2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736776 بازدید | 44690 پست

سلام دوستان از اینکه کمی نامربوط به موضوع  پست میگذارم عذر میخواهم راستش زیاد اهل پست گذاشتن نیستم . از بین همه کتاب و پادکستهایی  که خوندم و گوش دادم ،پادکست رواق رو تازگی آشنا شدم به حدی برایم جالب بود بشدت پشیمونم زودتر باهاش آشنا نشدم. خواهش میکنم شما ها که دغدغه هاتون فراتر از مادر شوهر و خواهر شوهر ه این پادکست رو گوش بدهید . احساس میکنم دری به روی دنیای دیگه باز شده. انگار دغدغه هام رو می‌شنوم. شاید طولانی یا حتی تکراری بنظرتون بیاد ولی حوصله کنید  گوش بدهید قول می دهم پشیمون نمیشید.در نهایت هم اگر خوشتون نیومد کلی اطلاعات علمی بهتون اضافه شده .دلیل خیلی از رفتارها و مسایل براتون روشن میشه.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله گلم خوش به حال دختری که میخواد عروس شما بشه مادرشوهر مهربون و فهمیده مثل شما داشتن نعمته😍 ...

شما لطف دارید نسبت به من عزیزدلم 

قطعا مادرشوهر خوبی میشید ان‌شاالله ❤️

❌لایک❌
خوب امروز نوبت کابینت های آشپزخونه بود اول تا یادم نرفته بگم من نتونستم شیشه شور از لیست خرید خونه ح ...

برای چیزهایی که زورکی میخوری یه سرچ بکن برات بد نباشه گلم 

مثلا گل گاوزرون با اون همه خاصیتش برای کسی که فشار بالا داره اصلا خوب نیست 

❌لایک❌
سلام دوستان از اینکه کمی نامربوط به موضوع  پست میگذارم عذر میخواهم راستش زیاد اهل پست گذاشتن نی ...

ممنون از معرفیت حتما گوش میدم من عاشق پادکستم👌

مورد علاقه های خودمم رادیو راه و چنل بی پلاسه

تو اینا داره رواق رو؟

نه عزیزم اینها هر کدوم پادکست جداگانه هست. شما کافیه برنامه رو نصب کنید و تو قسمت سرچ هر چی میخواهید سرچ کنید مثل کانالهای مختلف که داخل تلگرام هست .اونها هم  جزوی از پادکستهایی هست که تو برنامه وجود دارند.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش