غرب کشور زندگی میکنن دقیقا نقطه مخالف جنوبیا، باید انواع و اقسام لباسهای گرم رو داشته باشن با توجه به آب و هواشون

راستش من خودم یدونه مانتو پاییزه دارم، یدونه پالتو، یدونه هم پافر که همه اش نیازه، چون تو استانی زندگی میکنم که هر چهار فصل رو داریم

بچه هامم همینطور،لباس تابستون و پاییز و زمستونشون جداست،

الان هوا یه طوری که نه اونقدر سرده که با کاپشن برن بیرون،نه اونقدر گرمه که بدون لباس برن، یه سویشرت یا هودی ضخیم باید بپوشن

پس میشه گفت هر کدوممون سه تا لباس برای هوای سرد تو دماهای مختلف داریم

خیلی سعی میکنم مهم نباشه ولی متاسفانه زود رنجم  تو پست قبلیم نوشتم که یکی از فامیلهامون تو روم ...

خب نباید بگی با چادر بد میشه، این توضیح که یجورایی خودزنی هست😄 

اتو میدی دست طرف که اره از وزنش خجالت میکشه بعد به خودشون اجازه میدن راجب وزن هم نظری بدن...

میتونی بگی من گرماییم تو لباس گرم اتیش میگیرم، دقیقا مامان خودم همینطوریه بیشتر از ده تا پالتو داره چون خیلی عاشق خریده🤦،ولی شدیدا گرماییه، لباس زیاد نمیپوشه

من شلوار لی میخواستم حوصله نداشتم اولین مغازه میخواستم بخرم اونم اصلا سایز من چیز خوبی نداشت جز شلوا ...

برعکس همین اتفاق برای من افتاده

با عجله از اولین مغازه شلوار تنگ خریدم در حالی که من فقط راسته یا دمپا میپوشم یکبار هم نتونستم بپوشم همینطوری مونده😔

عزیزم بیا عوض کنیم شلوارامونو😂😂😂

مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

😁😁😁وای نگو از مهمون سرزده

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
ما سالی یه سفر بیشتر نمیریم بقیه خریدامون همچنان تو شهر خودمونه من خودم ساکن قشمم.

وااااای شما ساکن قشم هستید😍

همه ایران میان قشم خرید میکنن شما از شهرای دیگه😂

استثنأ شما حق داری از هر جا دلت میخواد خرید کن😂👌

بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین یا حتی چیزی ...

من خرید هیجانی زیاد داشتم

مثلا:

ی کیف خیلی بزرگ ب رنگ نارنجی ،!!!

اصلا ب هیچکدوم از لباسهام نمیاد

چن تا ساعت مچی ک فقط میخواستم بندش به لباسهام بیاد 

کت شلوار قرمز !! فقط بخاطر یک‌شب یلدا!!!

و این لیست ادامه داره فقط خواستم بگم الان خیلی بهتر شدم و خیلی از خریدهای هیجانی ام رو رد کردم هنوزم دارم باز

2810