2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736811 بازدید | 44690 پست
کاش مادرشوهرم تو این تاپیک بود 

چطور

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
چطور

هیچ چیزو دور نمیریزه طرف ماست و پنیر جمع میکنه استفاده می‌کنه.هر وقت میرم اونجا کلافه میشم سر درد میشم از بی نظمی و شلوغی اونجا.کلا تمیز نمی‌کنه.موش و حشره تو خونش رفت و آمد داره.دلم میخواست الان اینجا بود این تاپیک رو می‌دید  شاید به خودش بیاد 🥴

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ چیزو دور نمیریزه طرف ماست و پنیر جمع میکنه استفاده می‌کنه.هر وقت میرم اونجا کلافه میشم سر درد می ...

ای وای چقدر سخت 

عزیزم یکبار به بهانه خونه تکونی برو کمکش و وسایل اضافی رو بریز دور

منم از جمع کردن وسایل اضافی متنفرم.حتی ی دونه شیشه ی ظرف ماست هم نگه نمیدارم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
ای وای چقدر سخت  عزیزم یکبار به بهانه خونه تکونی برو کمکش و وسایل اضافی رو بریز دور منم از جم ...

نه عزیزم نمیشه برم پدرشوهرم غیر مستقیم بهم گفته بیا اینجا کارای ما رو انجام بده اگه یه بار برم دیگه ولم نمی‌کنه.کلا بهشونم بگم چیزی رو دور نمی ریزن  به این سبک زندگی عادت کردن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
رواق بهترین پادکست برای تمام عمرمه.تا به حال بهتر از این نشنیدم و تا اخر عمرم هم از اول هی پلی بک می ...

عالی . من هم هر چی شنیدم مثل، این نشد. تنها پادکست برای من که تکرارش ملال آور نیست.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
نه عزیزم نمیشه برم پدرشوهرم غیر مستقیم بهم گفته بیا اینجا کارای ما رو انجام بده اگه یه بار برم دیگه ...

وقتی با مادر همسرتون صحبت می کنید علایق ایشون به چه سمتی هست یک خانمی طلا پسند هست یکی ظرف و ظروف رو دوست داره دیگری عاشق سفر هست 

شما از همون راه وارد بشید 

بهشون بفرمایید با ملایمت و زبون خودشون که اگر از این خریدهای بیهوده دست بردارند میتونن به علایقشون بپردازن

اگر این پر وسیله بودن فقط در حد ظرف پنیر و... هست و خرید بیهوده ندارن

شما یه زحمتی بکش چند تا ظرف در دار براشون تهیه کن یروزی رفتی مواد غذایی رو از ظرف پنیر به ظرف در دار انتقال بده اکثر خانم ها زیبایی پسند هستن بعد صحبت بفرمایید که زیبایی تفاوت ظرف ها رو متوجه بشن

اگر بنظرتون هیچکدام راه ها جوابگو نیست رها کنید

شاید ایشون سبک زندگی خودشون رو میپسندن و چه بسا از نظرشون سبک زندگی ما مشکل داشته باشه

ققنوس
هیچ چیزو دور نمیریزه طرف ماست و پنیر جمع میکنه استفاده می‌کنه.هر وقت میرم اونجا کلافه میشم سر درد می ...

عین مادر شوهر من

تمام ظرفهای ماست و پنیر و حلوا ارده و رب و ... همه رو نگه میداره

خونش شبیه سایت زباله شده 

دوستان بحث تاپیک منحرف نشه به پادکست!!!!!

ممنون از یادآوری همون جور که توضیح دادم بنظرم این تاپیک پر مخاطب،افراد سلایق مشابه و فراتر از دغدغه های روزمره دارند و یکجور مینی‌مال در ذهن بوجود میاره. بنابراین تاحدی مرتبته.باز هم عذر میخواهم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
چجوری میخوری؟ منم دارم. بگو بخورم😂

می ریزم تو یه لیوان آب جوش هم می زنم یه کم می مونه تقریباا تو همون لیوان دم می کشه بعد از صافی رد می کنم‌می خورم اگه خواستی طعم داشته باشه یه کوچلو نبات بریز داخلش

شادی صدام کنید