2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737848 بازدید | 44694 پست

دوستان من از وقتی مینیمالیست شدم لباس و وسایل خونه خیلی کمتر میخرم و همسرم پول اضافی که بابت اونا قبلا می‌داده الان نمیده معلوم نیست کجاست و نامیده پس انداز کنیم 

مثلا من میگم آتلیه میرم فوقش دوتا عکس میگیرم بجای ده تا 

پول اضافی بده بزاریم پس انداز 

میگه نه 

یا مصلا میتونم برم پالتو بخرم الان ولی نمیخرم میگم پولش بزاریم پس انداز میگه نه 

میگه خب احتیاجی نداری بزار دو قرون ته جیبمون باشه 

منم میگم خب این چه نفعی داره و فقط خوشبحال مردا هست که 

سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

دکتر مجتبی شکوری تو فصل چهار کتاب باز، قسمت چهارم تا ششم یه اشاره هایی به مینیمالیستها میکنن ( من پادکستش رو از رادیو راه گوش دادم و اسمش هست مینیمالیست) ...

اولش راجب تاثیر رسانه و تکنولوژی رو زندگیامون میگن، 

و بعد میرسن به « موهبت معمولی بودن »

و از تاثیر انتخاب های مینیمال تو زندگیامون میگه...

از این که این افراط و تفریط باعث نابودیه...

اگه وقت دارید گوش بدید، این مدل گفت و گوها و تاییدها رو از زبان افرادی مثل دکتر شکوری وقتی میشنویم ته دلمون قرص میشه از انتخاب سبک زندگیمون💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم من با حوصلگی نیستش. با عرض معذرت بیشتر خودنمایی هست،اینکه نشون بدن چقدر لباس دارن،لباسهاشون ...

بله حرف شمام درسته.

این دوستمون میگن که همیشه از حراجی خرید میکنم و تو این مورد ادعای زرنگ بودن تو خرید لباس زیاد با هزینه کم دارن.

شاید ده سال پیش منم اینجوری بودم... ولی دیدم پول بیخود دارم خرج میکنم... همش هم تو پرو ... با هر پرو ...

دقیقا همه اینایی که گفتین هست به علاوه وسایل مختص کودک شیرخوره🤦‍♀️ فک کن چه فاجعه ای هست

یه عادتی که دوست داری تو خودت ایجاد کنی بگو. بهت بگم چیکار کنی. ایجاد عادت واقعا معجزه میکنه من دو ...

من دوس دارم شب قبل خاب داخل سینک ظرف نباشه حالو اشپزخونه هم مرتب باشه ...باوجود تنبلی مث من محاله😂

خودآزاری دارن؟ اصلا خودتون رو با اینجور آدمها قیاس نکنید این خانواده ها هم خودشون رو اذیت میکنن هم ...

مرسی از نظرت حالم خیلی به هم ور بود از دیشب سر این قضیه

منم لباس اضافه برداشته بودم تو ساک برای بچه کوچکترم اما داخل ماشین گذاشتم موند که اگر احتیاج شد بر دارم.

دوستان من از وقتی مینیمالیست شدم لباس و وسایل خونه خیلی کمتر میخرم و همسرم پول اضافی که بابت اونا قب ...

پولش و بگیر ،ولی نخور

منم وقتی میبینم من خرید نمیکنم ولی جای دیگه خرج میشه ،مثلا پسرم یه ساعت دیگه میخره،کیف میخره،کمی ناراحت میشم

آب هست، ولی کم هست
اینم بگم ایشونم مثل من بچه شیرخشکی دارن. نمیدونم اصلا بهتر بهش فکر نکنم 😅

کار شما درسته نه ایشون 👌

با کمال احترام بهتره ایشون عقلشو عوض کنه😊😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
بله حرف شمام درسته. این دوستمون میگن که همیشه از حراجی خرید میکنم و تو این مورد ادعای زرنگ بودن تو ...

منم قبلا از حراجیا لباس میخریدم البته خونگی

کارم درست نبود،اصلا نوبت به بعضی لباسا نمیزسه ک پوشیده بشه

یا خرید اشتباه خیلی انجام میدادم.

شاید لباسی بخری تو حراجی انقدر تو کمد میمونه وقتی میری سراغش یا سایزت نیست یا اصلا میبینی بهت نمیاد.

همون بهتره راه خودمونو بریم و از نظر بقیه ساده باشیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم