2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735142 بازدید | 44649 پست
خیلیییی عالیه ممنون عزیزم فقط شاید چادر شما جلوش بسته است وکش داره چادر من از اون چادر معمولی هاست ...

نه عزیزدلم نه کشداره و نه جلو بسته ست 

من اگه چادر ایرانی سرم میکردم اصلا بلوز شلوار با روسری ساتن یا ابریشم نمیتونستم بپوشم گلم 

چادرم مدل جده صدفی هست

دقییییقا این مدل 

خوب رو سر وایمیسته و نیاز به کش نداره 

یه کوچولو حواست به جلو چادر باشه نیازی نیست مانتو بپوشی چون کاملا پوشیده ست عزیزم

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان یه مدته همش در حال پاکسازی خونه هستم

دخترم خیلی شلخته است

دیروز دیدم خودش به صورت کاملا خودجوش کشوهای میزش رو ریخته بیرون داره مرتب میکنه

چند تا لباس که براش کوچیک شده بود و چند تا خودکار که تموم شده بود رو گذاشت خروجی

این نشون میده عمل مهمتر از گفتاره

من قبلا هر روز بهش میگفتم وسایل رو مرتب بزار تو کشو

اصلا گوش نمیداد

الان جلو چشماش همش پاکسازی میکنم انگار تاثیرش بیشتر شده

نه عزیزدلم نه کشداره و نه جلو بسته ست  من اگه چادر ایرانی سرم میکردم اصلا بلوز شلوار با روسری ...

اینا خیلی خوشگلن😍

من ندارم متاسفانه

تمام چادرام ساده ان و نگه داشتنشون سخته ولی چون نو هستند دیگه نمیخوام ورودی چادر داشته باشم آخه زیادن وگرونه نمیتونم بزارم خروجی وگرنه اینا خیلی خوبن و مطمئنم روی سر شما خیلی زیباتر هست😍

پالتوهای پفی و حجیم نپوش فوتر نازک بپوش،یا پارچه بگیر بده خیاط بدوزه مثل مانتو هست فقط کمی ضخیمتره ...

راستش هیچوقت احساس نکردم که سردمه باید پالتو بپوشم همینطوری با مانتو وچادر راحتترم چون هر جا برم با ماشین میرم وبرمیگردم ولی به خاطر حرف مردم( که چرا پالتو نداری ؟)از این پالتو ها که شما گفتی میگیرم عزیزم😅😍❤

من دوبار رفتم بانه یه بار ۱۰ سال پیش یه بارم ۵ سال پیش اینقدر چرت و پرت خریدم که نگو قرص ظرفشویی خ ...

وای اره دقیقا باید شهرهایی که مقصد خرید هست رو هم تحریم کنیم😂

من بانه نرفتم، ولی قشم رفتم🤐🤐 نگم که دو تا چمدون پر لباس خریدم که هنوز تعدادیشون بعد چند سال استفاده نشده😐

تعداد زیادی هم بخشیدم

به قول شما دیگه برا سفر هیچ شهری رو برا خرید انتخاب نمیکنم،حیف پول و وقت و انرژیم

من حتی مکه هم رفتم برا خودم هیچی نخریدم،یعنی حتی یه تسبیح به عنوان یادگاری برا خودم نخریدما🤦 اوایل یکم ناراحت بودم چون هی دوروبریام میگفتن یه چیز برا تبرک و این چیزا بیاریم،ولی بعد شوهرم قانعم کرد که شئ باعث پاک شدنت نمیشه اگه روحت پاک نباشه و خلاصه این حرفا😄

اینا خیلی خوشگلن😍 من ندارم متاسفانه تمام چادرام ساده ان و نگه داشتنشون سخته ولی چون نو هستند دیگه ...

اگر خیاط حرفه ای بشناسید میتونن چادر ساده رو به چادر مدل دار تبدیل کنن

ققنوس
چیزی ک مد نظرتونه از خونه خارج بشه اگر خودتون میتونین سریع بیرون ببرین یا ب دست کسی برسونین یا بفروش ...

دقیقا مشکل منم همینه بچه ام کوچیکه آسانسورم نداریم وگرنه زود میبردم پایین.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من الان یه مدته همش در حال پاکسازی خونه هستم دخترم خیلی شلخته است دیروز دیدم خودش به صورت کاملا خو ...

بازم میرسیم به همون حرف روانشناسا راجب تربیت😍

که برای تربیت بچه هامون،اول باید تربیت رو از خودمون شروع کنیم

پسر منم امروز اومد گفت دیگه سنگها و فسیل هامو نمیخوام چون نیازم نمیشه میخوام ردشون کنم😍

پسرم عاشق سنگ و فسیله ولی من هیچوقت بهش نگفتم بریز دور،خودش به این نتیجه رسیده

وای اره دقیقا باید شهرهایی که مقصد خرید هست رو هم تحریم کنیم😂 من بانه نرفتم، ولی قشم رفتم🤐🤐 نگم ...

من خریدهایی که واقعا لازم دارم میذارم تو سفر میخرم اینجوری یه خریدی هم تو سفر کردم و به دلم نمیمونه و دیگه خرید چرت و پرت ندارم. مثلا این سری کفش میخواستم و روسری . نخریدم تا رفتیم سفر اونجا خریدم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین یا حتی چیزی ...

خریدهای هیجانی من قبلا لباس وکیف وکفش ارزون قیمت وبی کیفیت بود که به هیچ دردی نمیخوردن عملا انگار پولمو ریختم دور هر وقتم هم به چیزی نیاز داشتم همسرم میگفت همین دیروز دوتا بلوز ومانتو خریدی واقعا هم راست میگفت ولی اونا به حدی بد بودند که روم نمیشد جایی بپوشم وفقط به خاطر ارزون بودن خریده بودم

حالا خیلیییی کمتر از گذشته خرید میکنم به جای 4 تا بلوز ارزون یه بلوز گرون و با کیفیت میخرم و خیلی راضیم

خروجی:

یک عدد دستمال که برای نظافت استفاده میشد بر اثر شستشوی مداوم کیفیتش رو از دست داده بود 

منتقل میشه به ماشین همسر 

ایشون هم یکبار ماشین رو باهاش دستمال میکشن بعد می‌ره خروج

ورودی ندارم چون تعدادی دستمال که در حال حاضر استفاده میکنم برام کافی هستن 

ققنوس
2810