2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737021 بازدید | 44690 پست

خروجی 

یه فرغون! اسباب بازی پسرم دسته ش شکسته بود رفت خروجی

چون بزرگ بود خیلی جا باز شد🤩

گذاشته بودم تو بازیافتی ها 

کوچولوم با غر زدن برش داشت اورد تو 

منم آخر شب  یواشکی باز گذاشتمش تو سبد خروجی ها و گذاشتم پشت در خونه تا ماشین شهرداری بیاد ببردش😇😇😇

چون مستاجریم،همسرم سبدهای میوه رو تو زیر زمین نگه میداشت برای اثاث کشی(اونهایی که دیواره بلندی داره)

هفته قبل یکیو لازم داشت تا وسایل رو گذاشت داخلشو بلند کرد سبد شکست

(جنس اینها خودش پلاستیک بازیافته! معلومه به مرور خشک میشه و از بین میرن) 🙃🙃🙃

الان دیگه یکی یکی سبدها رو برای دور ریختن موارد بازیافتی میارم بالا و میذارم بیرون 😇😇😇

اون قسمت زیر زمین هم که این سبدها نگهداری میشد داره خلوت میشه 🌱🌱🌱

❌لایک❌
یه مکالمه ای امروز بین منو شوهرم پیش اومد،یاد شما افتادم، دیدم شوهرم داره از تو پلاستیک بازیافتیا ک ...

عزیزم این جمله های همسرتون جا داره یه شهر به خاطرش ناپلئونی بدیم.خیلی خوشحالم براتون

منم تا امروز به وسایل همسرم دست نزدم الویت ام وسایل خودم بعد دخترم بعد خونه.یهویی ام خونه پاکسازی نکردم هرازگاهی یه تیکه بیرون گذشتم.

ضمن اینکه الویت ام کنترل ورودی هاست

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز نرسیدم با چالش پیش برم ی کشو هم قرار بود تمیز کنم نکردم. بچه ها من ی کشو تو اشپزخونه ...

به جای سفره نمیشه استفاده کنی؟

یکم فکر کن شاید کاربردی غیر از رومیزی بتونی براش پیدا کنی

منم حوله آشپزخونه ام خراب شده بود

میخواستم بخرم

از وقتی اومدم تو تاپیک اگر چیزی لازمم بشه همش فکر میکنم 

ببینم تو خونه چیزی هست که همون استفاده رو به من بده

تا اینکه یادم افتاد کلی حوله استخری نو داریم 

یکی از حوله ها رو آوردم بع اندازه حوله آشپزخونه برش زدم یدونه حوله بزرگ  تبدیل شد به چهار تا حوله دم دستی

از خواهرم پرسیدم چجوری با چرخ خیاطی بدوزم گفت سوزن شماره ۱۸ بگیر راحت برات میدوزه 

با یه تیر دو نشون زدم

هم یه وسیله که استفاده نمیشد رو استفاده کردم

هم حوله جدید نخریدم از لحاظ اقتصادی هم به نفع شد😁😁😁

وای عاشقتونم خیلی ایده های خوبی می دید مثل همین خمیر زن منم دارم ولی چون کیک پزی می کنم ممکنه نیازم بشه پس نگه می دارم ولی همین که مطرح می کنید برام جالبه.

خوب امروز نوبت یخچال وگاز وسینک بود که رفتم بیرون فرصت نکردم البته هر سه تاشم تمیز بودند واینکه مدتیه به خاطر بچه داری خیلی احساس خستگی می کنم ولی صبح نماز قضا خوندم.

یه کم تخم شربتی داشتم گفتم تا بهار نگه دارم الکی امروز شربت اش کردم بقیه اش به تناوب شربت درست می کنم تا تموم شه ولی خاکشیر هم دارم یه مدت نگه می دارم اگه همسرم سراغ اش نگرفت دو می ریزم‌

دوستان می دونید که من با برنامه خودم پیش می رم برای همین تو چالش ها شرکت نمی کنم.

شادی صدام کنید
به جای سفره نمیشه استفاده کنی؟ یکم فکر کن شاید کاربردی غیر از رومیزی بتونی براش پیدا کنی منم ...

چه جالب منم حوله جدید خریدم اول نی خواستم حوله قبلی بندازم دور چون عمرش کرده بود اما امروز قیچی کردم برای حوله آشپزخونه چون خیلی بمز وبشور تو اشپزخونه دارم

شادی صدام کنید

منم دو تا دیزی کوچیک و یدونه بزرگ دارم اصلا استفاده نشده

موندم چی کارشون کنم

چون شنیدم این دیزی ها لعابشون سرب داره به خاطر همین اصلا دوست ندارم ازشون استفاده کنم

به شوهرم گفتم بیا زیرشون رو سوراخ کن به گلدون تبدیل کنم

اونم عصبانی شد گفت ببر بنداز اشغالی😊😊😊😊

آقایون چرا اینجوری هستن اخه🤔🤔🤔🤔

چه جالب منم حوله جدید خریدم اول نی خواستم حوله قبلی بندازم دور چون عمرش کرده بود اما امروز قیچی کردم ...

من با حوله قبلی چون سایزش بزرگ بود دو طرفش ابر گذاشتم یه تشکچه دوختم خیلی خوشگل شد

برای وقتایی که میریم پارک رو صندلی میشینم اینو میزارم میشینم که سرما از صندلی به بدنم منتقل نشه

منم دو تا دیزی کوچیک و یدونه بزرگ دارم اصلا استفاده نشده موندم چی کارشون کنم چون شنیدم این دیزی ها ...

خیلی دیزی ها خوشگلن، ادم دلش نمیاد بذاره خروجی. من طی پاکسازیام به وسیله کاربردی تبدیل کردم. داخل یکیشون جو پرک ریختم، داخل یکیش جو دو سر پرک و گذاشتم داخل یخچال. البته واسه من سایز کوچیکش بود، یکی دو نفره

من با حوله قبلی چون سایزش بزرگ بود دو طرفش ابر گذاشتم یه تشکچه دوختم خیلی خوشگل شد برای وقتایی که م ...

چه ایده خوبی😍 من حوله همسرم یه جاهاییش رنگ گرفته، میخواستم بذارم خروجی. الان که اینو گفتین ذهنمو باز کرد که از قسمتای سالمش استفاده کنم

دقیقا جوجه گردان فر و خمیرزن همزنو منم می خواستم بزارم خروجی😅اصلا کسی از خمیرزن استفاده می کنه؟

بیشتر متعلقات وسایل برقی اضافه ست مگر کسی بلد باشه یا ب دردش بخوره.مثلا سبزی خردکن و خرد کن برقیمهر دوتاشون دوتا کفگیر شکل لیسک داشتن انداختم دور.

یا همین جوجه گردان 

پلوپزمم ی ابکش بخارپزداشت یه توری سرخ کن که اونم اینجا گفتم رفت خروجی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چه جالب منم مخلفاتی که کنار غذای بیرون میذارن اگه کسی نخوره میگم نذارن  قاشق چنگال یه بارمصرف ...

میدونین اصلا کسی دغدغه محیط زیست نداره.من کسی رو دورو بر خودم نمیشناسم اهمیت بده.وقتیم میبینن کارای منو میگن چی میشه میندازیم دور دیگه😐

منم خیلی وقت پیش چند تا رومیزی قلاب بافی مادرم بهم داده بود و نیاز نداشتم، همه رو بخشیدم به یکی که ه ...

کسی نمیشناسم عزیزم.اگر ادم قابلداری بشناسم حتما یکیش رو میدم بهش فعلا ندیدم

به جای سفره نمیشه استفاده کنی؟ یکم فکر کن شاید کاربردی غیر از رومیزی بتونی براش پیدا کنی منم ...

نه عزیزم یکیش ک گرده دوتاش هم مربع هستن کوچیکن سفره نمیشه کرد.

حالا نگهمیدارم بعد ها حتما ب کار میاد